.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: triugulnik?

Guest

triugulnik?

ta zn 4e s kola e mn po dobre po bavno rastqt i t.n poprincip maham ruce kraka mi6nici vs s kola i triugulnik ma do sa ne sam cql ami samo bikini liniata ta sa iskam s 6ot me draznat(makr da ne vodq polov givot vse o6te) ta kakvo 6e me posuvetvate sram me e da ida na kozmeti i da se raz4ep tam cqlata... abe ne moga a s brusna4ka nqma1 s depilira6t krem ima lli specialen za intimni 4asti ili ... nqkoi fr sa mi kazvali 4e s brusnene izlizat posle gadni pup4ici a s kola ne tva vqrno li e plss kakvo da pravq predi sedmica si zeh sama v ku6ti kola no ni6to ne napraih osvem 4e se omazah cqlata i posle vs lepne6e

Супер фен
    вземи си един депилиращ крем,намажи се,постой там колко пише и го отмий-нито боли,нито нищо...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

колко струва този крем и от аптеките ли е. кажете марка нещо.

Голям фен
    Град
    sofia
    emi az ti preporu4vam kolata maska...ima edni lenti4ki koito se prodavat na broika,ima su6to taka na veet...kato si gi vzeme6 gi reje6 na po-malki lenti4ki i nqma da se omazva6..
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен
    az sy6to prepory4vam veet mislq 4e 6te ti svyr6i dobra rabota bez bolka i lo6i posledstviq

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз съм за кола маската-категорично!
    Дали ще се избръсне или ще използва депилатоар-няманикаква разлика-космите така или иначе не се махат от корена,следователно след един-два дена ще са наболи и ще растат много по-твърди.
    Плюс това депилатоарите са пълни с химикали и може да предизвикат ужасна алергична реация.
    За това или козметик или фото епилация.

Guest
    a vqrtno li e tova 4e ot epilatora stavat gadni pup4ici posle

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a vqrtno li e tova 4e ot epilatora stavat gadni pup4ici posle
    da...kojata ti stava seedno e na oskubano pile bez bazik
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си