- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Omruzvalo li vi e ot lubimiqt 4ovek?
Зависи от гаджето ми - какви чувства имам към него, що за човек е той (умее ли да ме разсмива и да разнообразява връзката ни или е скучен човек, който ме натоварва с негативизъм ...), но ако любов има, просто няма шанс да ти омръзне гаджето![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на мене също ми се е случвало като ходя с някой той да ми омръзне
Определено НЕ!
Ако ти е наистина любим няма как да ти омръзне![]()
Ами да случвало ми се...И ко прая --> НИЩО! Зарязваме се уж за почивка или там и аз нз ко..И след 2-3 дена търчим да се търсим взаимно, защото сме осъзнали, че не можем един без друг.. \/ НО не винаги е така.
![]()
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Не съм съгласна.Първоначално написано от Charleese
Темата е за любимия човек, а не просто за някакъв си човек. Може би някои хора ни омръзват, след като вече са се разкрили пред нас, но тези, които обичаме никога не биха били в състояние. Има разлика между някакви свалки и връзка, която се гради върху взаимни чувства.
Аз в момента обичам един човек, смятам, че до огромна степен го познавам и именно това, което ми е показал от себе си е това, което обичам. То ми поддържа интереса. То го прави различен, то го прави специален. То го прави любим.
Смятам, че до това се свежда всякаква философия относно връзките - да познаваш този до себе си и това да те кара да го искаш още повече. (:
(не казвам, че не е нужно да се правят изненади, да се разнообразяват нещата. но това е разнообразие във връзката, не разнообразие в човека.)
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Моят човек понякога е голям трън в задника, но иначе толкоз си го обичам че....
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...