.

Виж резултатите на анкетата: omruzva li vi ot gadjeto?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

13 26,00%
  • NE

37 74,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Зависи от гаджето ми - какви чувства имам към него, що за човек е той (умее ли да ме разсмива и да разнообразява връзката ни или е скучен човек, който ме натоварва с негативизъм ...), но ако любов има, просто няма шанс да ти омръзне гаджето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

на мене също ми се е случвало като ходя с някой той да ми омръзне

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Определено НЕ!
    Ако ти е наистина любим няма как да ти омръзне

Ами да случвало ми се...И ко прая --> НИЩО! Зарязваме се уж за почивка или там и аз нз ко..И след 2-3 дена търчим да се търсим взаимно, защото сме осъзнали, че не можем един без друг.. \/ НО не винаги е така.
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Цитирай Първоначално написано от Charleese
    Но за мен един човек ти е омръзнал не когато чувствата са охладнели или нещо подобно,а когато той напълно се е разкрил пред теб.С пълното себеразкриване идва и загубата на интерес според мен.
    Не съм съгласна.
    Темата е за любимия човек, а не просто за някакъв си човек. Може би някои хора ни омръзват, след като вече са се разкрили пред нас, но тези, които обичаме никога не биха били в състояние. Има разлика между някакви свалки и връзка, която се гради върху взаимни чувства.
    Аз в момента обичам един човек, смятам, че до огромна степен го познавам и именно това, което ми е показал от себе си е това, което обичам. То ми поддържа интереса. То го прави различен, то го прави специален. То го прави любим.
    Смятам, че до това се свежда всякаква философия относно връзките - да познаваш този до себе си и това да те кара да го искаш още повече. (:

(не казвам, че не е нужно да се правят изненади, да се разнообразяват нещата. но това е разнообразие във връзката, не разнообразие в човека.)

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    НЕ!Обичам го повече от вчера и по-малко от утре

Моят човек понякога е голям трън в задника, но иначе толкоз си го обичам че....
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си