.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: syvet4e plss

syvet4e plss

Ot kakto po4nahme da pravim sex s moq friend na nego vse po 4esto i po 4esto mu se iska sq 6te kajete 4e e normalno.Ot 4asti zapo4vam da si mislq 4e go interesuva samo tva i si pogovorih s nego i mn qsno mi kaza 4e ne e taka.Napravih si edin zamisyl i mu kazah sled kato ne e taka izvesno vreme nqma da pravim sex i 4akah samo da vidq koga 6te iska i kvo stana ne sled izvesno vreme ami o6te na sy6tiq den ve4erta iska6e i s tova ve4e zapo4na da me obejdava malko po malko 4e naistina samo tva go interesuva.Az naistina ne iskam takava vryzka, no i ne moga da go zareja zaredi tova poneje mn go obichm.Prosto iskam malko syvet4eta ot vasha strana kak gi vijdate ne6tata i kakvo bihte kazali ili napravi na moe mqsto
    ....SnoOp Doggy....

Супер фен
    Град
    Мбабане
    като ти каже "дай" - даваш
    аз така го виждам

Мда правилно, защото той ако действително само това иска от тебе ти по никакъв начин не може да промениш чувствата му към теб.Ако наистина не искаш да го губиш му пускай и тва е щото той ще те зареже иначе!
    Don't hate the player , hate the GAME!

da ama ako e taka to po dobre da se razdelim i tolkova moje da go obicham ama da se chuvstvam kato kurvichka nqma da stane.Prosto ei tva e 4e znam i toi ima chuvstva kym men ne vednyj gi e pokazval ama sq ot skoro stana taka i se 4udq kva e pri4inata basi
    ....SnoOp Doggy....

Еми дай му да те ебе и готово да нема недоволни ;]Нормално е като му пуснеш да го търси по-често ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Мое да е нимфоман човека...

Ако търсиш чувства... най-вероятно ще трябва да ги търсиш другаде.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    Мое да е нимфоман човека...

Ако търсиш чувства... най-вероятно ще трябва да ги търсиш другаде.
    точно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Момчетата сме безчуствени
    Давай му и няма да имате проблеми

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest
    Така е май при повечето-дадеж веднъж и искат повече ;>
    Това е съвсем нормално де
    Какво да се прави-такава е природата.
    Единственото което може да направиш е да се съгласяваш,ще мине периода на сексуалният му глад,надявам се.
    Разбери го-такива са мъжете просто ;>
    Или опитай да му даваш повече,отколкото може да понесе и като се преомори вече няма толкова да иска

Голям фен
    А ако не се преомори ........

Guest
    Ако не се преомори-Ще му окапе оная работа от толкова много сех

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако не се преомори-Ще му окапе оная работа от толкова много сех
    Или тя няма да може да се дигне от леглото след първата седмица

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аз пък смятам, че момчето е напълно нормално. Това са поредните глупости, които си внушават момичетата - щом сме искали секс, сме с вас само за това. НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ СЕКС! А и много момичета - също. Лично, в една от предните ми връзки, момичето беше много стиснато в краката. Е, колкото и да си бяхме близки, аз не мога да я карам веднъж месечно. Стисках месец, стисках два, на третия се разделихме.

Е, естествено, че може да е идиот. Но не е задължително.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    да и този вариан го има
    Ми-да пробват и да видим,кой ще грохне пръв

Guest
    НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ СЕКС!
    -то и момичетата го искат толкова,ама си премълчават и оставят ние да си го искаме все и после ни изкарват,че само за това мислим

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ СЕКС!
    -то и момичетата го искат толкова,ама си премълчават и оставят ние да си го искаме все и после ни изкарват,че само за това мислим
    Аве нямам думи в днешни дни момичетата са ....
    1. Ние трябва да ги сваляме (ако момчетата не се помъчим връзка няма да има ! )
    2. Само ние сме искали секс... (е ок ай пък като и тук ревете като ни се прави секс кръшкаме ви с някоя курва и така няма да ви закачаме и за секс )
    Но после почват да плачат , какви сме били момчетата и че неможе да завържем връзка ........ аве няам думи на индивидите от женски пол неможе да се огоди !

Guest
    на индивидите от женски пол неможе да се Угоди
    -така е,това е едно от златните правила на жените-каквото и да правиш,може Още ;>
    Никога една жена не е напълно задоволена,защото ако е така,не е жена

Голям фен
    После да не ме питаш защо ви мисля за украшение на мъжа !
    Да не говорим , че това което получавате не го заслужавате

Guest
    Да не говорим , че това което получавате не го заслужавате
    -не при всички е така,даже някой са си го заслужили доста ;>

Голям фен
    И с какво ако смея да попитам ?
    Можеби вечното мрънкане ? ...... или вечната жажда всички да се съобразяват с вас ?
    Моля те обясни ми !

Мега фен Аватара на koalka
    Не е казано, че като иска повече секс, е само заради това с теб.Той просто харесва да го прави с теб и за това иска!Това трябва да те радва, а не да се тревожиш.И не може да няма нито един момент, в който да не ти е доказвал, че не е с теб само заради секса!

Защо се притесняваш от това, че приятелят ти иска да шрави секс с теб? В това няма нищо нередно. Момчетата в тази възраст (повечето) мислят само за секс. Просто са "гладни" за секс. Трябва да си щастлива, че иска да е с теб и не те пренебрегва в това отношение. Защото ако за теб е лошо, когато иска има някои, за които е лошо, когато не иска.

Е има го и другия момент- може да е някой пълен идиот, който иска само това от теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Kakvi sa tezi tvoite razsujdeniq be momiche?!?Shtom kazvash,che priqtelq ti e dokazal,che naistina ima chuvstva kum teb,a ne ste zaedno samo zaradi sexa,kakvo togava?Moje bi prekaleno mnogo go vuzbujdash i za tova tolkova chesto iska da go pravite,a ne moga da rabera ti zashto se oplakvash...nali kazvash,che go obichash...togava bi trqbvalo i ti da go jelaesh taka,kakto toi,zashtoto nqma po-hubavo neshto ot tova,da go pravish s liubimiq chovek,e stiga da e v ramkite na normalnoto razbira se!

Фен
    Град
    v ku6ti
    kofti e 4e si misli6 taka,ami postavi se i ti na negovo mqsto.Sex-a e hubavo ne6to
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Не е задължително да иска за това всеки ден, може би му е приятно да го правите. Не виждам нищо лошо! Аз също съм подръжателка на всекидневния секс. Иначе, ако те иска само заради секса, няма да се интересува боли ли те, как си, искаш или не искаш и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си