- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq za savet...
s priqtelq mi sme zaedno ot 6 meseca i o6te ne sme go pravili kato horata...smisal probvali sme no ne stava neznam use6tam ujasna bolka i ne izdurjam...neznam dali mu problema e v tova 4e mu e prekaleno golqm no ne trqbva li vse nqkoga da stanene e tova 4e toi ne moje da me vazbudi 6toto e bil s mnogo momi4eta i opredeleno znae kakvo da napravi no...nqma golqma polza...
znam 4e sq vsi4ki 6t po4nat s typi postve no pls ako moje nqkvo savet4e.....6toto ve4e sum ot4aqna a naistina go obi4am i darja na nego!
![]()
emi 1-q pyt 6te potrae6 i tva e. drug na4in nqma.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
еми ако си достатъчно влажна.. абе 1вия път трябва да потърпиш малко не е болка за умиране..
Ако неможеш да се навлажниш ползвайте лубриканти
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
"Бил е с много момичета". Аз мога да ти кажа кой го казва това - девственикът. "Бил прекалено голям." Ехх, как само големи не знаят как да възбудят момиче.
Много ме кефят псевдо-ебaчи, ама ги предпочитам да са ми под ръка.
В него е проблемът. И щом те лъже, можеш да му биеш шута.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ИЛИ можеш да останеш девствена цял живот \/
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Muhahaha смех ми образувате за пореден път.Само един свестен съвет видех тука.Да си я навлажни и да потърпи - тва е,тоя като е смотан си е негов проблем ххх
*цуф-цуф*, кокаинчо! Ще се засичаме вече. Почва сесията => много време за учене => много време висене на компютъра без да правя нищо смислено.Първоначално написано от c0ca1na
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!