- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Strah me e da si svalq ga6ti4kite
Mn me e strah da si svalq ga6ti4kite pred nego.
Otdolu imam malko kosam4eta,koito ne moga da mahna,a me e sram da hodq na kozmetik za otdolu
![]()
emi mahni si gi,ne e tolkova trudno...
Ami ne moga-ne sam ioga![]()
Az samo gi napipvam,ne moga da gi vidq
Te sa pri anusa
?
?
Мила какво те притеснява това е въпросат ако иска нещо да ти каже момчето да ти го каже ако неможе проблема си е негов пък ако тои не смее да ти го каже кажи му го ти де за това сме създадени за да обсъждаме за да говорим!!! възползваи се от това![]()
Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!
emi kat sa ti malki zakfo togava se pritesnqva6...trqa malko se otpusne6 da ima6 doverie na partniora si....da ne te e sram ot nego...
Е щом те е срам да си ги свалиш сама..остави той да го напвари
Пък и..толкова ли не можеш да ги махнеш?
Кое предпочиташ...да те е срам и да не правите нищо или див бодлив секс?
не разбрахте лииии момичето не е иога.. неможе явно ..няма с квоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
как така няма да можеш.. били при ануса амии като си бършеш дупето ( с извинение) да не би да си йога че стигаш до там? като те е срам на козметик махни си ги сама няма такова нещо като "не мога"! или пък ако са мн малки ми остави ги..въпреки че по-хубаво без![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Да не криеш у тех нещо ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
горите тилилейскиПървоначално написано от Heartbreaker
![]()
седни върху бръснарска машинка
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Баа еми земи едно огледало и там квото ти тряа и ги разчисти хахаАХ толкова ли е сложно?А и нещо нещо си мн срамежлива,нетряа така ^ ^
Първоначално написано от ANBU пСиХаР
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
А щом са малко може и с пинсета!![]()
Първоначално написано от Анонимко
а от кво те е страх... или по добре недей ги сваля че ше скочи и щи отхапе гръкляна![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
...
спокойно, не си самаПървоначално написано от jeditte
![]()
Нищо не прави-ако е възбуден ибли те обича-няма да обърне внимание.
отиди на козметик повече нито ще го/я чуеш нито видишако толкова те е срам ги махни сама не е нужно да си йога
пък ако наистина неможеш какво толкова нали са малки аи няма да правите анален секс че толкова да се претисняваш
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еи seizure of power престани бе ше те банна вече немоо си седа на гъза само кат ти чета коментарите![]()
![]()
![]()
![]()
предстаям си да те вида на живо
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
с което искаш да кажеш ?Първоначално написано от Verminaard
![]()
тия косъмчета освен да го възбудят допълнително с нищо друго няма да ти навредят!! Гаранция ФранцияПървоначално написано от Анонимко
Vij sega mila,ima edni ne6ta nare4eni Depilatoari(krem4eta,ne boli pri izpolzvane)-ne sa mnogo skupi(zavisi ot markata),namazva6 opredelenoto mqsto,sedi6 taka nqkolko minutki(kolkoto pi6e na opakovkata) i se izmiva6. Ne e neobhodimo da si ioga ili da ima6 mnogo dulgi race,ne ti trq ogledalo. mnogo e prosto. Uspeh,i imam vapros na kolko godini si?![]()