- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pomo6t! uparih se!
zna4idnes dokato gotvih i si oparih prusta na tidana! to malko se podu i mn me boli! Dali 6te ostanebeleg?
И аз съм се изгаряла, но ми е останало белег.Просто изчакай да ти мине.
имаше една пяна против изгаряне пентанол или нещо такова се казваше мн помага
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
otiva6 v aptekata kazva6 si problema i te ti davatne6to da se maje6 s nego ! purvo se maje s ne6to protiv izgarqne i posle kato stane 4ervena rani4kata ... smisul kato se poqvi novata koja se maje s mehlem4e za protiv belezi.... az sum se izgarql pod ystnata i sum se mazal s ne6to si protiv izgarqne i posle mn malko se mazuh s tva protiv belezi 6toto ne mi se razpravq6e i nqmam beleg ... koeto e y4ydva6to 6toto imam mnogo smotana koja ... t.e. idi do aptekata
![]()
отиди в аптеката да ти дадат нещо,а за белега незнам ...аз съм се опарвала и ми е останало![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Абе няма да ти остане белег, спокойно. Ще спре да те боли , потърпи. Ако няма открита рана просто го остави така.
Като си се опарила и кожата е станала суха и те боли... затва се мажи с хидратантен крем и ще мине бързо !!
МИНА МИИИИИИИИИ![]()
![]()
тцтц начи вече няма смисъл от мнения![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!