- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно проблемче
Ебати шита вече ходя 1 година с едно момиче.Проблема ни е че няма каде да правим секс...Баба ми си е постояно в нас и тая дъртата е голяма зган и постояно ни проверява като влезем в мойта стая.Все ми говори че сме били млади още за секс ала бала абе с една дума мн е проста.В тях нестава .... ебати ку*а с извинение.Дайте некви идей.Дават ли се някаде стай под наем некви евтини хотели щото вече неиздържаме.
Е кво, идеи явно имашПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
mi otidete v hotel naprimer.ili puk prez lqtoto na planina moje.zabutaite sa nqkude,kudeto nqma hora i deistvaite.![]()
е толко ли неможеш да си заключиш стааята?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Заведи я в някоя горичка!![]()
завържи баба ти , или като влезе в стаята и избоди очите .. или я пребии аз я кат е пребих един път вече не се закача \/
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Еми аре пак ше се намеса,щото ми омръзна да гледам как тоя беден народ се мъчи.
Еми пич ко да ти кажа,ше ти предложа и на тебе некой-друг вариянт.
- Отърви се от баба ти (skate-more ти даде вариянти)
- Отведи я некъде другаде (Гост-а ти даде идеи - хотел,насам-натам дето нема хора)
- Утрепай техните и в тях
- Или - в мазето,на тавана,в задния двор блябля
В дома на момичето,в кола,на гости на приятел,когато баба ти е на пазара,заключи си стаята или просто й кажи-искам да правя секс-остави ме! Други идеи искаш ли?
Да, наистина що не се заключите?А в момичето що не става?
на купон,у приятел,през нощта ама трябва да сте тихи абе няма как да няма терен вече една година![]()
Сложи й разхлабително в чая и гледаш как ще те остави - в зависимост от количеството може да имаш свободно време от 1-2 часа до една седмицаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
като не става у вас може в момичета , в някой приятел , на купон.. може и навън ( в някой храст) стига желание да имате.. може навсякъде
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
хостелите... там е евтино!![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ubii baba ti![]()
![]()
Първоначално написано от Sladko_dqvol4e
![]()
![]()
не давай такива порочни идеи, че после...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ae lud li si we..diskoteki kafeneta nqkyde u kenefite ti govorq de ..mnou interesno nqkoi kat kaje "nqa de da go napraim" ..navynka nqkyde..moje i u priqtel kvo..trqa pone 1 priqtel da imash koito roditelite mu da sa navynka nqkyde za pone 1 chas ..molish go nali..shte te razbere nadqvam se i gutou :]] inache ..dea znam kaji na baba si che ima 13ta pensiq i da vari da q zema :]
абе секс може да се прави навсякъе, стига да не пречи на движението по пътищата, тва е единственото ограничение!