- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Компанионки
Здравейте незнам дали тази тема е за този раздел но както и да е.. Искам да попитам някой дали знае каде в Пловдив може да се намерят хубави компанионки ако някой знае моля да пише.Благодаря предварително
във циганската мъхълъ или в джумаята![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
а ве човек не ти говора за черните печки ве.. нещо по хубавко пък и да са българки..Първоначално написано от skate-more
Еми предполагам у вас - лежи вечер в леглото и спи с баща ти ^ ^ (само предполагам,да не се убидиш)
аз пък предполагам че тва дето спи до баща ти у вас ше го поеме по добре ..(само предполагам да не се убидиш)Първоначално написано от ANBU пСиХаР
аз пък предполагам че тва дето спи до баща ти у вас ше го поеме по добре ..(само предполагам да не се убидиш)Първоначално написано от ANBU пСиХаР
осиране на темаааахайде всички на купоня
![]()
КомпанИОнки.
Аха....знам я тая дума.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
а всъщност как се пишеше?!?Първоначално написано от bungle
КомпанЬОнки или КомпанЙОнки?
Първото.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз знам едни много луди к*рви в Пловдив.Уникални мацки ама няма да имаш пари да си ги позволиш и за 30 минути брат ми![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
И аз ще сера и азПървоначално написано от Mastodont
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.