.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    чуденка
    Guest

гинеколог..девствена..

ми здравейте хора.. имам едно въпросче, надявам се че някой може да ми помогне..
    та значи девствена съм и ми се налага за първи път да ида на гинеколог..и то този месец..по стечение на обстоятелствата обаче ще правя секс съвсем скоро и се чудя дали да отида преди или след като правя секс ? в смисъл има ли разлика в прегледа на девствено момиче и на недевствено ? и кое е по-неприятно ?
    и всъщност ако отида девствена как точно ще ме преглеждат като дори не могат да бръкнат никъде ?!!? ох моля ви помагайте че ми е притеснено

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    иди девствена шот после майка ти ше разбере че си прайла секс
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Повече от фен
    ...

Фен
    Град
    под масата ;)
    ми верно иди и преди и след като правиш секс

чуденка
    Guest
    е майка ми няма нищо общо с това.. пълнолетна съм и що годе независима от нея..
    и всъщност май си мисля че е по-добре да ида на гинеколог след като правя секс.. не знам защо съм си наумила че така ще ми е по-малко неприятно..
    айде чакам още съвети и мерси на тези до тук

Щом майка ти не е проблем отиди и преди, и след това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Момичетата ходят на гинеколог и без да са правили секс.Явно лекарите си имат начини.

Отиди на прегледа след секса, но ако искаш може и на този преди това. Ако имаш въпроси за предпазните средства, гинеколожката може да ти даде компетентен отговор. Щом си пълнолетна имаш пълното право да ходиш и без майка си на преглед. Аз се притеснявам само, ако знам, че тя ме чака пред вратата, иначе съм абсолютно спокойна.
    А, и щом ще те преглеждат за първи път, съм сигурна, че ще се чувстваш по-комфортно при жена гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си девствена ще те прегледа с видеозон или евентуално през ануса пак с видеозон. Ако сама и изрично не му кажеш,че искаш да те прегледа по традиционния начин-той няма да го направи,даже и да не си девствена.

Голям фен
    Град
    trqvna
    ако роблема е вътрешен и ако си девствена ще те прегледа с видоезон(преглеждат бременните с него) а ако не си девствена ще си е нормален преглед с взимане на секрет но ако е външен проблема изобщо няма значение дали си правила секс или не по-добре иди след като правиш секс зада не ти се налага да ходиш по два пъти

чуденка
    Guest
    леле леле разрових се из форума и се отчаях от живота.. да ти бъркат с някви щипки във вагината, да я разширяват.. олеле

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    ако роблема е вътрешен и ако си девствена ще те прегледа с видоезон(преглеждат бременните с него) а ако не си девствена ще си е нормален преглед с взимане на секрет но ако е външен проблема изобщо няма значение дали си правила секс или не по-добре иди след като правиш секс зада не ти се налага да ходиш по два пъти
    Това се прави по желание!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си