Искам да ви попитам за съвет.Значи ходих с едно момче доста дълго време,oбаче трябваше да се разделим /по взаимно съгласие/ понеже постоянно се карахме за глупости,аз ревнувах много /защото той тренира в националния и само пътува/ и той също ме ревнуваше /защото пък аз съм модел и имам често ревюта/ ..Много гадно се беше получило,защото много се обичахме,но имахме и прекалено много проблеми.Абе то това не е много за разказване ама като съм почнала ...
Поради факта,че много се обичахме,аз неможех да го забравя с продължение на месеци.За да си помогна реших да си хвана друг приятел.Постъпих кофти,но първото момче с което смятах че си пасваме /горе-долу/ тръгнах с него.Това много ядоса бившото ми гадже.И започна да ми върти мръсни номера и да ми го връща.Няма да ви разправям,но се държа УЖАСНО ...Какво толкова направих и аз неразбрах?Само исках да опитам да бъда щастлива с друго момче?! Той явно не го разбираше това.Както и да е,от тогава мина доста време.Както и да е,преди една седмица аз реших,че го обичам прекалено много и реших отново аз да пробвам да поправя отношенията ни.Уж тръгнахме,излизаме но той е ЛЕДЕНО студен с мен...Почти не иска да ме целува /не че е толкова важно/ седи на разтояние от мен,иска да се виждаме по-рядко...разбирам,че му е наранено егото обаче чак пък толкова... Та ако може да ми дадете съвет как да 'разчупя леда' помежду ни,че така се измъчвам...
Благодаря!