Дълго се 4удех дали да напи6а тази тема, но ве4е неиздържам.
Майкаминеми обръщавнимание. Ама в буквалния смисъл! Например аз и казвам 4е не разбирам една зада4а , а тя изобщо не ме 4ува и продължава даси гледа филма, а когато и го кажа отново, тя по4ва да ми крещи, 4е не и било достатъ4но в работата,а и вкъщи неможелада си по4ине! Знам 4е много родители го казват,но майка мисъвсемзлобно ми гоказва. На животните ни имговори мили4ко и т.н., а когато веднъж се оитахда я гу6на, тя ми изкрещя в лицето да отивамда у4а! Непрекъснато крещи, хвърля ми дрехите по пода и ги тъп4е с 4ехлите си!!!!!!!!
А бащами пъкнестига 4е ходина работа веднъж на 3 дни , а като отиде и о4ва да се обажда по мобилния ми елефон, по домашния да ме пита как съм и дали СИ ГЛЕДАМ УРОЦИТе (в събота в 11)
А когато си е вкъщи запо4ва да ми крещи,ама като се разкрещи трябва да си колкото може по-дале4 от него, защото той побезнява, по4вада тряска врати.... ужасно е! Казах му 4е не разбирам какво обесняват на курсовете(7ми клас съм) ,а той казванамайка ми(както винаги е бесен) 4е аз кроя планове как само и само да не у4а! и ми заявява в лицето: Е НЯМА ДА СТАНЕ!!!!
и миказва, 4е ако не у4а няма дами дава да излизам(ВЕДНЪЖ МЕ ДЪРЖА 3 СЕДМИЦИ ВНАС), А АКО ПРОДЪЛЖАВАМ 6ТЕ МИЗАБРАНИ КОМПА И ТЕЛЕВИЗОРА.
А пък майка ми като разбра за курсовете ми каза:забрави за новия компютър!
Бяхме решили да купуваме лаптопи тя като разбра, изобщо не и пка6е за мен, а се сетинаправо само и единствено за новия компютър!
И днес и се обаждамда я питам кога ще се прибере, а тя миказва като се прибере тогава, а аз да и сготвя ве4еря! Казвам си ок и по4вам да правя ве4ерята когато изниква баба ми и по4ва да ми се дере и да ми казва 4е има зеле за ве4еря. Следтова се обади намама ии каза 4е аз готва, а мама и отговори, 4е НЕМЕ Е МОЛИЛА ЗА НИЩО! На новагодина в 4 вдигна скандал за матаематиката !!!!!!!
На вас слу4вало ли ви се е като се ядосате ипосле данеможете да спрете да пла4ете?
Съжалявам 4е ви накарах да про4етете вси4ко това и ще спра дотук,но просто исках да споделя на някой какво ми е.