Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
а относно това за ученето
И аз миналата година бях 7ми клас .. и аз не учех а само се правих че учех .. ходех на уроци по математика ,а госпожата ми даваше много малко домашно , което аз пишех (тя ми дава например 12 задачи ми казва всеки ден да решавам по 2 задачи , но аз ги пишех винаги в ,,последната минута). Верно ако задачите ги имаше решени ги преписвах от сборника . По български пък - ноу комент . госпожата ми даваше анализи .. , диктуваше ни увод ,теза и заключение ( понякога ни караше сами да пишем увод или теза,но понякога)... и аз правех това което каже и всеки следващ път ни даваше да преписваме тема, като беше разделила анализа на точки - 1точка , 2ра точка и така.. за някои заглавия за теми трябваше да препишем всичките точки подред а за други само някои точки , пак подред ( например : 2ра ,3та ,6та и 8ма.)...И разбира се трябваше да разказваме анализите но ние с момичето което бяхме на урока ( познахме се ) бяхме много мързеливи и 50 % от всичките теми не знаехме нищо по тях а 30% - ги знаехме ала бала там имахме си понятие закакво става въпрос. Така аз всеки ден си учех по най много час -за даскало . а събута си пишех за 2-3 часа за урока по български и 1-2 часа за урока по математика ( и двата урока бяха с неделя ) ... и така .. а понякога се правех че учех .. последния месец , като наближиха изпитите всички се бяха юрнали да учат по цял ден , само аз цял ден се мотаех и не сядах и една дума да прочета.. последната седмица прочетох по един път всичките анализи .. но тази тема която се падне не я знаех .. бях я прочел преди 2-3 дни .. но изкарах 5 по бел и 5.10 по мат .. а пък въобще не съм учил(може би съм умен )5 часа в събута , а другите по 5 часа на ден .. ПФФ .. и влязох там където исках но сега ме хвана мързела и не барам учебник ..

Така че спокойно .. и ти ще влезеш без да ,,зубриш'' ...има такива,тези които по цял ден зубрят 7ми клас и като доиде изпита забравят всичко и изкарват 3ки така че СПОКОЙНО ... и моя баща по цял ден върви и прави всичко онова което ти изброи при маика си ...а майка ми е много добричка
Хахахха! За ученето и аз бях така (и съм така)! Ходех на уроци по мат. и госпожата кат ми даде домашна аз я записвам на страница на която не съм писал нищо и вкъщи откъсвам тази страница или я откъсвам и на следващата записвам само 1-2 задачи и само тях решавам 10 мин преди урока и си искарах 4 по БЕЛ и 5.75 по мат. и си влезнах на първо желание.
По темата - Угаждай им по всеки възможен начин. Примерно върши много работа вкъщи , за да ги улесниш и т.н. , защото те ти виката поради причината че са много уморени от работа (е така си мисля поне) и си го изкарват на теб. Какво работят ваште между впрочем?