Оф . На мен ми е писнало от правилата на баща ми . Държи се с мен все едно съм му подчинен , роб , все едно съм затворник а той ми е шефа.
Искам да го прегази танк , да му падне стъклено шише на главата от 15тия етаж, да му пробият мъдете с пила , да го изпращят с бухалка , да го застрелят и сигурно пак ще оживее както винаги ако можеше да се изнеса от нас щях да го направя , ако ме изгони ще се радвам , ако той си замине също . Това че къщата е негова го прави в командир на мен и на майка ми , също така има правила които най-простия не дава сина си . Да ви питам , нормално ли е да ти каже - ще стоиш навън до тогава докато се стъмни, ако навън е тъмно и те няма вкъщи , ще има наказания , едно от които е да стоя прав до гардероба като някое малко хлапе което непослушно. (обикновено стоя с часове) второто е :няма да пипаш колелото , телевизора , компютъра и няма да излизаш. Е кажете ми какво да правя тогава - на лежа на леглото докато умра от скука.Също така не ме пуска на дискотеки , барчета ,кафенета, и трябва винаги да ме знае къде съм , дори и като отивам до магазина . А ВСЪЩНОСТ НЕ МУ ПУКА ЗА МЕН. Гарантирам ви че ако живеете с моя баща няколко месеца ще се изселите в някоя друга държава че да не го видите повече . Някой ще каже : има и деца които нямат родители , има и такива които нямат баща . Е ТОВА ЩЕ Е СУПЕР ! Други ще кажат: сега говориш така защото си ядосан .
И така не е . Трети : ти си много тъп , как ще говориш така за родителите си . Напротив не съм тъп,мога да твърдя ,че съм достатъчно умен сам да преценявам нещата, а колкото до родителите ( баща ми ) ИСКАМ ДА ИЗЧЕЗНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...няма ли като на ,,сам в къщи ... така да си пожелая.. на следващия ден да съм си сам и повече никога да не видя родителите си , и на следващия ден ( на коледа ) да изчезнат и повече да не ги видя .. ама де не се върнат.
Забварих да ви кажа - на 14 съм ... до колкото съм запознат . Другите момичета и момчета на 14 ходят по дискотеки , кафенета , пускат ги до 10 часа и нагоре и нямат такива родители
това го написах в темата ,,za vsi4ki na koito im e pisnalot ot roditelite i tehnite pravila'' .. копи/пейст тук ...