Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
Оф . На мен ми е писнало от правилата на баща ми . Държи се с мен все едно съм му подчинен , роб , все едно съм затворник а той ми е шефа.
Искам да го прегази танк , да му падне стъклено шише на главата от 15тия етаж, да му пробият мъдете с пила , да го изпращят с бухалка , да го застрелят и сигурно пак ще оживее както винаги ако можеше да се изнеса от нас щях да го направя , ако ме изгони ще се радвам , ако той си замине също . Това че къщата е негова го прави в командир на мен и на майка ми , също така има правила които най-простия не дава сина си . Да ви питам , нормално ли е да ти каже - ще стоиш навън до тогава докато се стъмни, ако навън е тъмно и те няма вкъщи , ще има наказания , едно от които е да стоя прав до гардероба като някое малко хлапе което непослушно. (обикновено стоя с часове) второто е :няма да пипаш колелото , телевизора , компютъра и няма да излизаш. Е кажете ми какво да правя тогава - на лежа на леглото докато умра от скука.Също така не ме пуска на дискотеки , барчета ,кафенета, и трябва винаги да ме знае къде съм , дори и като отивам до магазина . А ВСЪЩНОСТ НЕ МУ ПУКА ЗА МЕН. Гарантирам ви че ако живеете с моя баща няколко месеца ще се изселите в някоя друга държава че да не го видите повече . Някой ще каже : има и деца които нямат родители , има и такива които нямат баща . Е ТОВА ЩЕ Е СУПЕР ! Други ще кажат: сега говориш така защото си ядосан .
И така не е . Трети : ти си много тъп , как ще говориш така за родителите си . Напротив не съм тъп,мога да твърдя ,че съм достатъчно умен сам да преценявам нещата, а колкото до родителите ( баща ми ) ИСКАМ ДА ИЗЧЕЗНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...няма ли като на ,,сам в къщи ... така да си пожелая.. на следващия ден да съм си сам и повече никога да не видя родителите си , и на следващия ден ( на коледа ) да изчезнат и повече да не ги видя .. ама де не се върнат.
Забварих да ви кажа - на 14 съм ... до колкото съм запознат . Другите момичета и момчета на 14 ходят по дискотеки , кафенета , пускат ги до 10 часа и нагоре и нямат такива родители

това го написах в темата ,,za vsi4ki na koito im e pisnalot ot roditelite i tehnite pravila'' .. копи/пейст тук ...

Имам един въпрос - теб били ли са те?! Имам предвид, тегли ли са ти един ама наистина здрав пердах, та с месеци да не можеш да си седнеш на дрисливия задник?! По това, което чета май не... Аз съм на 19, и ако ти бях майка такъв бой щях да ти тегля, че да се научиш как се говори за хората, който са те отгледали буквално от едно парче месо! Малко изродче такова! Не са те оставили в дом, да израстнеш сам без родители да видиш какъв щеше да ти е кеф! Да си нямаш компютър, на който да си джиткаш, да си нямаш мобилен телефон, да нямаш джобни - а големите цигани в дома да те трепят и да те псуват. Шибаняк с шибаняк! Хората не заслужават, такъв син като теб!!! Баща ти ли... съжалявам го тоя човек, че му се е пръкнало такова изчадие като теб, което иска да го убие.
За вечерния час ли?! Ами не ти ли минава през плиткоумния мозък, че още си на 14 години и не живеем в комунизма, където всичко е наред, и че всеки може да те хване, да те пребие и най-малкото да ти вземе парите и телефона. Остави това, ами ако ти се случи нещо? Или сега ще ми кажеш: "Нека да ми се случи и без това на оня кретен баща ми няма да му пука." Не - грешиш. Той ще се проклина за това до края на живота си, ако някой те осакати или не дай си Боже се върнеш в ковчег, защото си се правил на много велик и голям! Още веднъж много жалко за горките ти родители. Дано нещо да ти е влязло в кухата глава, което силно ме съмнява. Айде със здраве.