.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 192

Тема: Sexa s golemite

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ами тогава като неискаш да ти четеме морал кфо правиш тука, иди майка ти да ти помага я глей ти пикла
    Цитирай Първоначално написано от svetleto_sf1`
    NADJIVELI SME GI za razlika ot vas - bebeta
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Ти ли си бясна. А ние какво да кажем. Аз като се замисля, че един ден може да имам такова дете и направо ми се убива желанието да стана родител. Но то много си зависи и от родителите де. Никой нормален човек няма да ти каже как да го побъркаш, а ще ти чете морал, колкото и да ти е неприятно.
    За каква те взимаме ли? Сама си отговори, на 11 години и свирки прави. Да, вярно е секса носи удоволствие, но когато и двамата разбират защо го правят. Спокойно, няма момче, което да ти откаже да му направиш свирка (като изключим тези, които има достойство и мозък в главата си).
    И последно, не наричай нас бебета, защото ти нищо не знаеш за живота ни. Това през, което аз съм преминала никак не е бебешко. Когато изживееш всичко, което съм изживяла аз и преминеш през всичко, през което съм преминала аз, тогава ще ми говориш за опит.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Aleandra права си

Po3uHka

atanakata
    Guest

wtf?!?!

gorkoto devoi4e... az su6to bih pravil takiva ne6ta ako bqh na 12, bqh momi4e i mama i tatko ne mi obru6taha vnimanie... az 6e se kompleksiram i 6e duham na 16 godi6ni pi4ove, 6e im prikazvam kolko gi obi4am...i tn... a te ? 6e si mislqt... deiba i typoto lape, neosuznato...ama ako mi pusne ? Q se stegni... dete si... zaebi typiq sex ... osobeno na teq godini... trqa ti vnimanie... trqa ti da se po4uvstva6 zna4ima nali ?... ne e tfa na4ina... vqrvai mi... nameri si normalni priqteli, koito da te podkrepqt... za6toto tezi ot tfoq klas ne sa ti priqteli... ni nai malko... gledat samo kak da te nabutat po nadulboko... naistina te sujalqvam... ama ne si misli 4e kato si 5 ili 6 klas trqa da si golqma... nali znae6 4e dori i da si na 18 ako akula ti e lape6ki ne moje6 da se nare4e6 zrqla... zamisli se nad tfa si4koto koeto ti pi6a i nedei da go ignorira6 prosto taka... vqrvai mi.. 6e ti e ot polza... poslu6ai pone nqkogo, 6tom tyrsi6 syvet... si4kite ti kazvame 1 i su6to : DECATA NE PRAVQT SEX !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    6te ti kaja edno ne pravi tazi gre6ka !!!!!!!!! mn si malka i osven 4e ne si gotova fizi4eski no i psihi4eski ...! zaebi gi tiq kurvi malki det ti se falqm ne e li po hubavo da se otkroqva6 ot tqh .. i moga da ti kaja 4e te 6te ti zavijdat vapreki 4e 6te ti se hvalqt ... za6toto 6te si osaznaqt gre6kata .. az si zagubih devstvenostta na 14 i mn sajalqvam i ne moga da si go prostq 4e ne go napravih s 4oveka koito obi4am

Guest
    aaa toq svqt verno se e pobyrkal...ili nenromalnoto ve4e se s4ita za normalno?i kvi sa tiq dumi "ebali" ot 12-godi6no DETE?i kakyv sex ti se vyrtu v glavata?ti o6te en znae6 tablicata za umnojenie....

aaaa toq svqt verno se e pobyrkal....naistina li za normalno se s4ita NEnormalnoto?i kvi sa tiq dumi "ebal" ot 12-godi6no DETE??????? i za kakyv sex mislish?ti ne znae6 o6te tablicata za umnojenie..........

Guest
    Awe az na 12 godini ne mojeh da ponasqm mom4etata
    Misleh gi za svine ... ne 4e segane mislq taka de

Guest
    Оф на 12 тръгнала да се шиба. Ае първо махни проходилката после тръгвай да се шибаш.. На къде отива това общество...?

Преди време някой беше казал във форума една много мъдра мисъл:
    "Думите дете и секс са напълно несъвместими, освен ако първото не е следствие от второто!"

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    И аз тфа се питам

Po3uHka

Bqsna sam. Skivaite sq kvo mene mi e mnogo 4udno za takiva kato vas uj ste tuka za da mi pomognete pa se pravite na svetci , az mnogo dobre si znam za frendkite mi na po kolko sme na akul i nqma nujda tuka nqkakvi nepoznati da mi 4etat moral .takiva sme kakvito sme si. iskah otgovori a tuka to4no obratnoto 6to za hora ste vie be iam si roditeli te ako 6tet 6e kaqt kvoto si iskat a az NQMA da spodelqm ni6to s tqh. ebasi tupata ideq za kakva me vzimate. tai tva qvno ne mi e ot polza pisaneto tuka.

v sabote 6te ima kypon s mom4etata ot 8te i 9te klasove i sme pokakneni s frendikite i taj kato 6te bade mnogo sduhva6to ako ne si hvana gadje za ve4erta iskam razumen savet. I da sau4eni4ekite mi pravqt sex i vsi4ki ni vle4e taq tema . ne mi govorete za kykli i tqm podobni ,. NADJIVELI SME GI za razlika ot vas - bebeta
    Kolkoto za svirkite - opita mi e skromen . no 6tom vse pak povdignahte temata - pravila sym ! Be6e priqtno i za mom4eto i za men i na 2 pyti i kogato parviq pat go pravih na ( na 11. molq bez tapite komentari tyk) ve4e znaeh kakvo se haresva na mom4etata . Taka do vtoriq put . pak be6e s mom4e po-golqmo ot men / 7 klasnik be6e / no sega se pritesnqwam dali 8 .9 ,10 klasnici biha prieli da im pravq svirka .
    Леле на 18 какво свлачище ще си!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

Re: Sexa s golemite

Zdr, people
    popadnah na foruma slu4aino i se radvam ot vazmojnostta a polu4a savet. Na 12 godini i polovina sam i vsi4ite mi priqtelki ve4e sa se ebali s mom4etata ot 9 i 10 klas. 4udq se dali ve4e mi e vreme. az sym nai-nisi4ka ot klasa i amam komplex ot tova, razvita sam vse pak no ima li opasnost mom4etata da ne me haresat. nadq ot klasa mi kaza 4e tova nqma da gi pritesnqva moq rast za6toto bilo obi4aino za mom4etata da izlizat s po malki . Ima li veroqtnost pri
    koqto da me otblasnat. + dosega ne sam izlizala s golemite no ot opit znam 4e mom4etata haresvat svirkite. dali oba4e golemite 6te iskat da im pravq ako ne da pravim sex to pone na svirki ili nqma da iskat za6toto sam malka.
    i posledno kajete kak da si go poiskam ot mom4eta ?

Ae 4ao i celuvki
    тц-тц-тц... на колко каза, че си? на 12? аз на 12 още с кукли си играех... на къде отива света. иии... ако "големите" са 9-10 клас... аз съм вече пенсия сигурно...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    4udeh se dali izob6to da ti pi6a, tai kato ot tova koeto pro4etoh mi stana qsno 4e qvno ne iska6 da prieme6 ( kamo li da poslu6a6) 4ujdoto mnenie. I vse pak - Ne o4akvai nqkoi tuk ot foruma da sedne da obesnqva na 12 godi6no momi4e kak da "podludi" nqkoi "batko"...ako ne vijda6 kolko e absurdno, zna4i problema si e v teb...nqma da ti kazvam "ne pravi sex", no 6te minat godini i kogato pogledne6 ot edna vuzrast 17-18-19, 6te vidi6 4e si napravila dosta gre6ki, koito QVNO ne moje6 da gi osuznae6 na tozi etap i 6te sujalqva6 sus sigurnost no...kakto se se6ta6 tezi ne6ta ne se vru6tat nazad. Qvno lubopitsvoto na dne6nite 11-godi6ni gi dokarva na kolene pred nqkoi batko...koeto si e dosta jalko, kakto i da go pogledne6. Sujalqvam iskreno 4e si popadnala na takiva ...priqtelki, za6toto povqrvai mi, te NE sa primer za podrajanie, i kolkoto i golqma i zrqla i prejivqla mnogo ne6ta, da se 4uvstva6 o6te si na 12...izvinqvai, 12 i polovina bqha.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    ахахах Алеандра,т'ва ми хареса И подкрепям напълно твърдението!

Може за теб сега да сме гадните каки и батковци,които нищо не разбират и нищо не знаят... и не са минали през това... но като станеш и ти на нашите години и минеш по нашия път(не че сме мн по-големи от теб) ще си на същото мнение!Ще видиш!Гарантирам ти,че няма нищо по-хубаво от секса,но с любимия човек!С онзи човек,който обичаш... Не че секса с др не е хубав... но тогава е просто секс,а с любимото същество е "правене на любов" Помисли малко над това,което всички ти казват(пишат)... Лошото е,че сега не разбираш... а после ще съжаляваш,че не си ни послушала
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

za mnogo golqma se misli6 taka li?!?!?!na po4ti 13 godini...llele ta tova e tolklova mnogo.nqma ni6to lo6o 4ovek da iska da oob6tuva s po golemi xora,ama tova tvoeto ve4e neznam na kakvo prili4a.kude ostanaxa detstvoto i 4istotata.stanala na6ata ve4e 6-ti klas i si misli 4e e xvanala booga za 6u6liaka.e dumi nqma.moga da ti kaja momi4ence 4e ni6to neznae6 za topzi jivot.za kakvo vi e tolkovba merak da burzate?!?!?!ima li smisul?za6to ne si jiveete godinite.kato 4eta takiva prostutii si zadavam tolkova mnogo vuprosi.4udq se kakvo stava s xorata?kakuv vi e meraka da se najiveete?!?!?!nqma li go ve4e tova 4e za vsqko ne6to si ima vreme.i da ti kaj ane6to.xorata 6te se durjat kakto si iskat ti nai malko si 4oveka koito 6te im go kaje.sama si si vinovna 4e is pisala.iskala s imnenieto na xotara i te ti go davat.ne sa vinovni 4e na teb ne ti xaresva.opitvat se da te vrazumqt za6toto imat malko pove4e mozuk ot teb v glavite si i znaqt 4e sveta ne e takuv za kakuvto go misli6.a i edno drugo ne6to ne razbiram koe normalno i uvajava6to sebe si mom4e bi poavilo kakvoto i da bilo s momi4e v 6-ti klas.ta tova si e napravo izvrateno.ama i mom4etaa (ne kazvam vsi4ki) no tezi koito go pravqt takiva kato onezi na priqtelkitete ti izob6to ne mislqt kakvo pravqt a deistvat po purvi4nite si instinkti.takiva xora v bukvalniq smisul na dumata se nari4at jivotni.gledat samo da zadovolqt fizi4eskite si nujdi.i kakvo si misli6 4e 6te postigne6 s povedenieto si?!?!?!moga da ti kaja-absoliutno ni6o sled 2 ili nai mnogo 3 godini ot teb nqma da stava ni6to.i togava 6te se jalva6 na su6tite tezi xora s koito dnes se zaqjda6,no togava nqma da ima vru6tane nazad.predpolagam 4e roditelite ti neznaqt kakvo neveroqtno detence si imat za6toto ako naistina znaexa nqma6e da go dopusnat.ni6to nqma da stane ot takiva kato teb.nai mnogo nqkoi da te poznae sled godini na magistralata ili v nqkoi bar da se kul4i6 po pilonite.i za6to?!?!?zamisli si dali si zaslujava?!!?ni6to nqm ada postigne6 samo kudeto vsi4ki 6te znaqt 6to za stoka si,a ti 6te si edno ni6to.i te mnogo dobre 6te go znaqt.no v kraina smetka ti si re6ava6.pravi kakvoto iska6.za tova se nari4a demokrciq.i golqma rabota ot neq kato xorata sa go oburnali na svobodiq.no edno ne6to naistina moga da ti kaja - sled vreme 6te sujalqva6.i to mnogo,ni6to 4e sega ne go osuznava6 i se pravi6 4e ne ti puka.moje suy4enicite ti da igraqt na strajari i apa6i,no i ti ne pada6 po dolu s detskata si naivnost.moje bi iska6 da si v krak s tak ana\re4enata moda i da pravi6 tova koeto pravqt vsi4ki ostanali?!?!?!i za6to?kude ostana individualnostta na 4ovek?ili vsi4kio ve4e sa kone s kapaci i gledat kakvo pravqt drugite i gi sledvat bez da mislqt?tova e tupa i to mnogo tupo.edno mom4e 6te te xaresa ne zaradi tova 4e mu pravi6 svirki ili kakvoto i da bilo tam.toi 6te te xaresa zaradi samata teb.nare4i go otjivelica ili kakto iska6 , no ne mi puka.sega moje da ti se struva sme6no no nqkoi den 6te osuznae6 4e ne si bila prava..po kakuv na4in 6te vuzpita6 decata si?akoizob6to misli6 da ima6takiva?rano ti e za deca i za tova da misli6 no kakto se vida na dne6noto pokolenie ne mu e rano za ni6to.poslednoto ne6to koeto 6te kaja e 4e ne6tata v istinskiq i realniq svat mnogo se razli4avat ot na4ina po koito gi vijda6 ti,za kolkoto i golqma i zrqla da se misli6 ti si vse o6te dete.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Много се радвам на хора като вас =D> и че все още има такива останали като мен дето сме старомодни ( поне според някои ) доста интересна тема стана

Po3uHka

Guest
    piska, адски си глупава. Във всяка тема повтаряте едно и също и се мислите за оригинални

Guest
    auuuuu,svetyt naistina se e pobyrkal.....za normalno qvno se s4ita NEnormalnoto....i kvi sa tiq dumi "ebal" ot 12-godi6no DETE??????i za kakyv sex misli6????ti o6te ne znae6 tablicata za umnojenie!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    piska_,как няма да стане Повечето хора имат достатъчно акъл в главата,за да не подкрепят това девойче на 12 годинки... опс... 12 и половина... и аз се радвам,че все още се намират от онези "старомодните" хорица.... ако и тях ги нямаше... нз на какво щеше да заприлича този свят!Сигурно още от бебета щяха секс да правят...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Sexa s golemite

Zdr, people
    popadnah na foruma slu4aino i se radvam ot vazmojnostta a polu4a savet. Na 12 godini i polovina sam i vsi4ite mi priqtelki ve4e sa se ebali s mom4etata ot 9 i 10 klas. 4udq se dali ve4e mi e vreme. az sym nai-nisi4ka ot klasa i amam komplex ot tova, razvita sam vse pak no ima li opasnost mom4etata da ne me haresat. nadq ot klasa mi kaza 4e tova nqma da gi pritesnqva moq rast za6toto bilo obi4aino za mom4etata da izlizat s po malki . Ima li veroqtnost pri
    koqto da me otblasnat. + dosega ne sam izlizala s golemite no ot opit znam 4e mom4etata haresvat svirkite. dali oba4e golemite 6te iskat da im pravq ako ne da pravim sex to pone na svirki ili nqma da iskat za6toto sam malka.
    i posledno kajete kak da si go poiskam ot mom4eta ?

Ae 4ao i celuvki
    Мило момиче, имаш още толкова много да учиш за секс-а, толкова си малка. Не трябва да го правиш, защото другите го правят, а защотот ти го искаш! Това е толкова глупаво!

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    еи деца занимавайте се с нещо полезно
    карайте скейт .. биите цигани.. нещо полезно
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Цитирай Първоначално написано от piska_
    Много се радвам на хора като вас =D> и че все още има такива останали като мен дето сме старомодни ( поне според някои ) доста интересна тема стана
    Темата ме накара да се замисля кой е виновен, за да се стигне до това положение- родители, телевизия, някаква извратена мода, както каза ani_miss.
    Някои хора наистина може и да ни смятат за старомодни, но аз бих го нарекла разумни. Искам да знам, че един ден ще мога да дам на децата си необходимата сексуална култура и няма да се превърнат в уличници (без извинение).

ani_miss, много ми хареса мнението ти и си много права. Бързат да се наживеят сега и после се опитват да върнат времето, но не става.

Guest
    Bqsna sam. Skivaite sq kvo mene mi e mnogo 4udno za takiva kato vas uj ste tuka za da mi pomognete pa se pravite na svetci , az mnogo dobre si znam za frendkite mi na po kolko sme na akul i nqma nujda tuka nqkakvi nepoznati da mi 4etat moral .takiva sme kakvito sme si. iskah otgovori a tuka to4no obratnoto 6to za hora ste vie be iam si roditeli te ako 6tet 6e kaqt kvoto si iskat a az NQMA da spodelqm ni6to s tqh. ebasi tupata ideq za kakva me vzimate. tai tva qvno ne mi e ot polza pisaneto tuka.

v sabote 6te ima kypon s mom4etata ot 8te i 9te klasove i sme pokakneni s frendikite i taj kato 6te bade mnogo sduhva6to ako ne si hvana gadje za ve4erta iskam razumen savet. I da sau4eni4ekite mi pravqt sex i vsi4ki ni vle4e taq tema . ne mi govorete za kykli i tqm podobni ,. NADJIVELI SME GI za razlika ot vas - bebeta
    Kolkoto za svirkite - opita mi e skromen . no 6tom vse pak povdignahte temata - pravila sym ! Be6e priqtno i za mom4eto i za men i na 2 pyti i kogato parviq pat go pravih na ( na 11. molq bez tapite komentari tyk) ve4e znaeh kakvo se haresva na mom4etata . Taka do vtoriq put . pak be6e s mom4e po-golqmo ot men / 7 klasnik be6e / no sega se pritesnqwam dali 8 .9 ,10 klasnici biha prieli da im pravq svirka .
    GOSPODI....sled vreme shte sajelqvash moeto momi4e.... NAPRA|VO SI JALKA DA TA EBA V KURVATA...MALE 4 GODINI ME NQMASHE v BG I NE SE U4UDVAM DE...NAKADE VARVI SVETA 11 GODISHNO I SVIRKA leleee

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    piska, адски си глупава. Във всяка тема повтаряте едно и също и се мислите за оригинални
    Ако знаеш колко ми дреме ти кфо мислиш

Po3uHka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си