.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 192

Тема: Sexa s golemite

Цитирай Първоначално написано от piska_
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    piska, адски си глупава. Във всяка тема повтаряте едно и също и се мислите за оригинални
    Ако знаеш колко ми дреме ти кфо мислиш
    То и не трябва да ти пука. Повтаряме го не, за да бъдем оригинални, а за да се набие в мозъците им. Защото тази ще прави секс и след седмица, две ще пусне тема:"Аз съм на 12 години, къде мога да направя нелегален аборт".
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    piska, адски си глупава. Във всяка тема повтаряте едно и също и се мислите за оригинални
    Ако знаеш колко ми дреме ти кфо мислиш
    То и не трябва да ти пука. Повтаряме го не, за да бъдем оригинални, а за да се набие в мозъците им. Защото тази ще прави секс и след седмица, две ще пусне тема:"Аз съм на 12 години, къде мога да направя нелегален аборт".
    пу, тез деца...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Така е наистина, ако знаете колко хубави неща има в живота, ще пораснете, ще дойде време да се влюбите, да обичате и разбира се ще дойде и мястото на секса
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хахахаххах

Голям фен
    samo edno ne mi e qsno kak moje da se kolebaesh dali si gotova ZA SEX ili da se PRIMIRISH sys svirki .. ta ti si na 12 god.. ne 4e ne6to ama az kogato bqh na 12 god opredeleno si mislih za dale4 po razli4ni ne6ta..tctct kakvo stava s dneshnata mladej... [-o<

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Абе тая яко се ебава с нас. Яко сеир гледа сега.
    Нек'ва тъпа е. Заебете я.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Не е ли важна

Po3uHka

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Ama drislo malka ve4e me drazni6 kvo se rep4i6 na vs ot foruma ma
    qqq stiga ni zanimavai tuka s tapite si problem4eta da se ebali
    dokato o6te nesam prohodila ili da is4akam da prohodq togava
    ti ne si izostavila pampersa o6te svirki 6te prai6
    i nqkoi da q istrie taq tema drazna sa ve4e

Guest
    Ne e li vlaJna?

Ka1ZeR
    Guest
    Abe ti si bila mnoo zle be, na 12 godini iskala sex q mar6 da igraesh s tiq na tvoite godini na strajari i apashi!! Tvoite priqtelki sa mnoo veshti s edni takia deto si gi durjat pod matraka i sa im vinagi na razpolojenie, da se ebe iskala nqma na4in da nakarash nqkoi da poludee ili stava ili ne, ako tolko te vle4e zimai si 1 ot tiq priqtel4eta za koito kazah po-gore i se po4vai drug na4i nqma
    ebasi veshtite de4kovci stanaha...

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Pone se posmqhme na 4ujd grab malko pone az nz za vas ama se prasnah
    ot smqh
    Male Ba6tati ako razberekvi gi misli6 ili maikati lelele 6ti prasne be6ko
    to dupe ot boi povqrvai \/ \/ \/ \/

bugatti
    Guest
    Може да съм старомоден ама на 12 години секс опаа 12 и полвина!!! Според мен това е възраст в която трябва да мислим за други работи.
    Най-много някой батко да те излъже и тва е. Прави каквото искаш ама според всички мнения до сега това не е подходяща възраст за секс.
    После ще съжеляваш за това.
    Абе Е*И му маиката на каде отива света сигорно скоро напрао в детската градина ще се е*бат. може и в родилното направо.
    Абе прави к'вото искаш после няма аз или някой друг да съжелява.
    Замисли се дали възраста ти е подходяща за секс, замисли се какво трябва да правиш на 12 опааа 12 и полвина.
    Тва че ще се нае*еш с някой няма да те направи нещо повече от твоите вриснички
    Както казах прави каквото искаш, живота си е твой

то по нормално е до колкото знам ние момчетата да мислиме за секс повече от колкото мацките обаче не съм очаквал да видя някое момиче да се натиска за секс толкова рано!! Но аз не съм човекът който може да каже нещо или да даде пример защото и аз не съм много голям на 15 съм все пак но само мога на това момиче да кажа че за момичетата първия път е много значителен и те го помнат винаги едва ли е радно да се направи толкова рано само защото някаква пикла ти е казала че се е ебала и те е посъветвала и ти да се прецакаш щото съм сигурен че няма да ти е кеф и ще разбереш че си сбъркала!!! НЕДЕЙ ПРАВИ ТАЗИ ГЛУПОСТ!!!

Craig David-Walking Away

Guest
    iskam da kaja 4e sum naistina 6tastliva ot fakta 4e vse o6te ima xora koito milsqt kato men/iskam su6to i da blagodaarq na Aleandra
    za tova 4e me podkrepq.blagodarq ti!!!!

bugatti
    Guest
    И що не отидеш при майка си и да и кажеш кво мислиш да правиш.
    Нали си много оборотна. нали си надживяла всичко
    Всъщност какво си видяло от живота ти едно НИЩО тръгнала секс да прави. МАЛЕ на каде отива света
    То не е и за смях то е трагично

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    то по нормално е до колкото знам ние момчетата да мислиме за секс повече от колкото мацките обаче не съм очаквал да видя някое момиче да се натиска за секс толкова рано!! Но аз не съм човекът който може да каже нещо или да даде пример защото и аз не съм много голям на 15 съм все пак но само мога на това момиче да кажа че за момичетата първия път е много значителен и те го помнат винаги едва ли е радно да се направи толкова рано само защото някаква пикла ти е казала че се е ебала и те е посъветвала и ти да се прецакаш щото съм сигурен че няма да ти е кеф и ще разбереш че си сбъркала!!! НЕДЕЙ ПРАВИ ТАЗИ ГЛУПОСТ!!!
    А да найсетне да чуем мнението и на едно момче

Po3uHka

iskam da kaja 4e sum naistina 6tastliva ot fakta 4e vse o6te ima xora koito milsqt kato men/iskam su6to i da blagodaarq na Aleandra
    za tova 4e me podkrepq.blagodarq ti!!!!
    За нищо. Точно в такива моменти трябва да се подкрепяме, току виж им се влее малко мозък, въпреки че много се съмнявам, но....
    Започнаха да ми липсват великите изказвания на авторката. Може би си е взела поука?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

bugatti
    Guest
    Много се радвам че има хора които мислят трезво
    Авторката е незнам на 16-17 кво ве прави

Град
    Tam nqkade:}
    Hahahahahahaha
    Na 12 i mi misli za sex
    Po-dobre hodi da si igrae6 s kuklite-mn ti e rano za sex

murloooo!!! az sum na 17 i 6te ti kaja, 4e takiva kato tebe im trqbva edin zdrav boi!!! kak 6te prai6 svirki na 11 we, piklo? do v4era si nosela pampersi, o6te hodi6 prava pod masata, cikul ima6 li? znae6 li tva kvo e? ako be6e moe dete i razbera 4e prai6 svirki 6te te nakaram da izlije6 poda na ku6tata, a ako ti bqh maika i tazbera 4e vmesto s kykli si igrae6 s pi6ki.... lelele ne im zavijdam na va6te! pojelavam ti priqten jivot s 5te ti deca, vsi4kite bez ba6ti i krater m/u krakata na 20 god! be6e mi priqtno da vidq kvi izpadnali hora ima na toq svqt! kato zabremenne6 pi6i da znaeme kvo e mom4e ili momi4e! \/
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Фен
    Град
    София
    Мале като хвана тупалката за килими и ви подгоня сичките такива курвета
    Верно е ,бебета сме ....на 16 години си тегля детското филмче Кро на торент и го гледам с КЕФ щото като се сетя за времето когато игреах на стражари и апаши ме хваща носталгия.За съжаление ти няма да имаш такива спомени ,а ще имаш спомен от к*** на некой батко.
    Айде ходи,еби се после сподели за венерическите болести и бремеността,туковиж си научила и теорията и практиката
    ама за кво се паля толкова не знам

Guest
    Abe deca kakvo vi stava be!?! Vie ne ste nared! kak moje nqkoi na taq vuzrast da misli za sex??? Ti si nqma6 nikoi v glavata. sega 6e ti kaja ne6to:
    1-ne si fizi4eski dorasla za kakavto i da bilo seksualen kontakt
    2-ne si dorasnala na akul 6tom si misli6 4e moje6 da pravi6 palnocenen sex na tiq godini-ima hora na po 18-20 godini ne sa praili sex ta ti na tvoite 12 godini,a misli6 li 4e naistina priqtelkite ti sa pravili sex ili prosto taka kazvat za da se pravqt na interesni. Ne iskam da ti ubivam entosiazma,6toto sex-a e mnogo hubavo ne6to ama na podhodq6tite godini i s podhodq6tiq 4ovek,a ne taka da se iztreskate edin put i aide-koi ot kade e. taka 4e proqvi malko akul i sled 3-4 godini ve4e moje6 po seriozno da se zamisli6 pak po toq vapros a sega mat6 v legloto 4e san4o otdavna mina.

Guest
    sumnqvam se 4e si e vzela pouka.moje bi i e stanalo neudobno ili ne e proverqvala naskoro koi kakvo e pisal.ina4e kakto se vijda se misli za po golqma (i kakto tq sama se izrazi) nqma da propusne da obori kazanoto po nenin adres.no kakvo o4akva da kajat xorata?!?!?!tova neisnoto pone za normalnite xora,za xotara s moral ne e normalno.

Фен
    Град
    v ku6ti
    Abe deca kakvo vi stava be!?! Vie ne ste nared! kak moje nqkoi na taq vuzrast da misli za sex??? Brick wall Brick wall Brick wall Ti si nqma6 nikoi v glavata. sega 6e ti kaja ne6to:
    1-ne si fizi4eski dorasla za kakavto i da bilo seksualen kontakt
    2-ne si dorasnala na akul 6tom si misli6 4e moje6 da pravi6 palnocenen sex na tiq godini-ima hora na po 18-20 godini ne sa praili sex ta ti na tvoite 12 godini,a misli6 li 4e naistina priqtelkite ti sa pravili sex Shame on you ili prosto taka kazvat za da se pravqt na interesni. Ne iskam da ti ubivam entosiazma,6toto sex-a e mnogo hubavo ne6to ama na podhodq6tite godini i s podhodq6tiq 4ovek,a ne taka da se iztreskate edin put i aide-koi ot kade e. taka 4e proqvi malko akul i sled 3-4 godini ve4e moje6 po seriozno da se zamisli6 pak po toq vapros a sega mat6 v legloto 4e san4o otdavna mina.
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Чудя се....да се смея ли,или да плача ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си