.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 192

Тема: Sexa s golemite

абе вие така наплашихте момичето че няма да иска да се чука и като порасне!!!

Craig David-Walking Away

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    А дано
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

awe mn qsno 4e 6a q pla6at edno 4e sigurno izliza s nqkvi 9-10 klas devstvenqci si4kite det 4akat samo nqkoq da im pusnee nezavisimo dali e 5 ili 6 klas tq tragnala da govori 4e bila mn razvita i zapoznata sas sexa!varvi pri Seizure of Power toi pone 6a ta oprai kat horata
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

Oh mila zna4i ti kaza 4e si na 12 nedei da zapo4vash o6te pone iz4akai godina,dve.Az po4nah na 14 no se 4uvstvah gotova za tova!Vse pak spored mene si malko da po4vash no ako se 4uvstvash istinski gotova..napravi go . Ti si na 12 imash li cikal?!Ako ne zabrai za sexa!A puk za svirkite tfa si e tvoq rabota no zapo4nesh li vednuj posle nqma spirane! Losho e da ne po4nat da ti vikat neprekusnato da gi zadovolqvash i ti nesaznatelno se prevra6tash v momi4e na povikvane Taka 4e sedni hubavo si pomisli,po4eti iz neta i reshi!!! Uspeh
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

браво много добре казано! Гледай да не станеш да момиче за повикване

Craig David-Walking Away

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от dessi___
    Oh mila zna4i ti kaza 4e si na 12 nedei da zapo4vash o6te pone iz4akai godina,dve.Az po4nah na 14 no se 4uvstvah gotova za tova!Vse pak spored mene si malko da po4vash no ako se 4uvstvash istinski gotova..napravi go . Ti si na 12 imash li cikal?!Ako ne zabrai za sexa!A puk za svirkite tfa si e tvoq rabota no zapo4nesh li vednuj posle nqma spirane! Losho e da ne po4nat da ti vikat neprekusnato da gi zadovolqvash i ti nesaznatelno se prevra6tash v momi4e na povikvane Taka 4e sedni hubavo si pomisli,po4eti iz neta i reshi!!! Uspeh
    нямало спиране... хах... винаги така казват. бе, така го каза, все едно свирката е най-ужасното нещо на тоя свят... пу
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ся кво стана ? ше има ли шибинг ?
    аре, че и в детска градина "Детелина" ме чакат

вие от тва конско я разчекнахте бе !! а и говорите да си държи краката затворени!!!

Craig David-Walking Away

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    М па тя сама се предлага
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

CvEtI`KiSs
    Guest

hi

zna4i nqma da se surdi6 no si prosto 1 pikla
    4estno ti kazvam
    ta ti si na 12 g
    o6te ne ti se e razvila kude si trugnala a i svirki ve4e si praila
    ne 4e sum mn golqma ama na 12 sum si igrala pred bloka kakto pi6at drugite na jumenka hahah
    skupa nedei ot tolkova malka be
    ima6 vreme jevota e pred teb za kude si se razburzala a i 4estno da ti kaja mom4e na 16 ne bi se suglasilo da ebe pikla v 5 klas 6e mu se smeqt vsi4ki tfa e moito mnenie

Супер фен
    Абе кво се впрягате, ве . Аз познавам такива дето от 10 години такова... Заклевам се.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Sexa s golemite

Цитирай Първоначално написано от svetleto_sf1`
    Zdr, people
    popadnah na foruma slu4aino i se radvam ot vazmojnostta a polu4a savet. Na 12 godini i polovina sam i vsi4ite mi priqtelki ve4e sa se ebali s mom4etata ot 9 i 10 klas. 4udq se dali ve4e mi e vreme. az sym nai-nisi4ka ot klasa i amam komplex ot tova, razvita sam vse pak no ima li opasnost mom4etata da ne me haresat. nadq ot klasa mi kaza 4e tova nqma da gi pritesnqva moq rast za6toto bilo obi4aino za mom4etata da izlizat s po malki . Ima li veroqtnost pri
    koqto da me otblasnat. + dosega ne sam izlizala s golemite no ot opit znam 4e mom4etata haresvat svirkite. dali oba4e golemite 6te iskat da im pravq ako ne da pravim sex to pone na svirki ili nqma da iskat za6toto sam malka.
    i posledno kajete kak da si go poiskam ot mom4eta ?

Ae 4ao i celuvki
    1-vo ti vide li gi kak pravqt seks tvoite priqtelki shtoto na 12 godini fantaziqta e nai-bogata
    2-ro na 12 godini... ako do tam e sleznala letvata haha

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

не знам колко си малка ама си кур*а

Mnogo kurvi mnogo ne6o

In Search Of Sunrise 7 Asia

CvEtI`KiSs
    Guest

HI

Tokio_hotelkata mnogo si prava to do kude stignaha ve4e....naprao nqmam dumi....

Абе кво се впрягате, ве . Аз познавам такива дето от 10 години такова... Заклевам се.

vuprosa mi kum tozi 4ovek (amayo) e dali tova ne6to go smqta za normalno?da trugne6 na deset godini da vodi6 polov jivot ne e normalno,pone za moite razbiraniq,a kakto se vijda i mnogo xora koito sa izrazili mnenieto si mislqt taka.iska mi se da 4uq i menieto na pove4e mom4eta,za6toto p[ove4eto koit sa pisali sa vse momi4eta.naistina 6te e interesno da se vidi kakvo mislqt i te po vuprosa,za6tto az sum ostanala s ubejdenieto 4e pove4eto(ne kazvam vsi4ki) mislqt samo za tova kak da zadovolqt fizi4eskite si nujdi i ne bixa otkazali sex nezavisimo ot kolko godi6no momi4e e.

a

LElelEIIi I an 12 LI PochAnHa....NEMa prOblemI ebI se POsle se chYdi shO si TAkAva "razPOretinA' :
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

Guest
    lele momi4e ne iskam da ti sa mesq az sa6to sym na 12 i dale4 ne mislq za sex i mislq 4e ti e o6te dosta rani4ko 6tom drugite ti sau4eni4ki sa pravili 6to trqq prai6 i ti .... i sled tva da ti sa nosi slavata v daskalo `glei q tas na 12 sex mi pravila ` mn typo !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    frends
    za6to kakvo mi e ? Az vi pitam seriozno dali mom4etata ot 9 ili 10 klas biha izlezli s ne osobeno visoko momi4e pri tova ot 6 klas. az vi kazah imam 12 i polovina i ve4e znam mnogo ne6ta po akal nikak ne mislq detski i sa6to smqtam 4e naistina e hubavo da se izliza s golemite za6toto sau4enicite ni na na6ta vazrast igraqt samo na strajari i apa6i i nekakvi bebe6ki igri a nie momi4etata iskame sex i kato cqlo mislim zaradi tova po seriozno.

Molq stiga s ostanalite gluposti prosto mi kajete kak da nakaram mom4eto da poludee i da ne se pritesnqva ot tova 4e sam samo v 6 klas i 4e sam nisi4ka sravnenie s nego.

Razberete prosto NE mi puka kolko sam bila malka spored vas( az ne se smqtam za malka prez mart stavam na 13 ) i nikoi nqma da mi govori taka osven roditelite ! QSNO !
    оо недей ! ти си на 12 и ПОЛОВИНА , а март стваш на 13!а колкото до родителитети мислиш ли , че ако разберат няма да ти строшат малката главица!лапеее!оо колко си голяма!а колко ти е акъла чувствам се вече тъпа и безмозъчна!земи се скрий моля ти се , защото ми писна от такива малки надути същества!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Guest

Re: Sexa s golemite

Цитирай Първоначално написано от svetleto_sf1`
    Zdr, people
    popadnah na foruma slu4aino i se radvam ot vazmojnostta a polu4a savet. Na 12 godini i polovina sam i vsi4ite mi priqtelki ve4e sa se ebali s mom4etata ot 9 i 10 klas. 4udq se dali ve4e mi e vreme. az sym nai-nisi4ka ot klasa i amam komplex ot tova, razvita sam vse pak no ima li opasnost mom4etata da ne me haresat. nadq ot klasa mi kaza 4e tova nqma da gi pritesnqva moq rast za6toto bilo obi4aino za mom4etata da izlizat s po malki . Ima li veroqtnost pri
    koqto da me otblasnat. + dosega ne sam izlizala s golemite no ot opit znam 4e mom4etata haresvat svirkite. dali oba4e golemite 6te iskat da im pravq ako ne da pravim sex to pone na svirki ili nqma da iskat za6toto sam malka.
    i posledno kajete kak da si go poiskam ot mom4eta ?

Ae 4ao i celuvki
    Странното е че казваш че от ОПИТ знаеш че ни харесват свирките и все пак питаш как да вкараш момче в леглото. Относно ръст, ако темата не е ебавка както вече ми се струва за всяко момиче си има момче и обратното. Приятно ибане

Guest
    vig sa pari kvo ti e kef i ne pitai drygite dali da se 6iba6 osobenno ako ti e za purvi put.samo v guza nedei ok?pa ako se pritesnqva6 4e nqma da te haresat spoko

Sex с по-голям и опитен е по-правилния избор.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Дано да е ебавка, но все пак да си кажа мнението

Мм...да почна ся... Самият факт, че ти си мислиш, че трябва да правиш секс, защото приятелките ти са правили говори, че си доста глупава.
    По-добре не избързвай.
    А и до колкото разбрах ти не искаш да го направиш, с някой който обичаш...а само да се "изчукаш" с някои батко...
    Недей...
    Или поне изчакай 14...
    Колкото до това, че си ниска...това няма нищо общо със секса.
    Все пак те съветвам да изчакаш и да го направиш, с някой който обичаш...а не с първия предложил ти... Макарче като те гледам как мислиш като дете...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Flavius
    Guest

...

Potresen sam!kolko zle bilo polojenieto....nqma da komentiram temata!! to i smisul nqma

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Не не не не мога да проумея как може да има такива неща
    И аз тва се чудя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си