- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sexa s golemite
абе вие така наплашихте момичето че няма да иска да се чука и като порасне!!!![]()
![]()
Craig David-Walking Away
А дано![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
awe mn qsno 4e 6a q pla6at edno 4e sigurno izliza s nqkvi 9-10 klas devstvenqci si4kite det 4akat samo nqkoq da im pusnee nezavisimo dali e 5 ili 6 klas tq tragnala da govori 4e bila mn razvita i zapoznata sas sexa!varvi pri Seizure of Power toi pone 6a ta oprai kat horata
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
Oh milazna4i ti kaza 4e si na 12
nedei da zapo4vash o6te pone iz4akai godina,dve.Az po4nah na 14 no se 4uvstvah gotova za tova!Vse pak spored mene si malko da po4vash no ako se 4uvstvash istinski gotova..napravi go
. Ti si na 12 imash li cikal?!Ako ne zabrai za sexa!A puk za svirkite tfa si e tvoq rabota no zapo4nesh li vednuj posle nqma spirane!
Losho e da ne po4nat da ti vikat neprekusnato da gi zadovolqvash i ti nesaznatelno se prevra6tash v momi4e na povikvane
Taka 4e sedni hubavo si pomisli,po4eti iz neta i reshi!!! Uspeh
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
браво много добре казано! Гледай да не станеш да момиче за повикване![]()
Craig David-Walking Away
нямало спиране... хах... винаги така казват. бе, така го каза, все едно свирката е най-ужасното нещо на тоя свят... пуПървоначално написано от dessi___
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ся кво стана ? ше има ли шибинг ?![]()
аре, че и в детска градина "Детелина" ме чакат![]()
вие от тва конско я разчекнахте бе !! а и говорите да си държи краката затворени!!!
Craig David-Walking Away
Мпа тя сама се предлага
You can stand under my umbrella
Po3uHka
zna4i nqma da se surdi6 no si prosto 1 pikla
4estno ti kazvam
ta ti si na 12 g
o6te ne ti se e razvila kude si trugnala a i svirki ve4e si praila
ne 4e sum mn golqma ama na 12 sum si igrala pred bloka kakto pi6at drugite na jumenka hahah
skupa nedei ot tolkova malka be
ima6 vreme jevota e pred teb za kude si se razburzala a i 4estno da ti kaja mom4e na 16 ne bi se suglasilo da ebe pikla v 5 klas 6e mu se smeqt vsi4ki tfa e moito mnenie
Абе кво се впрягате, ве . Аз познавам такива дето от 10 години такова... Заклевам се.![]()
2т. системно
1-vo ti vide li gi kak pravqt seks tvoite priqtelki shtoto na 12 godini fantaziqta e nai-bogataПървоначално написано от svetleto_sf1`
2-ro na 12 godini... ako do tam e sleznala letvata haha![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Tokio_hotelkata mnogo si prava to do kude stignaha ve4e....naprao nqmam dumi....
Абе кво се впрягате, ве . Аз познавам такива дето от 10 години такова... Заклевам се.
vuprosa mi kum tozi 4ovek (amayo) e dali tova ne6to go smqta za normalno?da trugne6 na deset godini da vodi6 polov jivot ne e normalno,pone za moite razbiraniq,a kakto se vijda i mnogo xora koito sa izrazili mnenieto si mislqt taka.iska mi se da 4uq i menieto na pove4e mom4eta,za6toto p[ove4eto koit sa pisali sa vse momi4eta.naistina 6te e interesno da se vidi kakvo mislqt i te po vuprosa,za6tto az sum ostanala s ubejdenieto 4e pove4eto(ne kazvam vsi4ki) mislqt samo za tova kak da zadovolqt fizi4eskite si nujdi i ne bixa otkazali sex nezavisimo ot kolko godi6no momi4e e.
LElelEIIi I an 12 LI PochAnHa....NEMa prOblemI ebI se POsle se chYdi shO si TAkAva "razPOretinA' :![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
lele momi4e ne iskam da ti sa mesq az sa6to sym na 12 i dale4 ne mislq za sex i mislq 4e ti e o6te dosta rani4ko 6tom drugite ti sau4eni4ki sa pravili 6to trqq prai6 i ti .... i sled tva da ti sa nosi slavata v daskalo `glei q tas na 12 sex mi pravila ` mn typo !
оо недей ! ти си на 12 и ПОЛОВИНА , а март стваш на 13!а колкото до родителитети мислиш ли , че ако разберат няма да ти строшат малката главица!лапеее!оо колко си голяма!а колко ти е акъла чувствам се вече тъпа и безмозъчна!земи се скрий моля ти се , защото ми писна от такива малки надути същества!Първоначално написано от Анонимко
Странното е че казваш че от ОПИТ знаеш че ни харесват свирките и все пак питаш как да вкараш момче в леглото. Относно ръст, ако темата не е ебавка както вече ми се струва за всяко момиче си има момче и обратното. Приятно ибанеПървоначално написано от svetleto_sf1`
vig sa pari kvo ti e kef i ne pitai drygite dali da se 6iba6 osobenno ako ti e za purvi put.samo v guza nedei ok?pa ako se pritesnqva6 4e nqma da te haresat spoko![]()
Дано да е ебавка, но все пак да си кажа мнението![]()
Мм...да почна ся... Самият факт, че ти си мислиш, че трябва да правиш секс, защото приятелките ти са правили говори, че си доста глупава.![]()
По-добре не избързвай.
А и до колкото разбрах ти не искаш да го направиш, с някой който обичаш...а само да се "изчукаш" с някои батко...
Недей...
Или поне изчакай 14...
Колкото до това, че си ниска...това няма нищо общо със секса.![]()
Все пак те съветвам да изчакаш и да го направиш, с някой който обичаш...а не с първия предложил ти... Макарче като те гледам как мислиш като дете...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Potresen sam!kolko zle bilo polojenieto....nqma da komentiram temata!! to i smisul nqma
И аз тва се чудя...Първоначално написано от piska_
![]()