.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 192

Тема: Sexa s golemite

Виж момиче , мисля че това което казаха другите преди мен е доста вярно и надали ще получиш такъв съвет от твоите приятелки

Едно само ще ти кажа това което виждаш е нещо , което наистина проваля много хората точно от тая мода " гъзария ".
    Ако наистина си дорасла както казваш начина да го докажеш , не е като правиш секс с някакъв там , а като разбереш че твоите добри приятелки фактически не са ти никакви приятелки и с една дума заради тях главно би се подвела да направиш грешка за която би съжелявала след години.
    След като наистина пораснеш и проумееш какво е най - добре за теб.

По постовете ти в началото които прочетох видях че наистина доста се засягаш от това че те смятат за малка ? Странно какво лошо има в това , не разбирам. Това са хубави моменти от детсвтото като човек пораства му се иска да е малък отново и да си живее хубавото детсво , но както и да е.

Предполагам твърде си се засегнала от това че явно някой те е избазикал с това че си много малка или твоите добри приятелки нещо са те засегнали с лафче " Че са правили секс пак ти не си " ? ПРимерно де.
    Недей обръщай внимание толкова на тия работи.

Не беше нужно да казваш че си правила свирки на 11 и незнам си какво си , защото сигорен съм че това не е вярно.
    По тоя начин само се излагаш , а в действителност е безмислесно .

Просто дай по твой стил по твой начин , грешката на много хора е че постояно гледат другите и се водат по техните ходове?

Другите ходат на купони и се наебават ?
    Дай и ние да почнеме ?
    Другите ходатат яко по дискотеките и ебат много ?
    ДАй и ние да почнеме ?

Все това другите .

Голяма глупост е всеки има свои стил и начин на живот , не е нужно да го приобщава с другите

Надявам се с поста си да не съм те засегнал , занимавах се единствено и само да пиша тоя пост специално за теб , поне да опитам да те посъветвам най - добре.
    Надявам се да се замислиш и да не вършиш глупости както и за останалата част от момичетата

Guest
    Bojeee tq na 13 ve4e bila goliama...na teb mai ti lipsvat 6amari i boi a ?! Samo da beh na mqstoto na roditelite takav boi 6tqh da ti drapna 4e 6e ti izbiq misalta sex ot glavata ...ei takiva kato teb samo boi gi opravq....jalko za tebe skapa....na 13 svirki i sex ami na 18 kakvo da o4akvame...q vzemi se zasrami ot teq prostotii deto gi dranka6 4e ako go pro4ete6 tova sled nqkolko godini 6te ti se iska v zemqta da potane6....sme6no e mila dobre se zamisli....i ne se peri tuka na horata deto se opitvat da ti naleqt malko akul v "tikvata"....horata sa pravi i po-golemi ot teb lainoto si ti....sduhano e da go kaja no ti do nqkade si zaslujava6 obidite. Dano skoro osaznae6 4e tiq ne6ta deto gi misli6 i govori6 taka 6ibano 6te ti se vra6ta6 4e goliam rev 6te pada....vmesto da vzeme6 da si izjivee6 krasivo detstvoto ti polaga6 uporiti usiliq da stava6 za rezil.....jalka si...ne e vajno 4e pada6 - vajnoto e kolko barzo 6te se izpravi6...taka 4e opi4ai si akula , za6toto jivota preebava a i ti sama se stemi6 kam tova

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Bojeee tq na 13 ve4e bila goliama...na teb mai ti lipsvat 6amari i boi a ?! Samo da beh na mqstoto na roditelite takav boi 6tqh da ti drapna 4e 6e ti izbiq misalta sex ot glavata ...ei takiva kato teb samo boi gi opravq....jalko za tebe skapa....na 13 svirki i sex ami na 18 kakvo da o4akvame...q vzemi se zasrami ot teq prostotii deto gi dranka6 4e ako go pro4ete6 tova sled nqkolko godini 6te ti se iska v zemqta da potane6....sme6no e mila dobre se zamisli....i ne se peri tuka na horata deto se opitvat da ti naleqt malko akul v "tikvata"....horata sa pravi i po-golemi ot teb lainoto si ti....sduhano e da go kaja no ti do nqkade si zaslujava6 obidite. Dano skoro osaznae6 4e tiq ne6ta deto gi misli6 i govori6 taka 6ibano 6te ti se vra6ta6 4e goliam rev 6te pada....vmesto da vzeme6 da si izjivee6 krasivo detstvoto ti polaga6 uporiti usiliq da stava6 za rezil.....jalka si...ne e vajno 4e pada6 - vajnoto e kolko barzo 6te se izpravi6...taka 4e opi4ai si akula , za6toto jivota preebava a i ti sama se stemi6 kam tova
    Евала за поста ти! =D> На същото мнение съм и аз. Абсолютно, без никакви изключения!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хахахах... Не не, наистина сте уникални
    Само не разбрах каква е гаранцията, че ако започнеш по-късно полов живот, няма да станеш кондуктор в някой рейс?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Goce
    Guest
    Malka kurva! Ega zabremeneesh na toq kupon! Posle da se chudish kvo da pravish, ama az ot sega shte ti kaja samoubii se !!!!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Абе кво щеш прави! Нема да седна като другите да ти теглим конско или да те поучавам! Чупи си главата! Пък като ти умръзне секс-а на 25 години обади ми се да кажеш че не съм бил прав

аи със здраве и гледай ако го правиш да стане добре защото има случай на леко психически изменения след СЕКС или опит за СЕКС на тази БЕБЕШКО-ДЕТСКА възраст....

пп: Аз съм 11 клас на 16 съм все още......е не мога с момичета по малко то мен?!?! Почти винаги съм с по голямо от мен с макс 2-3 години....но най ако си е с момиче на моята възраст

kade si trugnala be malkataaaaaa!begi si igraesh s kuklite
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

1.си крайно неинформирана за да правиш секс
    2.не трябва да ти пука дали другите са се ебали
    3.ходи си играй с куклите,на 12 била и кво
    аз на 12 не знаех точно кво е секс
    божке
    4.АКО ПРАВИШ СЕКС НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ,МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ КРЪВОИЗЛИВ И МНОГО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ!!!!!!!!!

Супер фен
    Кучето я кажи за тоя кръвоизлив че ми стана интересно .
    2т. системно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Напиши си на гъза "Искам да ме еб*те , батковци!"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Секса на тая възраст би ти донесал ей то това

виж ако желаеш да си на местото на момичето в тая тема
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71831

Кажи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ani_miss
    za mnogo golqma se misli6 taka li?!?!?!na po4ti 13 godini...llele ta tova e tolklova mnogo.nqma ni6to lo6o 4ovek da iska da oob6tuva s po golemi xora,ama tova tvoeto ve4e neznam na kakvo prili4a.kude ostanaxa detstvoto i 4istotata.stanala na6ata ve4e 6-ti klas i si misli 4e e xvanala booga za 6u6liaka.e dumi nqma.moga da ti kaja momi4ence 4e ni6to neznae6 za topzi jivot.za kakvo vi e tolkovba merak da burzate?!?!?!ima li smisul?za6to ne si jiveete godinite.kato 4eta takiva prostutii si zadavam tolkova mnogo vuprosi.4udq se kakvo stava s xorata?kakuv vi e meraka da se najiveete?!?!?!nqma li go ve4e tova 4e za vsqko ne6to si ima vreme.i da ti kaj ane6to.xorata 6te se durjat kakto si iskat ti nai malko si 4oveka koito 6te im go kaje.sama si si vinovna 4e is pisala.iskala s imnenieto na xotara i te ti go davat.ne sa vinovni 4e na teb ne ti xaresva.opitvat se da te vrazumqt za6toto imat malko pove4e mozuk ot teb v glavite si i znaqt 4e sveta ne e takuv za kakuvto go misli6.a i edno drugo ne6to ne razbiram koe normalno i uvajava6to sebe si mom4e bi poavilo kakvoto i da bilo s momi4e v 6-ti klas.ta tova si e napravo izvrateno.ama i mom4etaa (ne kazvam vsi4ki) no tezi koito go pravqt takiva kato onezi na priqtelkitete ti izob6to ne mislqt kakvo pravqt a deistvat po purvi4nite si instinkti.takiva xora v bukvalniq smisul na dumata se nari4at jivotni.gledat samo da zadovolqt fizi4eskite si nujdi.i kakvo si misli6 4e 6te postigne6 s povedenieto si?!?!?!moga da ti kaja-absoliutno ni6o sled 2 ili nai mnogo 3 godini ot teb nqma da stava ni6to.i togava 6te se jalva6 na su6tite tezi xora s koito dnes se zaqjda6,no togava nqma da ima vru6tane nazad.predpolagam 4e roditelite ti neznaqt kakvo neveroqtno detence si imat za6toto ako naistina znaexa nqma6e da go dopusnat.ni6to nqma da stane ot takiva kato teb.nai mnogo nqkoi da te poznae sled godini na magistralata ili v nqkoi bar da se kul4i6 po pilonite.i za6to?!?!?zamisli si dali si zaslujava?!!?ni6to nqm ada postigne6 samo kudeto vsi4ki 6te znaqt 6to za stoka si,a ti 6te si edno ni6to.i te mnogo dobre 6te go znaqt.no v kraina smetka ti si re6ava6.pravi kakvoto iska6.za tova se nari4a demokrciq.i golqma rabota ot neq kato xorata sa go oburnali na svobodiq.no edno ne6to naistina moga da ti kaja - sled vreme 6te sujalqva6.i to mnogo,ni6to 4e sega ne go osuznava6 i se pravi6 4e ne ti puka.moje suy4enicite ti da igraqt na strajari i apa6i,no i ti ne pada6 po dolu s detskata si naivnost.moje bi iska6 da si v krak s tak ana\re4enata moda i da pravi6 tova koeto pravqt vsi4ki ostanali?!?!?!i za6to?kude ostana individualnostta na 4ovek?ili vsi4kio ve4e sa kone s kapaci i gledat kakvo pravqt drugite i gi sledvat bez da mislqt?tova e tupa i to mnogo tupo.edno mom4e 6te te xaresa ne zaradi tova 4e mu pravi6 svirki ili kakvoto i da bilo tam.toi 6te te xaresa zaradi samata teb.nare4i go otjivelica ili kakto iska6 , no ne mi puka.sega moje da ti se struva sme6no no nqkoi den 6te osuznae6 4e ne si bila prava..po kakuv na4in 6te vuzpita6 decata si?akoizob6to misli6 da ima6takiva?rano ti e za deca i za tova da misli6 no kakto se vida na dne6noto pokolenie ne mu e rano za ni6to.poslednoto ne6to koeto 6te kaja e 4e ne6tata v istinskiq i realniq svat mnogo se razli4avat ot na4ina po koito gi vijda6 ti,za kolkoto i golqma i zrqla da se misli6 ti si vse o6te dete.
    \/

Guest
    emi ebi se kato razprana ruspiq i posle 6te pi6e6 temi ot roda na "za6to sym bremenna" ili "6to vsi4ki me mislqt za bokluk,nali bqh moderna na vremeto i se ebqh i duhah qko"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от svetleto_sf1`
    Bqsna sam. Skivaite sq kvo mene mi e mnogo 4udno za takiva kato vas uj ste tuka za da mi pomognete pa se pravite na svetci , az mnogo dobre si znam za frendkite mi na po kolko sme na akul i nqma nujda tuka nqkakvi nepoznati da mi 4etat moral .takiva sme kakvito sme si. iskah otgovori a tuka to4no obratnoto 6to za hora ste vie be iam si roditeli te ako 6tet 6e kaqt kvoto si iskat a az NQMA da spodelqm ni6to s tqh. ebasi tupata ideq za kakva me vzimate. tai tva qvno ne mi e ot polza pisaneto tuka.

v sabote 6te ima kypon s mom4etata ot 8te i 9te klasove i sme pokakneni s frendikite i taj kato 6te bade mnogo sduhva6to ako ne si hvana gadje za ve4erta iskam razumen savet. I da sau4eni4ekite mi pravqt sex i vsi4ki ni vle4e taq tema . ne mi govorete za kykli i tqm podobni ,. NADJIVELI SME GI za razlika ot vas - bebeta
    Kolkoto za svirkite - opita mi e skromen . no 6tom vse pak povdignahte temata - pravila sym ! Be6e priqtno i za mom4eto i za men i na 2 pyti i kogato parviq pat go pravih na ( na 11. molq bez tapite komentari tyk) ve4e znaeh kakvo se haresva na mom4etata . Taka do vtoriq put . pak be6e s mom4e po-golqmo ot men / 7 klasnik be6e / no sega se pritesnqwam dali 8 .9 ,10 klasnici biha prieli da im pravq svirka .
    само по начина по който говориш си личи ква стока си...толко си ми ясна...
    като не искаш да разбереш тва което ти казват хората тука--твоя работа.. и тука не всички които ти кавзат колко си глупава, са големите каки и батковци... аз не съм кой знае колко по-голяма от теб обаче много се радвам,че нито на 12 нито сега не разсъждавам така

искаш ли да знаеш как да се изчукаш с всички батковци(те па едни батковци в 8ми клас ...лигльовци)... дръж се като курва,покажи си сексапилното развито 12 годишно тяло и гарантирам ,че всеки тъп селяндур който би се навил пе е твой... айде заминавай да си показваш опита...

тцтц...

Guest
    xexexexeexexexe awe momi4e . ediniq mi brat e kolkoto tebe i kat go gledam toi na znae beli li mu se ili mu se eba. tva e nenormalno na 12 godini seks da se pravi. q po poleka. az sam na 16 i vse o6te ne sam pravil seks makar4e taq moita iska da me trepe ve4e

lirooos
    Guest
    ХАХАХААХХАААХАХ... Драги съфорумци!
    Тая тема е поредната ебавка.... 100%.... Някой решил да прави вятър из форума пак! :P :P :P Просто няма начин някоя 12 годишна да ги пише тия работи!

Но, ако предположа, че това е истина...... пхххх...

Надето
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lirooos
    ХАХАХААХХАААХАХ... Драги съфорумци!
    Тая тема е поредната ебавка.... 100%.... Някой решил да прави вятър из форума пак! :P :P :P Просто няма начин някоя 12 годишна да ги пише тия работи!

Но, ако предположа, че това е истина...... пхххх...
    За жалост съм почти убедена, че е вярно. На 13 съм, но в училище единствената тема е тази Изобщо момичетата, стига да имат необходимите физически данни, се превръщат в абсолютни уличници още в 5. клас, че и по-рано. Скоро ходих на дискотека... доста западнало място и все пак най-посещаваното... защо ли? Ииии... там всички бяха най-много на 15-16, но всички пушеха като комини... Да беше само това? Обаче не. Гледаш в единия ъгъл момиче на 10 се натиска с такъв на 16, други двама са си легнали на диванчетата, половината са с полички 5 сантиметра и дошли по сутиени... И това е най-малкото! Направо съм отвратена.
    Момиченце, на твоята възраст съм, и искам да те посъветвам приятелски да не си пропиляваш детството! Има време да правиш секс... цял живот е пред теб. Гледай максимално дълго да останеш момиче, защото после цял живот ще си жена!
    Нямам какво повече да кажа. Изчетох всички 12 страници, защото ми стана интересно, и нямам какво повече да допълня.

OH mILa Nz Za6To TrqBva o6TE nA 12 dA sE izE**6 s nqKOi BAtkO,KoiTo 6Te TE sMQtA SaMo Za BRoiKa I pOSlE da Te RaznAsqT po U4ILi6TEtO...ImA6 CqL jiVOt PreD sebE sI iMA vRemE zA vsI4ko,KOgaTO SRe6nE6 POdhODq6TIq 4OveK ToGaVa MU sE OtDAi iZCqLO nA nEgO.Ne iZbaRZvaI nqMA sMIsAl sEXa NE e VsI4Ko V ToQ jiVOt
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

lirooos
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Надето

За жалост съм почти убедена, че е вярно. На 13 съм, но в училище единствената тема е тази Изобщо момичетата, стига да имат необходимите физически данни, се превръщат в абсолютни уличници още в 5. клас, че и по-рано. Скоро ходих на дискотека... доста западнало място и все пак най-посещаваното... защо ли? Ииии... там всички бяха най-много на 15-16, но всички пушеха като комини... Да беше само това? Обаче не. Гледаш в единия ъгъл момиче на 10 се натиска с такъв на 16, други двама са си легнали на диванчетата, половината са с полички 5 сантиметра и дошли по сутиени... И това е най-малкото! Направо съм отвратена.
    Момиченце, на твоята възраст съм, и искам да те посъветвам приятелски да не си пропиляваш детството! Има време да правиш секс... цял живот е пред теб. Гледай максимално дълго да останеш момиче, защото после цял живот ще си жена!
    Нямам какво повече да кажа. Изчетох всички 12 страници, защото ми стана интересно, и нямам какво повече да допълня.
    Супер ясно, точно и правилно написано! Поздравления за такива момичета.....

ако си готова шибай се

Guest
    Момиче на твоите години баща ми ме чука като животно че и при това съм момче!Пази си дупето поне защото боли казвам ти че боли много че и смади!Лапаи и там гълтаи и спермата но не даваи газа!

Reptail
    Guest
    Macka kvo da ti kaja. vqrno malka si ,no vse pak ako si re6ila 4e si gotova ili kvoto tam si misli6 davai ,no pomni tva 4e 6te te iz4ukat nqma da ti garantira 4e 6te te mislqt za super pe4ena i qka.Naprotiv naprotiv vseki 6te te minava i sled tva 6te kazvat 4 esi nai-golqmoto kurve v daskaloto i vseki moje da te ima. Kazvam ti go 6tot sam mom4e i mnoo dobre znam kvo si govorim za kurvite.I vse pak ako si re6ila da izkara6 nqkoi bak6i6 6te go napravi6 samo ako izdarji6 na kurovete na batkovcite. Stiskam palci da vzeme6 pravilnoto re6enie.

P.p:Na drugite koito tolkova usileno q uprekvate 6te vi kaja prosto ne se palete tolkova ,kvo tolkova edna 12 godi6na se 4uka s 15 godi6en ne e bolka za umirane.Pone az taka mislq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче на твоите години баща ми ме чука като животно че и при това съм момче!Пази си дупето поне защото боли казвам ти че боли много че и смади!Лапаи и там гълтаи и спермата но не даваи газа!
    Добър съвет,ама по-добре отиди на психолог.

та по темата,ако иска момичето,да ходи да я ебат,ама като го е решила направо да викне 15-20 човека,че като ще е за първи път да се помни.

ani4ka_000
    Guest
    Vil da ti kaja ot 12 go 18 varirat teq ne6ta.No na 12/13 si e riskovano.6toto ako zabremenee6 nz kvo 6te stane.Ina4e ne e 4ak nenormalno no si e na tvoq otgovornost.

Голям фен
    а бе рано ти е хахахаха..Момиче аз като бях на 12 за всичко друго си мислех освен за секс ьаьаьа
    Май наистина днешните хора се развиват по-бързо ама чак пък толкова ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си