Цитирай Първоначално написано от Fr0s7y
Цитирай Първоначално написано от Иста
Цитирай Първоначално написано от svetleto_sf1`
Bqsna sam. Skivaite sq kvo mene mi e mnogo 4udno za takiva kato vas uj ste tuka za da mi pomognete pa se pravite na svetci , az mnogo dobre si znam za frendkite mi na po kolko sme na akul i nqma nujda tuka nqkakvi nepoznati da mi 4etat moral .takiva sme kakvito sme si. iskah otgovori a tuka to4no obratnoto 6to za hora ste vie be iam si roditeli te ako 6tet 6e kaqt kvoto si iskat a az NQMA da spodelqm ni6to s tqh. ebasi tupata ideq za kakva me vzimate. tai tva qvno ne mi e ot polza pisaneto tuka.

v sabote 6te ima kypon s mom4etata ot 8te i 9te klasove i sme pokakneni s frendikite i taj kato 6te bade mnogo sduhva6to ako ne si hvana gadje za ve4erta iskam razumen savet. I da sau4eni4ekite mi pravqt sex i vsi4ki ni vle4e taq tema . ne mi govorete za kykli i tqm podobni ,. NADJIVELI SME GI za razlika ot vas - bebeta
Kolkoto za svirkite - opita mi e skromen . no 6tom vse pak povdignahte temata - pravila sym ! Be6e priqtno i za mom4eto i za men i na 2 pyti i kogato parviq pat go pravih na ( na 11. molq bez tapite komentari tyk) ve4e znaeh kakvo se haresva na mom4etata . Taka do vtoriq put . pak be6e s mom4e po-golqmo ot men / 7 klasnik be6e / no sega se pritesnqwam dali 8 .9 ,10 klasnici biha prieli da im pravq svirka .

АХФхХХАхХАХхХХАххХАХхХАХХ АХхххахХАХХАХх

така... пфу... хах...
само един въпрос...
ти имаш ли цикъл?

ПфхахХаХахХхАХахХАХхахХ! Има тя има! 10 цикъла в месеца даже! Ххахахах! Да е*а и курвички малки да е*а!
е, недей, де... може да е дете-мутант... верно да има по десет пъти в месеца