Такааа....колко рано взехме да порасваме.И вие(ние "конете с капаци")не сте прави,като питате подигравателно дали има цикъл,аз примерно имах още от 11 годишна,но това съвсем не е определящо.Да я питате мозък има ли разбирам...ама цикъл....то тва не определя нито акъла,нито зрелостта.И си мислите,че като пишете 200 страници да не бърза и да изчака секса с този,когото обича,тя ще го направи?Е,за жалост форумите още не спират сърбежа в *утетата на безнадежните случаи...Колкото и старомодно да звучи,девствеността не е пречка,мама му,а гордост(и рядкост....).Още нещо.Не е дете на 12,не се чувства дете,и аз не се чувствах.Леле Бог ме убил-12 и половина Ще разбере,че е била дете,чак ако доживее да порасне поне до 17...И какво?!Големи били 17 годишните....ама моля ти се!Дори и на тази възраст,момчетата(повечето ) са лапета,но ти изглеждат големи и опитни с кожените якенца и протеинените мускулченца...Не знам за теб,но аз се гордея със себе си и се радвам,че има още "коне с капаци" като мен.На 13 изглеждах почти завършена жена,имах трезви разсъждения,бях много хубава,добре облечена,позволявах си дори безотговорни забавления,но знаех докъде да спра!!!Това да правиш свирки на почти непознат в тая възраст е не гордост,а унижение!!!Момчетата ме уважаваха,дори женкарите,и никога не си позволяваха волности с мен...Позволявах си всичко,но се радвам,че съм така възпитана,че от рано осъзнах,че секса е нещо важно!!Не е-"В 2 съм на коламаска,В 3 ще чукам един батко,в 7 отивам да глеам "Сънчо""...Девствеността ми не развали "реномето ми",ами го подобри.Не е ли по-добре да си различна с нещо,да те уважават,но пак да си лидер...Едва ли ще го проумееш Чаках,и секса беше много по-изпълнен със съдържание и значим,когато го направих с любим човек...Бла бла нали?Еххх момиче...еби се,еби се и за нас "щастливите задръстеняци",че ни е многгоооо тежко,че не сме се оставили да ни е*ат на 12(и половина,о каква възраст,чакаш ли вече менопаузата?! )....та така...просветли ни,умно детенц...ъъъ млада жено....какво сме изпуснали в живота?

ПП:Авторката отдавна не ни е наричала бебета...да не би недай Боже да са я из*укали и да са я хвърлили под някой мост?!