.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен
    Град
    Sofia

Супер объркана съм

От 9 месеца ходя с едно момче което в последно време много заобичах а и той се държи супер яко.Запозна ме с всичките си приятели и почнахме да си говорим с един негов приятел и почнахме да си ставаме супер добри приятели и да си споделяме проблеми (но нищо повече дори не съм си помисляла да има).И така разбрах че ме харесва и иска нещо повече с мен,но аз разбира се не направих нищо.Така след ден той почна да ми говори как не си заслужава да продължавам с гаджето си как постоянно ми изневерява и че си има дори още една,което много ме обърква аз му вярвам прекарваме почти целия си ден заедно но нещо в мен ме кара да изпитвам съмнения супер объркана съм а толкова го обичам и не искам да го загубя не знам може би не правя нещо както трябва ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет как да постъпя
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    Град
    София
    Не мисля, че трябва да вярваш на приятеля му. Харесва те, значи няма да се поколебае да направи, каквото е нужно, за да те раздели с гаджето ти. Не сте от малко време с него, а и се обичате и изведнъж се появява някакво леке, което иска да ви раздели. Не му вярвай.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами провери кой лъже и кой не.Щом сте заедно с гаджето си вече 9 месеца и казваш че сте почти непрекъснато заедно,значи момчето е сериозно и не виждам за какво ще му е да ти изневерява.Докато този твой въпросен приятел е много вероятно да се опитва да ти напълни главата с глупости мислейки си че по този начин ще те спечели.Я вземете се съберете и тримата на едно място и се разберете кой е прав и кой е крив.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ми според мене тоя приятел на гаджето ти те лъже за тва че изневерява за да скъсаш с гаджето и да се фанеш с него..... Изобщо не го слушай.. не мисля че има място за притеснение
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Първо проучи малко, после говори с приятеля си...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на koalka
    Е, добре, не схващаш ли, че той говори такива неща, за да ви раздели.Нали те харесва, какво искаш?Не се поддавай на такива неща.И най-добре кажи на приятеля си, за да разбере какъв приятел има.

ne znam kakvo TRYABVA da napravish. znam obache, che az bih govorila s gadjeto si za tova. toi razbira se nyama da si priznae, no po pogleda mu si lichi. a i ako razbere kakvo e prikazval priyatelyat mu shte se skarat i shte razberesh.
    a ako ne ti izneveryava i mu kajesh, hem shte razbere toi, che ti mu vyarvash, hem i priyatelyat mu shte razbere, che nyama rabota vuv vashata vruzka i shte te ostavi namira.
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Мерси че ме пооспокоихте със съветите си защото ми беше супер кофти

Голям фен
    ne tyrsi gre6kata v sebe si .. mislq 4e trqbva da si imate doverie i ako ne6to ne e nared da pogovorish s nego i da go obsydite a kolkoto do tova mom4e koeto vsy6nost te kara da si obyrkana .. ako naistina beshe dobyr priqtel na gadjeto ti nqma6e da ti pylni glavata s gluposti no v tozi moment nai blizkiq ti 4ovek trqbva da e gadjeto ti kaji mu kakvo te pritesnqva ako smetnish za dobre spodeli infoto koeto ti e dal i negoviq "priqtel" i re6ete zaedno problema. uspeh

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Супер объркана съм

Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    От 9 месеца ходя с едно момче което в последно време много заобичах а и той се държи супер яко.Запозна ме с всичките си приятели и почнахме да си говорим с един негов приятел и почнахме да си ставаме супер добри приятели и да си споделяме проблеми (но нищо повече дори не съм си помисляла да има).И така разбрах че ме харесва и иска нещо повече с мен,но аз разбира се не направих нищо.Така след ден той почна да ми говори как не си заслужава да продължавам с гаджето си как постоянно ми изневерява и че си има дори още една,което много ме обърква аз му вярвам прекарваме почти целия си ден заедно но нещо в мен ме кара да изпитвам съмнения супер объркана съм а толкова го обичам и не искам да го загубя не знам може би не правя нещо както трябва ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет как да постъпя
    слушаи булка не деи се врузваи на ония приятеля му щом момчето се дъжи яко и ходите вече 9 месеца не мисла че ти изневерява пък и ние момчетата понякога сме готови на всичко за да спечелим момичето такаче............аз мисля да не вярваш на приятеля му(лично мнение)....
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Mi logi4no e pri polojenie 4e te haresva da iska da vi razdeli......Prosto ne mu vqrvai,ako ima6 doverie na priqtelq ti i ne si usetila 4e ima ne6to nqma smisal da se tormozi6,ako li ne govori s nego

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оф...Ти с него ли ходиш или с приятеля му? Кво се заслушваш в тея негови приказки, ти ходиш вече 9 месеца с някого, а ще слушаш другите хора...Очевдно е, че оня те е харесал и иска да ви скара. Що за приятел би било тва?! Я си карай връзката, не обръщай внимание на тоя и не позволявай да ви скара!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

има голямо основание да те лъже.....вярвай на приятеля си все пак 9 месеца не са малко......
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Най-добре поговори с гаджето си ... да разбере какъв приятел има

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Първото което ми дойде на ум че приятеля му се опитва да ни скъса,но реших да се допитам до мнението на повече хора tnx за мненията наистина ми бяха от полза

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Ами провери кой лъже и кой не.Щом сте заедно с гаджето си вече 9 месеца и казваш че сте почти непрекъснато заедно,значи момчето е сериозно и не виждам за какво ще му е да ти изневерява.Докато този твой въпросен приятел е много вероятно да се опитва да ти напълни главата с глупости мислейки си че по този начин ще те спечели.Я вземете се съберете и тримата на едно място и се разберете кой е прав и кой е крив.
    =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    А не помислихте за онзи ,които я харесва,нали ?!?!?!?!!

(хаха да мре... )

Поздрави!
    Incomplete..........

Sporet men priqtelqt na dagjeto ti te l1je .Kaji na gadjeto si kakvi priqteli ima i ne pozvolqvai na nqkav muhlu da vi razvalq otno6eniqta.

Може би ти ги говори за да скъсаш със гаджето си и да тръгнеш с него,но може би и това е истина-има я и тази вероятност и всичко е 50 на 50.Поговори със твоето гадже
    lqlql

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си