Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
От 9 месеца ходя с едно момче което в последно време много заобичах а и той се държи супер яко.Запозна ме с всичките си приятели и почнахме да си говорим с един негов приятел и почнахме да си ставаме супер добри приятели и да си споделяме проблеми (но нищо повече дори не съм си помисляла да има).И така разбрах че ме харесва и иска нещо повече с мен,но аз разбира се не направих нищо.Така след ден той почна да ми говори как не си заслужава да продължавам с гаджето си как постоянно ми изневерява и че си има дори още една,което много ме обърква аз му вярвам прекарваме почти целия си ден заедно но нещо в мен ме кара да изпитвам съмнения супер объркана съм а толкова го обичам и не искам да го загубя не знам може би не правя нещо както трябва ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет как да постъпя
слушаи булка не деи се врузваи на ония приятеля му щом момчето се дъжи яко и ходите вече 9 месеца не мисла че ти изневерява пък и ние момчетата понякога сме готови на всичко за да спечелим момичето такаче............аз мисля да не вярваш на приятеля му(лично мнение)....