- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък въпрос ?
Въпроса ми е следния:Запознах се с едно момиче на 15 год.Което явно си допадна по мен аз съм на 19.Тя постоянно ми праща смс-и излизахме с нея 2-3 пъти но разликата в годините ни ме много притеснява Това и го казах и на нея и тя ми отговори ,че това е най малкото и тя е готова на всичко и бла бла бла.Вследствие на това се чуда какво да права ? Да тръгна с нея с надеждата ,че ще се получи нещо сериозно или какво да права !?!?
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Ами незнам...ако си сериозен и не искаш само да я "минеш" пробвай,от опит глава не боли,но ако видиш че не се получава по-добре прекрати всичко преди нещата да са станали по-сериозни.
Въпреки че повечето си мислят, че момичетата на 15 не са сериозни, държа да подчертая, че има и изключения.Аз на твое място бих опитала, все пак, ако ти харесва...Но от друга страна, ако възрастта е наистина проблем за това просто не й давай напразни надежди.В днешно време, доста хора поддържат точно такива връзки...
ami... zavisi. tia prosto si pada po eb li e vliubena. shtoto ako e vliubena... ne vijdam kakvo da pravish, znam sao, che e mnogo tupo da spish s neya. ako obache prosto te haresva mnogo i akula i si e na miastoto, ne vijdam problemi.
makar che kato se zamislya e hubavo tehnite da znayat...
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Значи следва да се пробвам пък какво станемерси
Ами от опит глава не боли![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
мисля ,че на моите години ще съм доста сериозен проблема ми беше в разликата с годинкитеМисля ,че на тази възраст едно момиче не е наистина готово за една сериозна връзка
[b]Пробвай - разликата не е чак толкова голяма...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Еми, като бях на 15 започнах, повярвай ми една наистина сериозна връзка, така че...Първоначално написано от Azlan
Добре мерси на всички.Ще пробвам пак ако нещо се издъни...аз си падам малко такав тип ,че не ми пука особено много та квото стане това е
Мерси пак
Koalka, ima momicheta i na 20, koito ne sa seriozni , taka che moeto mnenie e che trqbva da se probva, taka ili inache nqma kakvo da gubi choveka.
разлика??? хахахахахаха... тя е на 15, ти си на 19... пуууууу... не знам, то разликата в акъла е по-важнаПървоначално написано от Azlan
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
може и да е така.Но разликата в акъла идва от годините \/
аммм... не винаги, миличъкПървоначално написано от Azlan
) не те познавам, но от написаното... не мога да твърдя, че си много по-умен от доста от хората, по-малки от теб и пишещи в този форум... че и познати...
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
а ти миличка щом подценяваш хора който непознаваш значи не бликаш и ти от съзнаниеПървоначално написано от Иста
![]()
![]()
razlikata v godinite ne e tolkova strqskashta opitai no pyrvo ti sam trqbva da si naqsno s kakvi namereniq izlizash s neq![]()
друг е въпроса дали аз бликам или не... иии... достатъчно съм се занимавала с хора, че да мога от две-три написани думи да преценя относителното количество умствен багаж, което носиш...Първоначално написано от Azlan
най-малкото не пишеш правилно...
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...Вследствие на това се чуда какво да права ?
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Подкрепям напълно мнението на инчитуПървоначално написано от In4iTu_
![]()
![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
Бе да ти кажа не ми се струва много голяма разликата между вастай ,че пробвай..те и 15 годишни с 30 годишни ходят ама тва е друг въпрос
тай ,че не са притеснявай..
lqlql
Правописа не ме интересува.Мненията са ми от значение.Нещо непишеш по темата ! така ,че сприПървоначално написано от Иста
ако ми имаш некви мераци пусни едно ,две ЛС
хах... ми, не бих коментирала, защото до сега не съм видяла някакви фрапантни простотии от твоя страна...Първоначално написано от LO6IQ
П.П. доколкото съм забелязала пишеш грамотно... поне това стига!![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Tctctc i za kakvo go pravite takava golqma rabota dali nqkoi pishe pravilno ili ne. Mi to i az ne pisha pravilno no sve pak ne se smqtam za glupava daje sym si super za vyzrasta mi . A pak shtom i dvamata ste tolkova umni i se naprevarvate koi po-umen shte izleze zashto prosto ne sprqhte da sporite za gluposti . Pone az mislq che edin zrql chovek bi napravil tochno tova bi zamulchal i prosto sam da si znaq kolko e mantaliteta na drugiqt ...A za temata mi razlikata ne vi e tolkova golqma daje izobshto spored men i az sym ss sushtata razlika . A pak i za kakvo tolkova te pritesnqva tazi pysta razlika nali q haresvash kakvo tolkova qvnu ne e glupava ili golqmo dete za da si padash po neq pone ne mislq che ako beshe ligla bi q haresal shtom si tolkova "vuzrasten " i tursish seriozni vruzki . A pak i 15 godishni mogat d aimat seriozni vruzki daje ponqkoga se okazvat po seriozno ot 20 godishnite kakichki .Първоначално написано от Azlan
Юриспруденция
Реминисценция
Панхиперсеваст
Протостратор))
АбЕ УмНИ СмЕЕЕ
ако и двамата имате сериозни 4увства тръгвай без да се замисля6 за лубовта няма граници нито възрастта нито разстоянието нито ни6то!!!![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx