Цитирай Първоначално написано от Azlan
Цитирай Първоначално написано от Иста
Цитирай Първоначално написано от Иста
може и да е така.Но разликата в акъла идва от годините \/
аммм... не винаги, миличък) не те познавам, но от написаното... не мога да твърдя, че си много по-умен от доста от хората, по-малки от теб и пишещи в този форум... че и познати...
а ти миличка щом подценяваш хора който непознаваш значи не бликаш и ти от съзнание
друг е въпроса дали аз бликам или не... иии... достатъчно съм се занимавала с хора, че да мога от две-три написани думи да преценя относителното количество умствен багаж, което носиш...
най-малкото не пишеш правилно...

Вследствие на това се чуда какво да права ?
чуда се? какво да права? и на 19 говориш така? Господи... не ми се мисли как пишеш по-сложните думи...
Правописа не ме интересува.Мненията са ми от значение.Нещо непишеш по темата ! така ,че спри ако ми имаш некви мераци пусни едно ,две ЛС
Tctctc i za kakvo go pravite takava golqma rabota dali nqkoi pishe pravilno ili ne. Mi to i az ne pisha pravilno no sve pak ne se smqtam za glupava daje sym si super za vyzrasta mi . A pak shtom i dvamata ste tolkova umni i se naprevarvate koi po-umen shte izleze zashto prosto ne sprqhte da sporite za gluposti . Pone az mislq che edin zrql chovek bi napravil tochno tova bi zamulchal i prosto sam da si znaq kolko e mantaliteta na drugiqt ...A za temata mi razlikata ne vi e tolkova golqma daje izobshto spored men i az sym ss sushtata razlika . A pak i za kakvo tolkova te pritesnqva tazi pysta razlika nali q haresvash kakvo tolkova qvnu ne e glupava ili golqmo dete za da si padash po neq pone ne mislq che ako beshe ligla bi q haresal shtom si tolkova "vuzrasten " i tursish seriozni vruzki . A pak i 15 godishni mogat d aimat seriozni vruzki daje ponqkoga se okazvat po seriozno ot 20 godishnite kakichki .