.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    под масата ;)

секс, а родителите са наоколо..?

бихте ли правили секс ако в съседната стая са родителите ви или тези на партньора ви ? аз лично като сме в приятеля ми се притеснявам дори да идем в неговата стая, защото родителите му сигурно си мислят че ще правим секс.. някакво неудобно ми е общо взето пребиваването у тях когато и те са там не ми е от най-любимите занимания вие как сте с тия работи ?

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    ахахах интересна темичка... аз лично се притеснявам... но ... ми се е случвало да правя секс,докато член на моето семейство е в съседната стая... определено има много тръпка
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

О, това не ми е проблем. С моя сме от толкова време, че и на техните, и на моите родители им е пределно какви ги вършим. Както виждам от подписа ти сте заедно от месец. Спокойно, ако изкарате повече ще свикнеш и няма да се притесняваш толкова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Бургас
    да правила съм няма лошо само да се заключва стаята иначе не ми е приятно
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

em taka e

az ne obi4am s priqtelkata da praim v takiva obstoqtelstva sex 6tot mi e dosta golqm 4lena i tq dosta silni zvuci izdava kat i go nabiq do dupka 4e sasedite tui komentirat..
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Аз съм го правила с приятелят ми докато брат му е в другата стая с приятелката си, баба му е в кухнята, а майка му в спалнята

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Родителите не ме притесняват.
    В приятеля ми даже колко пъти са ни хващали в банята и после майка му се е шегувала,че съм доста "шумна".
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    uhuhuhuhuhu koi go e sram sega ot tqhnite
    nqma ot kakvo da te e sram za6toto misli6 li si dali i te sega ne pravqt sa6toto ? moje bi tova si e napalno estestvena nujda koqto ne e 4ak tolko-va za sramuvane kakto hodeneto po golqma nujda ili po malka
    ti pritesnqva6 li se da ide6 da pi6ka6 u tqh
    moje bi ne nali tfa e po4ti sa6toto samo da ne p6ka6 mn \/

Guest
    spored mene ne e mn mn priqtn da go pravish dokato tvoite ili negovite roditeli sa v sasednata staq , ako te sa naqsno che vii veche vodite polov akt moje i da razmislq , no ako ne znaqt dosta shte e nepriqtno ako i hvanat ili pak dori da chuknat na vratata, udovolstvieto vi moje i da se "sekne"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мен ме притеснява и не правя секс,когато те са у тях. И аз ходя с гаджето си от 2 години и 4 месеца,и на техните им е пределно ясно,че правим секс,но аз просто не мога да го направя. Ако са в съседната стая-малко гушкане и целуване може-даже 1 път и френска любов,но секс-НЕ. Иначе,когато баба му е там-няма проблеми.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не секва,поне при мен.
    Оня ден точно това стана.В нас.В банята сме с приятеля ми и аз му правя орална и се чуква на вратата.Аз само спирам за момент казвам "Заето" и това беше. Продължихме си и окото не ни мигна. Мноо сме нахални.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Sofia City
    Emi pravil sum ma spqha i dvamata .Taka 4e .....

az sam go pravila na moreto kato bqh v sasedna staq do maika mi , ina4e v nas samo kogato brat mi e bil tuk i ob6to vzeto ne mi puka6e ot nego dori ne se postarah da sam tiha
    f*ck off!

амиии имало е и такива случаи

a~n~i~t~y
    Guest
    nii puk s moq pr e praktika da go pravim i tehnite da sa u tqh... prosto vinagi taka stava 4e sa si u doma ili maika mu ili ba6ta mu...a i az super 4esto sam u tqh na horata im e qsno 4e pravim seks to e normalno neshto

Guest
    На мен брат ми веднъж даже влезе в стаята... и каза нещо от сорта на "опааа" и си излезе. мен не ме притесни, ама нея доста ;0

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аз поначало по едно време до толкова бях свикнал, че родителите на партньорката ми са вкъщи, че изобщо не ми правеше впечатление.

Е, друго си е при ТВОИТЕ родители. Мен в началото на няколко пъти ме сгащваха буквално по бели гащи (черни боксерки или направо навличаш дънките на голо да идеш да се обясняваш). Още си спомням една разбираща усмивка на баща ми. Или момента, в който бях опънал приятелката ми кучешката на килима на средата на стаята, хванал й ръцете и косата и ДИЙ, КОНЧЕЕЕ!! И братът понечва да отвори вратата. Още един сантиметър да я бе разкрил, щеше да му стане много сконфузно ^^

Вече не ми прави впечатление, където и да е. Родителите ни ни знаят какво правим така или иначе и не притесняват. Само понякога, когато се чувствам прекалено добричко дете, й запушвам с нещо - ръка, устни, възглавница - устата Че много вика ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ми нямам вече такива притеснения. В началото като бяхме у тях и в хола бяха неговите родители се притеснявах, но после вече не и сега нямаме проблеми пък и те са наясно какво правим, не са расли в саксия все пак. А и в нас се е случвало когато наште са били в другата стая. И наште са наясно какво правим... Единственият ми проблем е че трябва да сме тихи, а аз не мога да съм тиха...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Ми...зависи в какво настроение съм,но.....не бих се притеснила особено ако моите родители са в съседната стая,повече биха ме притеснили родителите на партньора ми......така че...бих го направила :P .....

Palavo`pise
    Guest
    О тази тема определено ми хареса.Вече е практика да го правим у тях в неговата стая.В тях са цялото му семейство още 4-рима човека и навярно се досещат дори може и да чуват нещо...Но нас това не ни притеснява.Понеже от мн мн време сме заедно...Дори се събличам гола и понякога му правя френска хах ужас добре че все още не са ни хващали ,но със сигурност чуват всичко и кой знай как се смеят...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    С баща ми имам проблеми... Мисли си, че съм девствена или поне се надява.
    А с майка ми нямам никакви проблеми, даже тя ми е затваряла вратата, обаждала ми се е само да ми каже, че ще излиза и да търчиме с моя към нас В другата стая е била доста пъти, особено един месец на морето, все пак бяхме тримата в един апартамент, ама спалнята ни така скърцаше

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Сега се замислям и...ние сме в една палатка, а другата е на 1,5 метра от нас 9туй стените на палатката не са като стените на паналката), у момиче съм го правил докато техните са в другата стая, с друго пък докато брат й е там (в другата стая де), вкъщи много пъти, даже и снимки съм правил докато майка ми глед ателевизор. Стаята ми не се заключва, но съм нямал проблеми. Само веднъж сестра ми влезе и мацето тъмо се обличаше и беше по сутиен

mimi_to
    Guest
    ima stra6na trapka ti da pravi6 sex a na6te v drugata staq cqloto naprejenie deistva o6et vyzbujda6to

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не ми се е случвало, но с голям кеф ще го направя!

Mnogo puti mi se e slu4valo no sus biv6iq.Vseki den bqhme u tqh i suotvetno i sex pravehme.Daje vednuj nqmahme prezervativi i toi ti4a gol do dolniq etaj da zeme ot teq na ba6ta si.A puk maika mu ni e 4ukala na vratata...U nas v banqta dokato mu praveh oralna,sestra mi po4uka a az i kazah mahai se nqma sega da izlezem i tva be6e si4ko.S sega6niq mi predpo4itame spokoistvieto i kogato pravim sex i u nas i u tqh nqma nikoi \/
    ...it's WilD ObseSSioN...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си