.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Е, аз от майка му и баща ми ни най-малко не се притеснявам...те редовно са си в съседната стая. Само трябва да съм малко по-тиха.
    А за наште - абсурд... /имайки се в предвид, че ТОЙ не ми е гадже /

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    хмхмх явно само аз съм от тези дето се притесняват 4е родителите им са в съседната стая ... по принцип в тях сме го правили така 1 път а в нас 2- и през цялото време се стараех вси4ко да свърши по- бързо! мисля 4е им е ясно както на моето сем. така и на неговото сем. 4е правим секс . все пак бяхме на море заедно 10 дена,. майка ми е голям "пи4" слу4вало се е даже да ми взима презарвативи, но бащата е малко "скован"- все пак нали трябва да съм си неговото "малко невинно моми4енце" и надали ще му е приятно ако отвори вратата и завари как приятеля ми ме опъва ..
    а ина4е в тях ... не ми пука за тяхните какво ще си помислят...

ot taq tema ednistvenotot keoto razbrah e 4e na 90% ot orata tuk ne im dreme ot roditeli tova e dobre, men malko mi dreme to4no ot maika mi 6toto tq si misli 4e sam devstvena i edvali bi bilo priqtno da go uznae kato nahlue v staqta ....
    f*ck off!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ехх и аз съм правила секс докато има родителско тяло в съседната стая, малко ми е некомфортно...ама какво да се прави

Guest
    Не сме го правили в присъствието на родители и надали засега ще го направим,те са твърде любознателни
    Иначе си го правим постоянно,докато сестра ми е в другата стая и няма проблеми,но като наще се приберат всякакви "занимания" спират

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си