- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Postinor?
Tozi Postinor vav vsqka apteka li go ima?Kolko struva?
Moje li da se pie vseki pat sled polov akt,dori i da nqma problemi s prezervativa-za vseki slu4ai?
Би трябвало да го има във всички аптеки или поне в по-големите. Струва около 12 лв. Не може да се пие всеки път, даже е забранено. Може да се използва 2 пъти годишно и то пред интервал от 6 месеца. Не можеш да го взимаш всеки път, а и не е необходимо щом няма проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Шибни един Простамол Уно по-добре! Може да си го пиеш всеки път след секса
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
Няма нужда да пиеш, пий, когато има място за притеснение!Първоначално написано от Анонимко
Струва 9.50 - миналата седмица ми се наложи да пия...Първоначално написано от Анонимко
Иначе НЕ се пие след всеки път, а само в изключителни случаи!!! За другото си има противозачатъчни, а това е СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ми то в кутийката има само две таблетки, демек едно блистерче!Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
На мен гаджето ми го купи ,но на опаковката пишеше 9.50.Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Един блистър представлява две хапчета,които се взимат след половия акт.Цената явно е различна,но е около 10лв.Колкото по бързо го изпиете толкова по-малък е рискът да забременеете.Тоест гледайте интервалът мъжду акта и Постинора да не е по-голям от 12часа.
Разбира се след употреба е добре да се консултирате с личния си генеколог!
Po princip ne e problem,zashtoto se piqt do 72chasa sled akta,no vse pak-kolkoto po-rano,tolkova po-dobre!
Колко повече?
пс:Както казаха по-горе не е желателно в рамките на 6 месеца,да се пие повече от веднъж,така че внимавайте!
Не се продава на блистерчета умишленоПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Защото после при 1/3- 1/4 от момичета настъпват промени в нормалното състояние на организма, цикълът се променя, закъснява, тече непрекъснато и тн. На мен даже гинеколог ми се е "карал", че бях взела, нормално после си усетих последствията. Но по-добре с него, все пак никой не иска бебе на нашата възраст.
Такава малко разлика не е от значение.Може да ти дойде по-рано или пък да ти закасне,така че ако не ти дойде,когато очакваш не се притеснявай!