- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На какъв спорт бихте записали детето си?
tanci,voleibol,pluvane ako iskat de,to nasila hubost ne stava..az samata ne sym mn po sporta taka 4e ...![]()
зависи от предпочитанията на детето, то само трябва да си реши, но на мен лично най-подходящи ми се струват плуване и акробатика или танци![]()
фигурното пързаляне винаги много ми е харесвало, но в Д-град абсурд да се намери възможност за тоя спорт
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Единствения извод, който си направих, е че си изродПървоначално написано от [Lucifer
на каквото иска
защо?Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
Иначе.. задължително ще се ходи на спорт. Вече какъв - по техен избор. Естествено бих препоръчала и на двамата (момче или момиче) плуване и тенис. Ноо може да ги влече друго - футбол,танци,балет,езда,бой ни изкуства...
защо?
аа и на акробатика може мноо е хубав спорта
добре отговарям защо.
защото ще стане като [Lucifer]Първоначално написано от [Lucifer
Еми бих изчакала да порасне и да реши само какво иска да прави.![]()
na4i nqma lo6f! az sum zapo4nal s karate 2 godini i ysporedno s 6ah pak 2 god i sled tva 8 godini tenis na kort i nakraq ysporedno 2 god tenis na masa .... i sega 1 godina i polvinaПървоначално написано от NiKOLAN
fitnes ... mislq 4e e okay
6te3 si zapi6a deteto na kvoto m use hodi si4ko e vajno!!!
AAAA 6tqh da zabravq i 2 godini karah sk8ama tva nz dal ise broi
На някъв колективен Баскетбол например но ако не иска и иска да спортува друго ще се съобразя с неговото желание
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ръгби в БългарияПървоначално написано от MaLka SLaDka InTriGa
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
6te mu dam to ida si izbere no az li4no predpo4itam football
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първо ще го питам детето какво иска да спортува и това ще избера но мнението ми е за момичетата - танци , момчетата - футбол![]()
Зависи,няма да насилвам детето си да ходи на спорт,които не харесва.Отначало бих го записала на тенис,ако е момченце защо не футбол или фектовка,а за момиченце-балет.
Ако е момиче спортна стрелба,волейол или защо пък не и тенис.Ако е мъжко-пак стрелба или баскет/волей/футбол/тенис..
Ако не му се харесат вижданията ми,ще го оставя да си избира,но много ще държа да се занимава с нещо :P![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
плуване и баскетбол
Craig David-Walking Away
Плуване, баскетбол и шах... да се развие физически и умствено.
По-късните годинки ще му купя карта за фитнес.![]()
wtf
Мисля че то само трябва да реши какво иска да тренира, а не аз да го подтиквам и записвам някъде
Пък може да стане като татко си...всеки сезон да се занимава с някой вид спорт (екстремен разбира се!) и да не се занимава с някви тренировки, треньори, съитборници...
za mom4e-Sumo
za momi4e-6tangi
Ride Loud !
Ride Proud !
е как какво?!?!?!Каквото го влече
Категорично го записвам на ВАЛЕ ТУДО квото и да е детето-мъжко,женско не ме интересува