- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На какъв спорт бихте записали детето си?
не мисля да го карам на сила да тренира нещо, което не иска
Let The BEAT Control Your Body
karate
......................................
Пак ни се препокриват мненията, нищо чудноПървоначално написано от radito
![]()
Лапето ще реши какво иска и ако иска да тренира, на сила хубост не става...
просто ще им кажа да са като баща си![]()
![]()
Пола не е от голямо значение,зависи и по какво си пада детето но плуването за мен е най-добре![]()
Момче - баскетбол или волейбол, да стане висок.
Момиче - танци, за хубаво стройно тяло.
И няма да е насила. Бих прибегнал по-скоро до убеждаване.
Плуване за момче
Карате за момиче
Light The Universe
MoDereN PetoboI :P :P :P Mn DoBre RaZViVa TqLoto ... ZnaM Ot Li4en OpIt :P \/
Волейбол или худ. гимнастика, но в крайна сметка каквото си пожелае самото дете![]()
някое източно бойно изкуство...а след това бокс![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако имам деца някога...много ще се радвам да спортуват.Ако имам момче бих го записала на баскетбол,а момиче на тенис,но те си решават![]()
Walk go home boy...
момиче - танци, плуване или евентуално някъв боен спорт.
момче - футбол, плуване или пак нещо бойно.
и все пак на детето също трябва да му харесва дадения спорт де....
Момиче - танци.
Момче -плуване, гребане, фитнес(ако може и едновременно най-добре).
Ако е момче бих го записала на плуване! Ако е момиче на художествена гимнастика![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
На всички спортове , искам да бъде като мене! Всяка година нови три спортаи тваа ее трябва да се опитват все нови и нови неща , пък ,ако му хареса нещо толкова мн и да го влечче няма да имам нищо против да продължи , но не само с него , а и с нещо друго
горкото ще му се стъжни
![]()
На бокс![]()
ако е момиче-фиг. пързаляне
ако е момче-хокей!!!!![]()
Няма значение какво е. И момче да е, и момиче да е на тенис!! А ако не му хареса (което малко ме съмнява) ще го запиша на каквото си иска! =)
ako e mom4e 6e go naprava golqm futbolist ,a za momi4e tenis
moite deca bih zapisala na karate shinkyokushintova e sport,koito opredeleno vazpitava decata...u4i gi na kultura,na samoopoznavane,opoznavane na setivata...nz az kato bqh malko i na6ite me zapisaha ,za6toto bqh dosta ludo hlape....i tozi sport opredeleno mi pomogna da se osaznaq.... i do den dne6en go treniram ve4e 6-ta godina
![]()
\
/
Бих го/я оставил сам/а да си избира, но тайничко ще си го/я зарибявам с мойте си работи![]()
Ами бих записал детето си(независимо момче ли е или момиче)на тенис на корт.Ако има нужния ръст и талант ще се радвам да стане професионален играч.Много бих искал да ходя на мачове на детето ми на някой турнир.
Естествено, че ФУТБОЛ! Ако е момиче, не бих я карала да спортува насила, иначе може лека атлетика, ако има желание!