- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На какъв спорт бихте записали детето си?
Ako e lapeto mi e mom4e 6te go zapi6a na basket, ako e momi4e na sportni tanci![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Нема кво да го мъча насила. Ако то иска-добре. Най-много би ми харесало, ако иам момче да играе баскетбол, защото и на мене тва си ми е любимия спорт.![]()
Айкидо ... аз се занимавам с него ... и мога да кажа че е перфектно за дисциплина и развиване както на духа така и на тялото
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ТЕНИС НА МАСА тфа е ноооо як спорт уееееееее
Ako e mom4e do 17 godini na basket,posle na fitnes.A ako e momi4e 6e mu mislia![]()
и аз такаПървоначално написано от Bounty`Killer
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
момче - футбол или кик-бокс
момиче - лека атлетика или тенис
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Момче - плуване,баскетбол,волейбол ,шах(след 18-тата година влиза във фитнеса)....ако вече иска да си чупи краката може и футбол
Момиче - каквото иска.
на някое бойно изкуство ще да еи сигурно ще е таекуон-до.
![]()
ШАХМАТ[/u]
Machado Jiu Jitsu![]()
таекуондото е бахти тъпнята..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
момче -> плуване и после фитнес
момиче -> лека атлетика
Бойно изкуство
To4no!Първоначално написано от mickelangelo
I az se zanimavam s aikido
Bih go zapisal i na Tai Boks, dvete vurvqt dosta dobre ;p
I vse pak, zavisi mnogo.
Ako e po-edur, bih go zapisal na nqkoi grappling(aikido,judo,bjj) ili neshto po-agresivno (tai boks, boks, jeet kune do).
Ako e po-slab bih go zapisal na neshto, v koeto ne se iska da si izklu4itelno silen =) (Wing chun, bla-bla)
Ако е момиче може би лека атлетика,плуване ...
Момче - Футбол,Бакет,бок,кик-бокс
задължително на ски и плуване още от малки, после като пораснат -те каквото си изберат
ami momi4encata 6te tancuvat i 6te igraqt voleibol ili tenis,a zimata 6te karat kanki na led
mom4encata 6te gi zapi6a na futbol i na basketbol da stanat viso4ki :P a zimata 6te se vozqt na snowboard ili na ski![]()
футбол,бокс...зимен /биатлон например/![]()
Ем зависи .. Абе каквото то иска![]()
ем ако детето ти е мако запиши го на акробатика или на някакъв вид карате .. а ако е по голямо може да тренира лека атлетика
лелееее не, мислех че аз съм единствения луд дето иска да зпаише детето си на хокей ..ами супер martin_91_ значи ще се засечем на ледената пързалка след няколко години хахахахПървоначално написано от martin_91_
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
на плуване =)
Ако е момиче на танциа после ако има своя насока да си сменя спорта
Ако е момче на някакъв вид Боини изкуства а след като порасне да стане на 15 16 фитнесс![]()