.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на I_ve7o
    nasty_f
    znae6 li sy4ystvam ti za6toto dylgo vreme i as bqh taka..to o6te me oprekvat oba4e ve4e ne mi pyka tolkova mnogo..vinagi sled nekfo sybirane takova semeino as revqh 6tot nqkoi me kritikyva za ne6to...ama si kazah 4e nqma smisal dylgo vreme se go vny6avah i ve4e ne im myl4a kato mi kajat ne6to i im protivore4a..i ne pla4i zaradi tqh... spok nqkoi den prosto 6te vidqt kakvi gre6ki sa dopysnali ama sh e kysno

Кажи на вуйчо си каквото каза тук.
    "Ти какъф си не си ми родител" или тем подобри неща излей си душата.
    Да не ти пука че ще ти се разсърди.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    постъпката на бащати вобще не ме учудва ,защото и моя ги прави абсолютно същите лайна .. щонали нали знаете мама (демек баба ми ,неговата маика) е най-важна и за нея се дава всичко ... виждам баща ми само по 1 чес на ден ,а ако има почивен ден ,тоест неделя отива на село да им помага нещо .. когато майка ми каже нещо против "добрата" ми и "мила" баба ,която само гледа как да направи гадно и как да обиди маика ми ,баща ми се скарва с майка ми много жестоко и 2-3 дена в нас е като бойно поле .... изобщо много се дразня !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    - Бабо, май си нещо понадебеляла тези дни...
    - Дядо, какво е това грозно петно на носа ти?
    - Вуйчо,...

Тук има много възможности.
    Ако е с дълга коса:
    - Защо си си пуснал такава женствена(не женска!) коса?
    Ако пуши:
    - Знаеш ли, че цигарите съкращават живота на човека и му увреждат нервната система и мисловната дейност(това аз си го измислих, естествено, ама ще даде резултат, 100 на 100 )
    Ако пие - същото като за цигарите.
    Ако има някаква бримка/дупка/петно и т.н. на дрехите, кажи на висок глас така, че всички да чуят:
    - Вуйчо, имаш бримка/дупка/петно и т.н. на чорапите/панталона/сакото и т.н.
    Съсредоточи силите си към вуйчо ти - изглежда ми най-гаден от описанието ти!

На война - като на война! Само дето вашата е психологична!

Още малк съвети за вуйчо ти:

Обърни се към вуйна си и й кажи високо:
    - Вуйно, много уморена изглеждаш напоследък... Явно работата вкъщи ти идва в повече.
    Със сигурност той ще схване намека.

Когато знаеш, че ще им гостувате или те ще ви гостуват, нагримирай се повече от обикновено, сложи по-разголени дрешки и като минаваш покрай него, леко фръцни дупето, така, че да той да види. Направо ще побеснее и като те пита защо, просто му отговори нахално и с усмивка:
    - Защото така ми харесва.

Когато майка ти сервира, старай се да й помагаш, но го прави така, че всички да го забелязват и извинения от рода на "Не видях" просто... не вървят. Така никой няма да посмее да те обвини, а ако въобще го направи, обърни се към майка си и кажи със същия нахален тон:
    - Днес помагах ли ти, мамо?
    Естествено, старай се да й помагаш всеки ден

И последно, което по-скоро на шега ти го казвам, ама ако искаш го направи - без да искаш, вместо "вуйчо", кажи "хуйчо" и бързо се поправи, де

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    - Бабо, май си нещо понадебеляла тези дни...
    - Дядо, какво е това грозно петно на носа ти?
    - Вуйчо,...

Тук има много възможности.
    Ако е с дълга коса:
    - Защо си си пуснал такава женствена(не женска!) коса?
    Ако пуши:
    - Знаеш ли, че цигарите съкращават живота на човека и му увреждат нервната система и мисловната дейност(това аз си го измислих, естествено, ама ще даде резултат, 100 на 100 )
    Ако пие - същото като за цигарите.
    Ако има някаква бримка/дупка/петно и т.н. на дрехите, кажи на висок глас така, че всички да чуят:
    - Вуйчо, имаш бримка/дупка/петно и т.н. на чорапите/панталона/сакото и т.н.
    Съсредоточи силите си към вуйчо ти - изглежда ми най-гаден от описанието ти!

На война - като на война! Само дето вашата е психологична!

Още малк съвети за вуйчо ти:

Обърни се към вуйна си и й кажи високо:
    - Вуйно, много уморена изглеждаш напоследък... Явно работата вкъщи ти идва в повече.
    Със сигурност той ще схване намека.

Когато знаеш, че ще им гостувате или те ще ви гостуват, нагримирай се повече от обикновено, сложи по-разголени дрешки и като минаваш покрай него, леко фръцни дупето, така, че да той да види. Направо ще побеснее и като те пита защо, просто му отговори нахално и с усмивка:
    - Защото така ми харесва.

Когато майка ти сервира, старай се да й помагаш, но го прави така, че всички да го забелязват и извинения от рода на "Не видях" просто... не вървят. Така никой няма да посмее да те обвини, а ако въобще го направи, обърни се към майка си и кажи със същия нахален тон:
    - Днес помагах ли ти, мамо?
    Естествено, старай се да й помагаш всеки ден

И последно, което по-скоро на шега ти го казвам, ама ако искаш го направи - без да искаш, вместо "вуйчо", кажи "Xyйчо" и бързо се поправи, де

Guest
    Извинявай, обърках се, забравих, че гостите не могат да си редактират съобщенията... А пък проклетата цензура... като че ли някой не ги знае тези думи... та за последното - кажи "Xyйчо"

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Офф еми и при мен е горе долу същото...Баща ми след като се разведе с майка ми се ожени за една проста курва и винаги като съм при баща ми тя все за нещо ми се кара...Преди и на мен ми беше гадно щото баща ми й казваше че е права и ми се караше ама после както каза cool^girl^^^ спрях въобще да й говоря и си правя квото си искам без да им обръщам никакво внимание...Абе просто се прави че не съществуват така поне няма да си късаш нервите заради тях
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    yAXaxaAXAX da vi imam problemite ... mi kato ti govorqt govori im i ti be .. bojeee .. nqkoi koito ne moga da ponasqm she mi govori neshta koito ne sa istina i ne go zasqgat yAxAxA ffs .. smenete dilarite

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Виж сега- няма смисъл да се мъчиш да печелиш одобрението на някакви дребни, озлобени от живота хора, които се чувстват по-добре само като мачкат някой друг. Просто не им се връзвай...
    .....Един среден пръст в лицата на всички......

Град
    Beyond the moon
    според мен баща ти се е страхувал да те эащити, нали им е син и брат - но това иэобщо не го оправдава - баща ти е по дяволите
    другия вариянт е че може би не е искал да съэдава още ''иэлишни скандали'', ама ако е тей - ебаси логиката... Права си - постъпил е иэключително недостойно, а няма право на това!!!
    Иэвини ме, ако иэкаэването ми беше много силно, просто съм искрена

А че не е справедливо... ами така е, каэват че живота е кучка и са прави, а почти винаги точно на теэи, които най-много се раэдават кучката им иэсипва кво - една голяяма кофа с лайна на главата (съжалявам эа циниэма)
    Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Не се предавай и не им се оставяй.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си