- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ako moje qsen otgovor 4e neizudrjam ve4e
Interesno kak da razberesh dali ti e porasnal kato v slu4aq na tozi tip e samo na 17 i ot 2 god ne mu e rastql... kazvate ima period ,e dobre spored vas kakuv e negoviqt period ?
Ако ти е над 10 сантиметра, ти е порастнал! Не можеш ли да различиш дали пенисът ти е бебешки или мъжки? На онзи му е порастнал, "периодът" му е бил, когато е бил на 15, и ще му остане толкова. Малко-много, толкова.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Щото не пиеш достатъчно бозаПървоначално написано от MyxaTpeBoMaH
spx we 6ti porasnea i zasega gore-dolu ti e na normalna duljina
ne se trevoji
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
xahxahxhhhahxahhxahxhahxahxahxahxhaxah 15 santa li e![]()
![]()
xahxhaxhahxhahxa q se skrii ve ti si pulno zle xahxhahxhaxhahxha
padnah ot stola da se smeq kude si trugnal s 15 santimetrova pishka xahxhaxhahxahxhah decata na 10 imat po golemi
xahxhahxhahxhaxhahxhaxhahxahxhahxhaxahxhaxha shte umra ot smqh xahxhahxahxhahxhahxhahxhaxhahxhahxhahxha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG ,tozi user ne si vqrva kvo pishe ?Първоначално написано от XXX_f
Уау ти с деца на 10 ли спиш? УаУ Явно много си я закъсала с тез пасти и торти...Първоначално написано от XXX_f
![]()
![]()
![]()
![]()
Absolutno si prav,10 god. nemoje da im stane puk kamoli da im e 15 cm,dori i da e nagur4e,razmera ne mujkiqt organ e normalen spokoino ne se pritesnqvai ,tva 4e moje i po golqm da ne te pritesnqva po vreme na sex se uduljava dori oshte !!! a ne vliza i celiqt !!!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Хахахах, як пост и въпреки, че е очевидно, че се ебаваш, тез идиоти пак се вързаха, че си сериозна... ебати злетатаПървоначално написано от XXX_f
![]()
i na men mi e stranno kak shte se vurjat na tovaПървоначално написано от Анонимко
![]()
i drugo ima reagirah taka , zashtoto mi pisna da gledam takiva temi ima vajna tema kudeto e obqsneno vsi4ko![]()
![]()
![]()
a ti Умнияя-Дъ Ретърн! shtom se vregna tolkova na moq post zna4i e na zor rabotata i imash neshto obshto sus suzdatelq na temata...
Nqma nishto obshto ne go znam,az se usetix 4e se ebavash normalno e da ti omrazne ama drasni 1 red i po moqt slu4ai vmesto da se ebavash ,ako ne ti se zanimava foruma ne e za teb ,po prostata logika 4e ima mnogo vuprosti za bremennosta deto vseki put otgovarqt i za vsqkvi gluposti 1!!Първоначално написано от XXX_f
I do kuv izvod se stigna 4e ne razbraxme alditoriqta ?Първоначално написано от MyxaTpeBoMaH
извода е че комплексарията е кофти нещо...
Аз нямам оплаквания потая тема. Мога да ти докажа като ти покажа...Първоначално написано от XXX_f
Ne si prav 4oveka ne se kompleksira,a se intereseuva poradi fakta 4e ne e razbral zashtp e sprql da raste!!! I ti da beshe i ti shteshe da si zagrijen !!!PEACE !!!Първоначално написано от Никитууу
SHto sprqxte da obsujdate tukmo temata mi dopadna![]()
хаха ми не си го мери, аз не съм го мерил освен на око, но ми се струва че е около декар и половина![]()
Тревата е полезна![]()
![]()
![]()
4oveka ti kaza 4e ne pushi nerazbiram zashto ne 4etete ?Първоначално написано от Pit Of SnakeS
тфа съм го чувал от мой познати женски и твърдят че и 8 см. са достатъчни а другото си е да оплакне око така че не се стресирай! а и + това има време още да расте така че спокс!![]()