Цитирай Първоначално написано от koki4e
zna4i hodq sas edno mom4e ot polovin godinave4e.vsi4ko e na 6.darji se dobre sas men.vlubeni sme.No ima ne6ta koito li4no men mnogo me draznqt na momenti.qsno mi e 4e v na4aloto na edna vrazka horata s apo strastni i sled vreme ne e to4no taka.az i toi po4ti ne se celuvame osven kogato pravim sex.kazah mu 4e me drazni i toi mi kaza4e predpo4ita da si govorim.na momenti pak ne6to mu stava i samo me celuva 4ak mi e dosadno,no kato cqlo e rqdkost.moje i az da iskam mnogo.toi kato cqlo e stranen.kato vsqko momi4e iskam romantika primero ve4erta nqkoe sms-4e ne da e kli6irano ne6to prosto d ami pi6e.NE,TOI MRAZI SMS-I I NEKVI LIGAVI NE6TICA.i v na4aloto mi go kaza.misalta mi e .....off i az nenzma kva mi e mislata.ne e problem,no me drazni i sam govorila sa snego.pri vas taka li e,za6toto tova mi e nai dalgata vrazka do momenta.imam priqteli godina ve4e zaedno te ne se celuvat sa6to tolkova,no z atqh ve4e e normalno da ne e non stop i da e rqdko,a pri men?
ми ти си напраила сичко по силите си приказвала си и то не един път такаче сичко си е до него вече.........пак и ти кааш че е сранен начи си е до неговия характер.........при мен ракиа проблеми нема......нз ко е и затова немога да дам свестен отговор.........тва е от мен