Цитирай Първоначално написано от valantain_love
ами 1 вечер се бях забила с подобно момче не поисках да тръгнем точно поради причините, които ти описа.. просто няколко пъти бяхме разговаряли на ей такива теми и ми станаха ясни доста неща

общо взето, говорихме си за бившите му приятелки и ми каза, че не му е приятно често да се целува с момиче, за него израза на любов бил секса, а не непрестанните "лигавщини" и целувки (както се изрази), като е навън предпочитал да отделя повече време за други неща, а на приятелката си можел да си и обръща внимание като са си на саме.. и най-различни подобни теории, дето не ми допаднаха особено
освен това ако са от едно училище (а ние с него бяхме от такова), не обичал през учебно време да са нон-стоп заедно, само че тва не означавало, че не му пука за даденото момиче...
абе мъжки си непонятни разсъждения отказах да се занимавам с него, тъй като не споделях мнението му по тези въпроси..

така че кво мога да ти кажа.. просто такива са му разбиранията на човека и едва ли би могла да го промениш трябва или да се примиряваш и да свикваш, или да търсиш нещо различно
Да съгласна съм...Трябва да се примириш с характера му...или да търсиш някой друг но щом го обичаш свиквай