- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hora speshno mi trqbva pomosht....!!!
molq vi pomognete mi za6toto sum v gadno polojenie i 6te otka4a
na 16 sum i s pr mi go napravihmebez prezervativ ;zabu4ih se v edna tema i razbrah 4e moje i bez da svur6va v teb da zabremenee6 i sega sum naistina mn pritesnenata vaprosa mi e koga nai-rano moga da si napravq test za bremennost za6toto ima hap4eta protiv abort a neiskam da gi piq bez pri4ina
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !!!
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP
Тест за бременност може да се направи най-малко седмица след половия акт.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
sled edna sedmica minum mojesh da si napravish test za bremennost
Здрасти,Сладур!Да,има я тази вероятност,особено ако си била в овулация!Тест за бременност най-рано на 7мия ден след акта!Постинор се пие до 3 дни след "злополучната" случка!Ако не си 100% сигурна,че не е свършвал в теб,го попитай!Ако ти каже,че е и не са минали 3те дни-си вземи постинор(мн е вреден,но нямаш избор)!И прави БЕЗОПАСЕН секс!Нали знаеш,че презервативите не предпазват само от бременност,но и от болести![]()
az sum 100% sigurna 4e ne e svur6il v men no samata misul 4e moje da sum bremenna i bez da e svur6il me podludqva i nz kakvo da pravq ;trqbva li da piq postinor v tozi slu4ai ??a i mai naistina sum v ovulaciq ostavat 2 sedmici do sledva6tiq mi cikul i tva o6te pove4e me pritesnqva![]()
![]()
![]()
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP
успокой се!Знам,че ти е супер притеснено,но както казват някой хора от форума "те деца толкова лесно не се правят"... Макар че е достатъчно веднъж да стане белята... и после цял живот ще си блъскаш главата... аз май още повече те наплаших... Сори за което,но този случай ще ти е "обеца на ухото" и ще внимаваш повечеНе пий нищо... Не се трови щом не е свършвал в теб!И си направи тест седмица след акта,за да се успокоиш... По-скоро направи 2,нали знаеш,че винаги се правят по 2,за да си абсолютно сигурна и спокойна
![]()
adoration_ blagodarq ti mn za suvet4etata naistina mi pomogna mn i naistina tova 6te mi e za urok i pove4e nqma da go dopuskam ne predpolagah 4e e tolkova golqmo pritesnenieto sled tva a i sega 1 sedmica 6te sum kato poburkanavse pak dano da e samo vnu6enie za6toto ako se okaje 4e e stanala belqta nz ko 6te pravq togava naistina stava stra6no
BLAGODARQ TI MN !!! BLAGODARQ I NA DR I VIE MI POMOGNAHTE MN![]()
![]()
абе как без да свърши в тебе ше забременееш бе ебати идиотите се едно да се наядеш без да поглъщаш храна ...![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
ми... тест - поне една седмицаПървоначално написано от konsuela
хапчета - мах 72 часа...
прави си изводите.
иии... на 16 и не знаеш, че трябва да ползваш презервативи? също не знаеш, че може да забременееш така?
Божеее...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Тест за бременност можеш да си направиш една седмица след акта,а хапчетата против забременяване като Постинор можеш да пиеш до 3 дни най-много.Колкото по-късно пиеш хапчетата толкова повече действието им намалява.Никога не го прави без презерватив или някакви др. средства против забременяване освен ако не искаш да си имаш бебче. Успех
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
добрее на мен ли ми се струва или всички повтаряте едно и също!
@adoration_ вече написа това което трябва да знае момичето стига се повтарайте деТест за бременност най-рано на 7мия ден след акта!Постинор се пие до 3 дни след "злополучната" случка!Ако не си 100% сигурна,че не е свършвал в теб,го попитай!Ако ти каже,че е и не са минали 3те дни-си вземи постинор(мн е вреден,но нямаш избор)!И прави БЕЗОПАСЕН секс!Нали знаеш,че презервативите не предпазват само от бременност,но и от болести![]()
![]()
![]()
Хапчета против аборт?![]()
![]()
![]()
![]()
Тест за бременност може да си направиш 7 дена след акта