.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: SEX POZI :P~

Ee np! A i bravo che si namerila zashtoto prosto nikade ne namerih za taq 69 poza snimki
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен Аватара на I_ve7o
    em napi6i v google 69 izobrajeniq..ili..poza 69 pak izobrajeniq i izliza

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e

Kakvo pove4e iska6 ? Obqsniha ti pozite Trqq si nameri6 s koi da gi probva6 samo

damZ
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    е чак пък толкова, като изключим 1-2 другите са си съвсем нормални, до които човек и сам достига без да е гледал картинки на такива пози Само 6-тата е леко.... за мен е тъпа

e da de ama kak se murdat napraoo......

Град
    Санкт Петербург
    May the Force be with you!

Guest

Много образователно

Фен
    Град
    c0фиR

Mnogo obrazovatelne komentar,

xexe Ifan4o kade bez tebe

\/

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ti si slqpa!

a

Be viE NqmAte LI vuObrajenIe!>?.@ IZmiSli neshY Puk aKO se zakLeshtish Prav My Put OpraAi se xixixi ebAvam se
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

peperudkata_f_
    Guest
    XXX_f ti si zle zle zle... a i a SluT FrOm HeaVeN kakvo govori6 4e sme nqmali vaobrajenie tova 4e iskat da vidt pozite ne zna4i 4e nqmat vaobrajenie!zle ste zlee! sexa e ne6to sve6teno koeto ne stava ei taka kakto ti go kaza IZmiSli neshY Puk aKO se zakLeshtish Prav My Put OpraAi se tova ne e igra na krienica a sex mn si zle

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от peperudkata_f_
    XXX_f ti si zle zle zle... a i a SluT FrOm HeaVeN kakvo govori6 4e sme nqmali vaobrajenie tova 4e iskat da vidt pozite ne zna4i 4e nqmat vaobrajenie!zle ste zlee! sexa e ne6to sve6teno koeto ne stava ei taka kakto ti go kaza IZmiSli neshY Puk aKO se zakLeshtish Prav My Put OpraAi se tova ne e igra na krienica a sex mn si zle
    slushai malkata...ot godini poseshtavam foruma i sigurno sum vidqla 430853094 temi po tozi vupros i ima super mnogo linkove za pozi...pisna mi da 4eta edno i sushto...

peperudkata_f
    Guest
    zle siiiiiiiii!Pregledai togava celiq forum i 6e namerish 2-3 temi!!!ti si slqpa

peperudkata_f
    Guest
    a i kat ti e pisnalo ne pi6i nqkoi da e kazal zaduljitelno e XXX_f da pi6e a kat ne6tesh ne pi6i tova e forum za vaprosi otgovori da moga6 na drugite koito iska pi6e koito ne_)_ taka 4e trai si

Цитирай Първоначално написано от peperudkata_f_
    TZtTzTZt Ako IskAsh I v KuLt Go IZdignI...Purvo go PravI POsle go KOmentIrai A i POsle KAkto si I PIshE nApisAh eBAvam se (LooseR)
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Кучешка http://kamasutrabg.hit.bg/pose7.htm, а някои казват и на това http://kamasutrabg.hit.bg/pose8.htm
    точно тази втората е задната прашка
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest

Re: SEX POZI :P~

Цитирай Първоначално написано от dessi___
    Takam,tfa moje bi e porednata tupa tema det az q puskam ama se skusah da tursq sex pozi i to nakraq mi se otovriha nekfi s geiove Awe naprao pobesnqh!Posle tursih iz foruma pregledah po4ti vsi4ko i ne otkrih!Ili az sam slqpa ili nqma takava tema,ama kakto i da e!Aide sega pls sex pozi kartinki,opisaniq i takam.Molq vii vsi4ki 10x predvaritelno
    Колко се скъса? Много ? Колко много? А за гугъл не се ли сети или са те скъсали големите? google.com скъсала се тя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си