.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: POGLEDNETE GO PLS!

Голям фен Аватара на CaSsIe

POGLEDNETE GO PLS!

Знам,че мястото на темата не е тук,просто не знаех,къде да я сложа,а е наистина важна!Mоля ви,погледнете този сайт www.save-darina.org и помогнете!

Повече от фен
    mda mnogo tyjna istoriq....i az se razplakah....dano se syberat teq pari ako vseki 4ovek v bylgariq dade po 1 lv 6te ima nadejda za neq....ama na mnogo prosto ne im puka

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    има 517686178 такива теми, то бива-бива, ама наистина прекалявате вече
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    ami naistina e tujno,samo 4e ne razbrah,nikude ne pi6e dali u4astvat i vivatel sus sms

Супер фен
    valantain_love ./. ./. ./. mainata ti we!Bez4uvstveno mekotelo!Ako ti be6e na mqstoto na tezi deca nadali 6te6e da govori6 taka!Pu da vi eba v prostacite!Vseki koito moje i ima v1zmojnost da pomogne za tezi deca za da jiveqt!

Голям фен
    mnogo tyjna istoriq my4no mi e 4e ima takiva slu4ai i te ne sa nikak malko .. no vqrvam 4e ima dobri hora na koito ne im e bezrazli4no i 6te pomognat ta tova e edno malko bezza6titno dete na koeto trqbva da se pomogne .. ta to ni6to ne e vidqlo ot jivota vqrvam 4e 6te 6te mu se pomogne i to 6te jivee [-o<

Голям фен
    Виждала съм този сайт доста пъти...Найстина много тъжна история,но по-добре вместо само да пишем да отидем до банките,или там какъвто е начина и да дадем поне 1 лев,така от този,от онзи и сумата ще се събере...Жалко е,че това не е сто процентов шанс тя да живее много,говорила съм с майка ми точно за това момиче-разказах й по-скоро и тя ми каза,че по принцип такава болест както и да се лекува,може да живее още малко след такава операция ...А е само на 3 годинки
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    по-ужасна история от тази не съм 4ела ауу ужас
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    za sega mai samo mtel i globul stava 1365

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има достататъчно теми по въпроса
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си