.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"

НА ВНИМАНИЕТО НА НАЙ- ВЕЧЕ МОМИЧЕТАТА, ИМАМ ВЪПРОС :

Такааа... винаги съм се чудел... коя е златната среда... колко внимание да обръщаш, кога прекаляваш, трябва ли да си супер мил или понякога трябва да си супер твърд... аз винаги съм се държал с 1 момиче с уважение и винаги съм бил мил, но може това да е грешка... мисля че за всяко момиче сичко е индивидуално, ама все пак ще се радфам да чуя мн мнения... май проблема ми е че обръщам супер мн внимание на момичето и това я задушава едфа ли не... ама се страхувам да не би да помисли че нямам чувства... давайте съвети, най-вече момичетата, ама и от събратята се надявам да чуя нещо
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами не е хубаво да я задушаваш,ама и абсолютно безразличие може да бъде просто фатално.Абе както си се държал в началото на връзката ви,така се дръж винаги.Аз лично давам сега за себе си пример,с гаджето ми в началото ни беше супер,много си се разбирахме,не се задушавахме,той си ходи когато иска където иска с приятели и аз така,не съм му майка или баща да го паса 24 часа на ден,а и тва е признак на доверие,но след време той почна да не показва толкова много чувствата си,да се държи повече като приятел с мен,и мисля че е време за един сериооозен разговор...Както и да е,та казвам че такъв какъвто те е харесала тя в началото трябва да си бъдеш винаги.Не я притискай,но и не я оставай да мисли че не се интересуваш от нея.Пускай я да си излиза с приятелки и приятели даже,ама не я оставяй с впечатлението че не ти пука какво прави,защото така отново може да си помисли че не те интересува.И разбира се при всеки удобен случай и показвай че тя е твоето момиче,например дръж я за ръка,прегръщай я,не само когато сте на саме-навсякъде,ако я обичаш и го казвай,ама не непрекъснато.И само да ти кажа не я карай да се целувате непрекъснато,тва е толкова досадно и отегчително.Ти сам каза при всеки си е индивидуално,просто я наблюдавай и сам ще разбереш какво и харесва повече и какво не.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Всяко момиче обича вниманието на едно момче... да е мил,грижовен и т.н. Не вярвам, че някога ще я задушиш ако си прекалено мил.. помисли .. обратното (да не и обръщаш внимание) ще е много по-гадно за нея
    >>> House Music <<<

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Ами не е хубаво да я задушаваш,ама и абсолютно безразличие може да бъде просто фатално.Абе както си се държал в началото на връзката ви,така се дръж винаги.Аз лично давам сега за себе си пример,с гаджето ми в началото ни беше супер,много си се разбирахме,не се задушавахме,той си ходи когато иска където иска с приятели и аз така,не съм му майка или баща да го паса 24 часа на ден,а и тва е признак на доверие,но след време той почна да не показва толкова много чувствата си,да се държи повече като приятел с мен,и мисля че е време за един сериооозен разговор...Както и да е,та казвам че такъв какъвто те е харесала тя в началото трябва да си бъдеш винаги.Не я притискай,но и не я оставай да мисли че не се интересуваш от нея.Пускай я да си излиза с приятелки и приятели даже,ама не я оставяй с впечатлението че не ти пука какво прави,защото така отново може да си помисли че не те интересува.И разбира се при всеки удобен случай и показвай че тя е твоето момиче,например дръж я за ръка,прегръщай я,не само когато сте на саме-навсякъде,ако я обичаш и го казвай,ама не непрекъснато.И само да ти кажа не я карай да се целувате непрекъснато,тва е толкова досадно и отегчително.Ти сам каза при всеки си е индивидуално,просто я наблюдавай и сам ще разбереш какво и харесва повече и какво не.
    emi ideqta e 4e az i davam dostaty4no svoboda v tfa otno6enie( govorq nai ve4e za poslednata si priqtelka, s koqto hodehme 6 meseca i se razdelihme v4era makar po moe jelanie, no tfa e dr tema )
    ta... super mn i pokazvah 4e q obi4am o6te ot samoto na4alo, tq mi kazva6e 4e tolkova mn pokaz i idfa v pove4e, 4uvstvala se zadu6ena... posle se razdelihme poradi tazi pri4ina i zaradi dr mom4e no posle se sudrahme i be6e mn qko celi 5 meseca... oba4e nali se se6ta6 4e taka ubi 4ast ot 4uvstvata... tfa e mn gadno... malko zeh da se otklonqvam ne i lipsva nito vnimanie, nito svoboda... ama momi4etata ste leko stranni4ki(koeto vi e hubavoto) :P i ponqkoga moje mn da ni oburkate i tyi kato az super mn se razdavah v tazi vruzka nakraq se okaza 4e mai samo az davam i pravq kompromisi.... i taka... Ama ne moga da ne sum nqkuf takuf fnimatelen... gledam se na neq da i e dobre

Голям фен
    nqma momi4e koeto da ne se radva 4e polu4ava vnimanie .. dori trqbva da se radvash 4e si takyv tyi kato ostanaha tvyrde malko mom4eta koito go pravqt .. v dne6no vreme pove4eto mom4eta ako obry6tat vnimanie na edno momi4e to e s nqkakva cel .. mislq 4e trqbva da se gordeesh s tazi tvoq 4erta v haraktera

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    nqma momi4e koeto da ne se radva 4e polu4ava vnimanie .. dori trqbva da se radvash 4e si takyv tyi kato ostanaha tvyrde malko mom4eta koito go pravqt .. v dne6no vreme pove4eto mom4eta ako obry6tat vnimanie na edno momi4e to e s nqkakva cel .. mislq 4e trqbva da se gordeesh s tazi tvoq 4erta v haraktera
    dobre de, ama kogato polu4ite ne6to i to vi haresva...ste 6tastlivi...nali taka oba4e ima 1 prikazka : "iska6 tova koeto nqma6" , kogato svikne6 da polu4ava6 vsi4ko koeto iska6 ot 1 mom4e, po4va6 da zloupotrebqva6... ili gre6a kajete mi gre6ka li e da ugajdam super mn

Голям фен
    mi ako tova momi4e te uvajava i ti obry6ta tolkova vnimanie kolkoto ti na nego za kakvo ima da se 4udish .. az sym na princip - "koito men i az nego " ako edin 4ovek me uvajava moje da o4akva sy6toto ot men ...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Виж , ние момичетата сме много особени в това отношение. Когато ни липсва внимание, се дразним. Когато обаче прекалено много ни се обръща такова, свикваме с него и то става част от ежедневието и с времето се превръща в досадно. Аз например обичам да ми се угажда, но когато искам това съм готова да отвърна със същото. А и друго да ти кажа- когато не ти е приятно да направиш нещо за нея или пък смяташ, че тя не може да оцени всичко, което правиш за нея - поговорете. В една връзка трябва да има взаимност.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Може да и омръзнеш бързо,ако постоянно си показваш чувствата-в това няма лошо,но колкото и да ти се иска не го показвай всеки ден,защото както каза ти може да ги задушаваш.Когато излезнете на кафе,и ако сте с компания не дей веднага да се нахвърлиш да я целуваш и гушкаш,остави я малко да поговори и тя,чак после,ако компанията замлъкне почни да я целуваш и просто я гушни.Но и когато не обръщаш внимание може да и омръзнеш...Абе,при тези работи трябва средно положение,един път и обръщай повече внимание,а после по-малко и така
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    не трябва да търсиш златната среда. отнасяй се с момичетата така както ти го чувстваш и както ти диктува сърцето. не се ограничавай в някакви "среди" защото ще загубиш индивидуалността си. винаги съм казвала, че какъвто и да си, винаги ще се намери човек, който толкова да те обича, че да те изтърпи

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    mi staraq se da sum sebe si... vqrno e 4e vse nqkoe momi4e 6te haresa otno6enieto mi... ideqta mi e da ne prekalqvam mersi mn za si4kite suveti :P

Повече от фен
    Хмм въпросът 'Какво искат момичетата?' може да измести този за кокошката и яйцето Поне според мен отговорът обаче е простичък- не прекалявай с каквото и да е Златен принцип за абсолютно всякакви случаи

Мега фен Аватара на koalka
    Е не ми се вярва като си мил и се отнасяш с уважение, да си помисли, че нямаш чувства...Продължавай да се държиш така, не мисля, че е грешка.А и все пак ти трябва горе-долу да познаваш момичето, така че ще знае как да се държиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си