Ами не е хубаво да я задушаваш,ама и абсолютно безразличие може да бъде просто фатално.Абе както си се държал в началото на връзката ви,така се дръж винаги.Аз лично давам сега за себе си пример,с гаджето ми в началото ни беше супер,много си се разбирахме,не се задушавахме,той си ходи когато иска където иска с приятели и аз така,не съм му майка или баща да го паса 24 часа на ден,а и тва е признак на доверие,но след време той почна да не показва толкова много чувствата си,да се държи повече като приятел с мен,и мисля че е време за един сериооозен разговор...Както и да е,та казвам че такъв какъвто те е харесала тя в началото трябва да си бъдеш винаги.Не я притискай,но и не я оставай да мисли че не се интересуваш от нея.Пускай я да си излиза с приятелки и приятели даже,ама не я оставяй с впечатлението че не ти пука какво прави,защото така отново може да си помисли че не те интересува.И разбира се при всеки удобен случай и показвай че тя е твоето момиче,например дръж я за ръка,прегръщай я,не само когато сте на саме-навсякъде,ако я обичаш и го казвай,ама не непрекъснато.И само да ти кажа не я карай да се целувате непрекъснато,тва е толкова досадно и отегчително.Ти сам каза при всеки си е индивидуално,просто я наблюдавай и сам ще разбереш какво и харесва повече и какво не.