- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koi e nai-dobriqt na4in za....
Zdraveite!!!Iskam da vi popitam spored vas koi e nai dobriqt na4in za obezkosmqvane na intimnite 4asti
.Blagodarq na vsi4ki [-o<
кола маска според мен![]()
"Целувка за лека нощ"
i az mislq,4e e tova...ne kazvam,4e ne boli,no...svikva6! mn po-dobre e,otkolkoto brasneneto ili ne6to ot toq rod!i ne se podlagvai s nikvi kremove i t.n.
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
abe hora vie dobre li ste.s kolamaska mn boli kak taka 6a svikne6?Ma to i brysneneto e mn gadno 6tot posle staa6 kato myjka brada ama...Az popitah 6toto mi kaaha 4e veet-a bil mn dobyr v podobna situaciq ama nz de...
![]()
Има специална кола маска за тези работи- Франска кола маска, не помня как и беще името на френски...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ммм депилиращ крем мисля..може кола маската да държи ама боли и то не малко..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
i spored menПървоначално написано от midnight...
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Kola maska ... ima dosta takiva temi razgledai gi tam sa opisani dosta na4ini .. ima i razni kremove 4rez koito mojesh da se obezkosmish bez bolki i nepriqtni use6taniq
emi...lenti za epilaciq na strep
mn mersi hora pomognahte mi vi kaa i sam tvyrdo protiv kolamaskata q 6 probvam s nqkyv krem za epilaciq.Misi mn vse pak
не се залъгвай с тия кремове.космите после стават същите като все едно с бръсначаПървоначално написано от sexi_bebsi
![]()
Let The BEAT Control Your Body