- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HeLp!!!
Gleite sa kuf mi e problem!!!taka....hodeh s 1 momi4e predi 6 meseca sled tva skusahme (tq me zaeba) i sa ot 2 sedmici mi zvami i silafime taka super priqtelski i onq den mi zvani i mi vika 4e me obi4a i 4e zaradi men si e zaebala predishniq (za purvi put v jivota si kazva dukata "obi4am te" ) ama na mene mi e prez K*RA i nz prosto kak da i go kaa tva, shtoto mene me kefi 1 neina mnogo dobre priqtelka a i az si iam gadje v momenta (ama tq ne znae tiq podrobnosti)... I sa mi kaete kvo da praa shtoto sum na zor i nz kak da postupa...
mn 10x na vsi4ki
Е к`во като не я харесваш какво да направиш?Няма да тръгваш с нея![]()
ПС:КИРИЛИЦА!!!!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Казваш и Sorry ама не си за мене и чао чао![]()
Кажи й, че имаш гадже и държиш на него.Тя трябва да разбере, че вече нямаш чувства към нея.Ако не те разбере й кажи направо как са нещата(за приятелката й и че вече не те кефи).Аре успех и да пишеш кво е станало.![]()
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
emi po dobre i kaji istinata otkolkoto tq da se zalygva i da ima prazni nadejdi .. bydi s momi4eto s koeto se 4uvstvash dobre..
просто й кажи, че чувствата ти към нея вече не са същите като преди. може би ще я заболи от истината, но е по-добре така отколкото да я лъжеш и да й даваш празни надежди, че между вас може да се получи отново
еми казва6 и истината бе..изпуснала е 6анса с теб било е преди..а сега си има6 др живот който не вклу4ва нея..и готово не е толкова трудно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Еми кажи й го направо.Нямаш чувства и толкова.Най-виновната е тя, така че не трябва да се сърди на теб.Изпуснала си е шанса, но какво да се прави.
Отиваш при нея,казваш й,че не можеш да тръгнеш с нея пак,защото си имаш приятелка, и защото вече не изпитваш нищо към нея,да е мислила на време,и ако ти е била казала по-рано можело да стане нещо,но сега просто не можеш и не искаш,угаснали са чувствата ти към нея.И не бъди много сигурен,че ти казва точно истиата,че те обича,може да иска да се избъзика...Ако казва истината ще я заболи,но по-добре да знае истината и недей да й даваш напразни надежди,казваш и в прав текст...Изглежда тук всички мислим еднакво,така че не знам какъв друг,по-различен отговор можеш да получиш...Айде успех!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Na sy6toto mnenie sym \Първоначално написано от лоринда
/
След като харесваш момичето, с което си остани си с нея, а онази, която едно време те е зарязала да си гледа работата![]()
Първо си оправи начина на писане, защото така не ме кефиш. А за проблема ти, ти си зле, щом се разписваш тук. Нещата са ясни, имаш гадже, с онова момиче не се е получило, край няма какво да се търсите.
Черен Принц