- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak moje 4ovek da si promeni 4uvstvata izvednaj???
Е някой ако ми отговори на тоя въпрос ще съм му много благодарен. Ходих около месец с едно момиче, разбрах, че тя много ме е харесвала още преди да тръгнем, абе изобщо всичко си беше ОК. Обаче през ваканцията, а и малко преди това, не бях в София и не се виждах с нея. На нея пък точно тогава и спрял нета и не можехме и да си пишем. Когато най-после се засякохме в чата тя ми каза, че за времето в което сме ходили, ме била опознала, и мисли, че съм страхотен човек, че много държи на мен и мнението и за мен било изцяло положително, ама чувствата й вече били просто приятелски. Тия неща най-много ги мразя, от сорта "Много си готин, ама не си мой тип". Убеждава ме, че причината не била в мен, нито е друго момче.
Едва ли някой може да ми каже де, ама аз да споделяСъжалявам ако съм досаден.
Намерила си е друг.. или просто не иска да се обвързва и се чуди как да ти го каже![]()
>>> House Music <<<
Гадно, ама тва е живота. По-добре отколкото да ти казва, че я дразниш и още да сте заедно.
Първоначално написано от Public Enemy
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
po dobre 4e ti go e kazala otkolkoto da ste zaedno a ne6tata da ne vyrvqt ...
чувствата не могат да се изпарят просто така, нито пък за един месец можеш да опознаеш някойхората живеят с години заедно и не се познават в детайли, а тя те била опознала
глупости!
според мен през времето когато те е харесвала, а ти нея не, тя е имала стимул и това е подсилвало чувстава й. а когато е разбрала, че я харесваш е напълно възможно да си й станал безинтересен![]()
ave mai to4no taka e stanalo. Blagodarq.Първоначално написано от anito.sl
Не си досаден, споко!Еми тя само те е харесвала, нищо повече, така че не се учудвай- просто като не сте си писали, не те е виждала и чувствата ги няма.Не е невъзможно.
To4no takaПървоначално написано от koalka
![]()
еми гадно е ама е така.просто му минава интереса на човека и тва е![]()
lqlql
Ами заключението е:
-минал и е интереса към теб и си и станал скучен
-намерила си е друг
-не е имала намерение връзката ви да стане сериозна
-след изминалия месец е разбрала че не е това което е очаквала![]()
Нареди я едно хубаво за това, че те лъже и я накарай да си признае истинската причина.
Разбира се,че чувствата,ако са истински,не изчезват просто така!Твоята приятелка просто или не е имала изобщо такива,или те са били слаби и несигурни!
И да,за 1 месец далеч не можеш да опознаеш един човек..
![]()
Ами остави я,щом не оценява тва което е имала не заслужава вниманието и страданието ти.И на мен такива неща са ми се случвали,ама кво,голям праз,да не са последните на света.Горе главата и продължавай смело напред без да поглеждаш назад,към неща,които са свършили.![]()
Ne si dosaden,ne se pritesnqvai.Mi da ti kaja 4esno malko se samnqvam tvoeto momi4e da te e haresvala,kato maj,veroqtno samo e bila uvle4ena,ne e vazmojno da haresva6 nqkoi,da hodi6 s nego i hop izvednaj da ti se izparqt 4uvstvata