- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- v koi grad ste i v kakvo u4ili6te ste
razkajete za kyde jiveete v koe u4ili6te u4ite kak prekaravate svobodnoto si vreme i kvo vi haresva v u4ili6te
Аз съм от град Ямбол.В даскалото което уча тази година ми е супер тъпо, защото випускът ни е най-големия в смяната.И сме с лапетаМиналата учебна година беше най-яката в живота ми, но определено не мога да кажа същото и за тази.Междучасиата отиваме "гъзарите" да пушим зад училище и така минава тъпото време в даскало
![]()
Аз съм от София и съм в ПГХВТ.За втора гадина уча тука-училището е малко зле,класа ми не ми допадат мн,ама свикнах и не ми прави впечатление вече![]()
V TUPATA NEMSKA V SELO SOFIQ SUS 6IBANIQ "SLADOLEDENOZELEN CVQT"
DA MU SERA I NA GROZNOTO DASKALO
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
u4a tuk
demek PMG,grad Gabrovoubita6tina otvsqkyde
![]()
az sam ot montana i u4a v matemati4eskata![]()
Първоначално написано от ^Green_Lady^
Az sum ot Ruse i u4a v nemskata.v u4ili6te osven 4e u4a su6to taka i se zabalqvam za6toto imam mn qki sau4enici.
![]()
Танцът е вертикално изражение, за хоризонтални намерения.
ami ot Sofia sam![]()
u4a v NTBG(Nacionalna Turgovsko Bankova Gimnazia)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От Петрич сам и Уча МАтематика и информатика В СОУ "Никола Вапцаров"
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
От Велико Търново и зубкам в Иконома![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
ZYBARIiiii
PLOVDIV -> DYRVOTO!!! ajahahhaahahah
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami az sam ot dimitrovgrad i ucha v pmg-tu ami klassa g/d go bia stiga zubarite da bqha po malko ne se razbirame mn mn s tqh inache bia![]()
az sam ot selo SOFIA
u4a v PGEA - PROFESIONALNA GIMNAZIQ PO ELEKTROTEHNIKA I AVTOMATIKA - KIROVu4a elekro obzavejdane na proizvodstvoto /promi6lenite predpriqtiq/ momi4e sam
samo 1 v klasa
i sam 9 klas![]()
От Несебър съм,но уча в Търговска гимназия - Бургас (преди Икономически техникум).Мн фйешан ми е класа и всичките ме радват![]()
ПП.Поздрави на колегите икономисти тука![]()
![]()
Първоначално написано от didka-pitka
i az su6to sum ot tam
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Аз съм от Ботевград,но уча в Правец в езиковата гимназия.Даскалото е мн яко както и класа ми.Няма от кво да се оплача секи ден е голям купон.![]()
Burgas GREE s ispanski ezik
Hoy volv
От Търново съм и уча в ПМГ... Класа ми е много готин и общо взето бързо минава времето в даскало![]()