.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: trqbva li...

Guest

trqbva li...

...da imat momi4etata nqkva intimna pri4eska.pitam 6tot mn moi priqtelki izpolzvat kola maska i mn boli taka. iskam da znam ima li nqkuv po- bezboleznen na4in.i vapros kaum mom4etata - kak predpo4itat -obezkosmeni i nevinni da sme kat devici ili divi i buini? sry ako ima ve4e takuv vapros ama ne mojah da go namerq.pls help

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Самобръсначка! Ето ти безболезнен метод.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle

безболезнен ама само пакости ще си докараш на главата от него
    коло маската е най - доброто решение
    боли отначало, като ти изтънее косъма няма да боли толкова
    не прави грешката със самобръсначка

Супер фен
    пффффф депилиращ крем!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

Re: trqbva li...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...da imat momi4etata nqkva intimna pri4eska.pitam 6tot mn moi priqtelki izpolzvat kola maska i mn boli taka. iskam da znam ima li nqkuv po- bezboleznen na4in.i vapros kaum mom4etata - kak predpo4itat -obezkosmeni i nevinni da sme kat devici ili divi i buini? sry ako ima ve4e takuv vapros ama ne mojah da go namerq.pls help
    ам... обезкосмени като девици... нещо ме съмнява, че това е само на девиците признак. щото... не знам. майка ми ме съмнява да е девствена...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

рика
    Guest
    Аз ходя на кола маска и предпочитам бразилска, ако можеш щях да ходя и на лазер но уви!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Иста, моля те не намесвай майка си в подобни теми..

Бе каква прическа брееее....
    самобръсначката и цепиш през гората...

теодора флорентини
    Guest
    ти си много тъпо парче. ако на 15 почне да се търка със самобръсначка на 20 ше е като телена четка от долу.

не те зная ама ако се бръснеш така

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нещо не съм им фен на тез прически
    Пък ако е "голичко" по-бива

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Мен па ме кефи да има тънка чертичка :P

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    теодора флорентини,ми нали иска безболезнен метод, казвам и един.
    Аз съм си с епилаторчето. Боли,ама така е...Трай бабо за хубост.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Иста, моля те не намесвай майка си в подобни теми..
    ама не де, пу...
    то момичето така се беше изказало, че все едно всички обезкосмени човешки същества от женски пол са девствени!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ммм :P повярвай ми не предпочитаме Диви и Буйни в никакъв случай
    Лично аз предпочитам напълно обезкосмени а по безболезнен начин да се обескосмиш е наистина самобръсначката но след това стават все по дебели и повече а и излизат мн бързо
    имаш още няколко опции лазерна епилация или най доброто решение в момента е фотоепилацията ( за трайно обезкосмяване ) но тва ще ти излезне мноооОооого солено
    така че няма начин Кола маската е решението .. ще боли ще боли пък ще претръпнеш ... все пак трай бабо за хубост!

Голям фен
    Град
    trqvna

ми за безболезнен начин самобръсначка или депилатор но както вече ти казаха с самобръсначката недей ако държиш да е безболезнено с депилотор

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Напълно с две ръце, едно мъжко достойнство и един чувствителен език гласувам за ЧИСТО ГЛАДИЧКО! Не харесвам прически, не са ми приятни, нито естетични. А за методи - слушай дамите преди мен, аз не разбирам чак толкова много Имам си методи, но не знам дали са подходящи за женския пол.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Напълно с две ръце, едно мъжко достойнство и един чувствителен език гласувам за ЧИСТО ГЛАДИЧКО! Не харесвам прически, не са ми приятни, нито естетични. А за методи - слушай дамите преди мен, аз не разбирам чак толкова много Имам си методи, но не знам дали са подходящи за женския пол.
    Сподели с нас !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Сподели с нас !
    Настояваш ли? Разрови се из темите за мъжко обезкосмяване, там съм споделил вече ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Така.

Значи забравете за всякакви депилатоари,било то кремове,спрейове или каквото и да било друго.Това е възможно най-лошото решение.Косъмът ще удвоява големината и дебелината си всеки път,когато прибягвате до такива средства,сами моце да се сетите какво става след време!

Лазерна или Фото епилация са най-доброто решение(било то за крака,ръце или други области),но и най-скъпото.За сега няма понятие "трайно обескосмяване",но най-дългите срокове са около 5 год.за фото епилоцията или между 1-2 години за лазерната,в зависимуст от отделния човек!

Така,че най-достъпните методи са самобрасначката или колата маска,като второто е по-добро,но и по-болезнено решение!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Супер фен
    Град

Усещам положителния импулс, който влагаш, Kabal.. Но говориш глупости! Ти пробвал ли си кола маска, епилатор или депилаторен крем? А? Май не. Е, аз съм. И много момичета са. И казват, че няма промяна в дебелината на косъма при епилатор и кола маска. Като си епилират краката, по-дебели ли им стават космите, мой? Хайде.. Next time, consult yourself with a professional.

Абе ако ще си говорим за епилации...кажете \/ Депилатолара е шибана работа.....колата маска понякога ги къса. Само епилатора...ама боли да го еба но трай Боби за хубост това на краката, в гащите само бръснача, под мишниците бръснача, гърдите кола маска или приятелката с пинсетката....лицето...бръсн ч

Абе ти май не си от най-редовните а?Аз говоря глупости?Я пак,че нещо не разбрах!Да пробвал съм почти всякаква епилация и много добре знам за какво говоря!Недей да спориш с мен тук,защото не можеш да защитиш и най-елементарна теза!Щом слагаш под общ знаменател депилация и епилация,повече нямам какво да си говорим.Ако не ми вярваш се обърни ти към някой дерматолог,да ти каже как седят нещата!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Супер фен
    Град
    Не съм тръгнал да слагам депилация и епилация на едно стъпало! Сравнявам кремовете и епилатора с останалите разпространени методи! Идеята на депилаторните кремове е да са неинтрузивни и да излъжат косъма да не загрубява!

А ти какво правиш? Отричаш депилаторните кремове и предлагаш САМОБРЪСНАЧКА!

Смея да попитам.. Не, всъщност не смея.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от теодора флорентини
    ти си много тъпо парче. ако на 15 почне да се търка със самобръсначка на 20 ше е като телена четка от долу.

Ами не ми е заприличала на телена четка да ти кажа честно,по простата причина,че нямам мн косми долу
    Аз почнах на 14-15,сега съм на 23 и съм си ок.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от теодора флорентини

Ами не ми е заприличала на телена четка да ти кажа честно,по простата причина,че нямам мн косми долу
    Аз почнах на 14-15,сега съм на 23 и съм си ок.
    На 23 ли си

Шизле, не са ти съвсем ясни нещата относно епилацията....а на Кабал...щом е предлагал бръснача ептен....

П.П. Не съм чел цялата тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си