- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, Помогнете ми !
Здравейте всички !
Напоследък постоянно се караме с гаджето ми ,защото аз постоянно я обивинявах за неща , за които не е виновна.. И сега немога да я обедя ,че я обичам много .. просто помогнете ми как да я обедя ,че е всичко за мен , че я обичам много?
благодаря ви!![]()
просто промени държанието и поведението си спрямо нея. не с думи, а с дела ще я накараш да повярва в чувствата тиуспех и се учи от грешките си
![]()
Наистина не е трябвало да става така, но след дъжд-качулка....Сега, като за начало колкото се може повече й показвай, че я обичаш и цениш и най-важното- че и вярваш!Изчакай да мине време, нещата могат да се променят.Сега тя е огорчена и още много наранена.Направи всичко по силите си, за да я убедиш, че я обичаш.
Да т'ва ми е ясно ,че трябва с дела , но какви да са те , как да се даржа ? Как да я обедя ,че я обичам много ? тази вечер ще излизаме и аз исакм да я накарам да се чуства добре да разбере ,че е сичко за мен, но незнам как да го направя..
обвинявах я ,защото бях заслепен от безмислената ми ревност..
Ми излизате, държиш се нормално, прави така че да и е забавно да се чувства добре, както правиш по принцип. Щом е с теб явно има нещо в теб което я привлича, покажи й го. И после към края на вечерта или по някое време й кажи: "Напоследък не се държах много добре, извинявай. Обичам те." или нещо такова. Повече от това не знам.
Да й земеш цветя примерно не ми се струва добра идея.
Благодаря ви много !
Ще се опитам да я накарам да се забавлява , въпреки че аз несам много забавен човек..дори съм скучен според мен , но нз![]()
думите са наистина важни но делата ги доказват
Хора моля ви дайте ми конкретни съвети как да докажа на моето момиче ,че го обичам адски много..Как да я накарам да се забавлява докато е с мен , да се чувства желана..![]()
никои ли неможе да помогне и аз се интересувам от сащия въпрос![]()
Повечето момичета се впечатляват дори от най малките неща неэависимо дали става въпрос эа мил SMS или эа нещо по голямо просто прави повече жестове....спомни си какво е искала от теб но ти все не си намирал време (или желание) да го направиш эа нея....наистина би се трогнала от нещо такова.....или пък направи нещо което си правел в началото на връэката ви и на нея и е харесвало но ти с времето си престанал да го правиш....И най-важното спри да я ревнуваш(доколкото раэбрах эаради това се е стигнало до тук) докажи че си осъэнал грешката си и няма да я повториш.Успех
![]()
Сичко , което е искала съм и го давал . Каквото и желание да е имала винаги съм и го изпалнявал , направил съм сичко за нея, което е поискала , но проблема си е моята ревност и заради нея сега тя не ми вярва ,че я обичам и се чувства гадно![]()
vij ko choek..obvinqval si q ... oprekval si q ..sega mojesh da vyrnesh doverieto i ..i da ipokajesh che q obichash .. ako bydesh mil kym neq .. pravish malki jestove....a ako naistina q obichash .. to shte si prolichi bez da i go dokazvash...Edin malyk jest poroden ot istinska obich....! uSpEh!![]()
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
ясно..значи само ще чакам времето да покаже кво ще стане..
Благодаря на всички за помоща!
Оф вие усти нямате ли![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka