- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем след орален секс
Здравейте. Искам да ви попитам след по-грубичка свирка случвало ли ви се е да имате леки охлузвания или по скоро ранички от вътрешната страна на устните и нормално ли е да се получава? 10x предварително)
Ъ....
За такова нещо досега не бях чувала...
Верно, че си падам по брутални неща,ама ....![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
spoko be, na men vednyj mi te4e kryv ot ustnata ot edna po-"burna"
celuvka, ama ne samo na men...![]()
абе...хора по-леко бе... утре да не видиме тема "той ми изби зъба с пениса си, какво да кажа на мама" хаха
Отговора е "Ми кво да напрая ,мамо?! Тя тая близалка си беше кат' камък!"Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
Ако те е чукал в устата си е напълно възможно.
ahhaha стига веабе...хора по-леко бе... утре да не видиме тема "той ми изби зъба с пениса си, какво да кажа на мама" хаха![]()
![]()
-Ми мамо ... избиха ми зъбите за да не хапя докато ме шибат в устата \/
Абе кво ми се правите на мн разбиращи..не съм от ранга на некви 14-15 та и 16 годишни момиченца дет видели пишка и я лапнали... Мерси на тия, които ми отговориха смислено от др коментари нямаше особена нужда и смисъл. все пак е нормално с нов партньор докато свикнеш да има известен дискомфорт..ако на можете да ми датете съвет - ми не пишете просто е ..
абе на тебе щом устата ти се е разранила тогава какво ли се е случило на пенисапо внимателно де че утре ще вземе да му го отхапеш
![]()
Мен не ме беше чукал в устата /така нареченото ирумацио/, а си му правих обикновена свирка. Просто не знам как се получи, ама кво ми пука :PПървоначално написано от Kulio Gangstera
уууу на мен веднъж ми се случи малко да ме позаболи устата.. бурно баш чукане в устата си беше и то продължително..не останах особено доволна но го оставих моя да свърши и дискретно му казах да не правим повече такаиначе пазете си устичките че не е много приятно да те боли , особено ако има ранички отвътре.
![]()
![]()
И на мен ми се появяват ранички, а не съм правил свирки. Мисля, че, ако е била обивкновена свирка - просто се е получило съвпадение.
А "свирка" не е да го оставяте да ви ръга, все едно сте му вагина. Това е ебати тъпото! Когато съм го правил е било винаги roleplay!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
явно твоя не си мие пишкатаПървоначално написано от CaRry
![]()
![]()
толкова му е киселинен че ти разяжда устните
Е чак пък толкова...едва ли има хапеща пишка
мдам и аз съм на това мнение.. но понякога човек толкова се възбужда от свирка а няма възможност да прави секс поради някакви си причини и ..............започва усилено да си представя че устата на жената не е уста а полов органПървоначално написано от shizzle
кофти работа ама кво да ви правим като ви обичаме
![]()
![]()
![]()
bahti![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Da naistina spoks ne si edinstvena, men nqkolko pyti mi se e sluchvalo kogato sme bili po razgoreshteni. A i to ne samo po ustnite a i oststrani v ustata.No nai-veche e bila bolkata, ot kolkoto ranichkite, vse pak tolkova vreme da ti e maksimalno otvorena ustata i ....Normalno si e spoks
![]()
абе кфи са тия глупости,4ак пак толкова вече,толкова ли му е бил назьбен!?
am 6te se syglasq sys shizzle 4e moje bi e syvpadenie za da ti izlqzat rani4ki trqbva da e bilo dsta brutalna svirka![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Да не си духала на пришълеца? Защото до колкото знам, пришълеца отвътре е пълен с киселинаПървоначално написано от CaRry
Ами чак пък рани в устатаНЕ... обаче последния път малко ми се бяха напукали устните,но бързо мина