Като за начало, България освен хубава природа и климат, има и хубав език, също и славянска азбука, която е препоръчително да се използва!
Като второ нещо ще те помоля, като решиш да говориш за България и каквото и да е, дори и да са глупости като тези които наговори сега, за Бога - поне името на държавата ни напиши както трябва неграмотник!
Трето, ще ти спомена, че ЕС неможе да оправи България, или влоши съответно, от днес за утре, така че 5 дни нищо незначат. Никой не е обещавал, че от 1ви януари страната ще се промени неознаваемо.
Четвърто, мисля че не си наясно със значението на думата "чиновник".
Като пето, ще те осведомя, че българското изражение изглежда много по щастливо, отколкото някои други чуждоземски.
Относно правата и задълженията на хората, мога да кажа че всеки който се интересува от тях - написани под формата на закони, може да си ги намери когато си пожелае. Аз не съм виновна, че ти не си наясно със законите, правописа и мисленето си, което дори не мога да нарека мислене.
Останалите глупости които изприказва не мога да коментирам по никакъв начин, понеже са пълни тъпащини и безсмислици.
Ти си едно жалко същество, не можеш да се наречеш нито човек, нито българин.