- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- към момичетата: момчета с пъпки
та значи интересно ми е ако видите някое момче с няколко пъпки по лицето, мислите ли си веднага че то е с кофти хигиена и отбягвате ли го
![]()
Виж копъпките въобще не зависят от хигиената на човек
Не.Аз всъщност познавам 2 супер готини и забавни момчета и това че и двамата имат пъпки изобщо не ми е проблем.Когато един човек е с готин характер това че има някое или друго несъвършенство във външния вид(особено ако е само временно)не значи абсолютно нищо![]()
Е, не! Що за глупост? Сигурно има и такива, които биха си го помислили, но аз категорично не! Пъпките не зависят само от хигиената, а и от пубертета... различните типове кожа и т.н.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
може би не го казах както трябва. имах предвид първото впечатление
не виждам какво значение имат пъпките...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
v purviq moment mislq 4e 6e mi e gadno ama se pak tfa e 4ove6ko i az imam malky ot poperteta e ne e ot higienata vuprosa a i ima nqkoi mom4eta na koito im otivam![]()
Съгласна съм...Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
poprincip ne me pritesnqvat papkite(zavisi ot 4oveka vse pak) no ti prepora4vam TEEN KLEAN (mai taka se kazvaha) i liceto 6te ti se iz4isti pone malko...ama ne si vzimai samo edno ne6to,a cqlata seriq(krem,za miene gel,i za osvejavane) ... tva poprincip go polzvat momi4etata,no i za mom4eta stava-ima rezultat!
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
всички сме хора, всички имаме пъпки![]()
Здравейте,
Аз съм момче с белези и пъпки.Искам първо да Ви кажа, че в повече случай хигиената нема никаква вина за тези пъпки)) както и при мене ... пъпките са ми от хрумозомите и от хурмоните .. така наречените Х хромозоми.... Темата много ми допадна и реших да пиша...По 4 пъти на ден си мия лично аз лицето и се мажа с какви ли не глупости...... и искам да ви кажа, че самочуствието ми е " -999 " нямам абсолютно никакво самочуствие ..
Е,ти пък.Няма да се комплексираш от едни пъпки.Първоначално написано от Тайна
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
хммм...пъпките са следствие от високо ниво на тестостерон, естестевно има значение и каква е кожата. Обикновенно излизат при високо ниво на тестостерон (за тва пирмерно ако се взимат стероиди един от страничните ефекти е акнето) високото ниво на тестостерон също води и до по голямо окосмление по лицето и тн....
лелееее тва е най-голямата глупост на света!Как за Бога ше отбягвам едно момче Само щото има пъпки!?Има далеч по-сериозни причини да отбягваш някого![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Съгласна съм ... всички хора имат пъпки в тази възраст.Първоначално написано от reason
Аз ползвам Зинерит и помага пробваи може да ти подейства.![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
мда..лесно е да се кажеПървоначално написано от reason
и аз нямам никво самочувствие заради гаднярките! и не мога просто да кажа: е! какво от това!
заради тях не искам да излизам да си показвам лицето...освен това на всеки му действа различно едно лекарство което е много гадно! няма универсален лек...за жалост
Absolutno vsi4ko si e do koja ,tva e ot pyberteta.az sy6to poznavam dosta zabavni i gotini mom4eta koito imat pupki daje nqkoi ot tqx dosta,no vse pak 4ovek ne se precenq po....pupkite![]()
Ами малко може да ми стане малко гадно като видя човек с пъпки,ама после ще се примиря се някакси-няма никаква нужда и смисъл за да го отбягвам....
pi4 аз познажам супер мнооо хора които са весели и имат папки по лицето дори ходех с единих ма ко от тва то незажиси от нас на по4ти всеки се появяжат таи4е не се коплексираи от туи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
kogato vidq edno mom4e pyrvo zabelqzvam polojitelnite mu ka4estva dori kato se zamislq .. ne zabelqzvam tova za pypkite .. mislq 4e ne e koi znae kolko vajno e stiga gore dolu viziqta mu da e na nivo de..![]()