- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пластична операция
mm... na nosa i povdigane na krai4etata na vejdite
a nqkoi znae li kolko stryvat operaciite za ochi v smisal da stanat leko drapnati neznam tochno kak se kazva samata operaciq.. v bulgaria sa okolo 600 lv .. nqkoi ima li informacia za v chujbina kolko stryva edna takava operaciq ?????
Oh ako kaja ne6tata koito bih iskala da koregiram po sebesi lo6o 6te vi stane ... nosa, ustnite, liposukciq neznam si kvo o6te i o6te noooo predpo4itam da sam si takava kakvato sam ! horata si me haresvat takava kakvato sam. za tegloto ima sport i dieti ne e nujno vednaga nqkvi operacii,, ak i men samata me e strah ot bolkata makar4e sam takav inat 4e kato ne6to me boli stiskam zabi i mal4a))
иска ми се да имам по големи устни, но не бих ги променила...![]()
ДАПървоначално написано от radito
![]()
a az pak iskam po golemi cici i malko lipusukciq![]()
и аз нещо такова май искам аххаПървоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Да,бих си сложила силикон в устните,щото са прекалено тънки и съм твърдо решена да го направя.
Не бих се подложила на такова нещо.Защото започнеш ли веднъж да го правиш,няма как да спреш.Защото това,което ще коригираш за първи път ще трябва после да ходиш на прегледи,а и то увисват носове и тем подобни и трябва да се ходи на определен период от време на допълнителни корекции.А и не искам да заприличам на края на Майкъл Джексън.А и няма да мога да издържа на болката след операцията,защото неизменно докато се възстановиш има болка.Така че не бих,много ми е нисък прага на издържливост на болка.Така,че в някой друг живот може би.
![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
Не бих си правила пластична операция.Според мен крие известни рискове,а и не ми е нужна.
По принцип една такава операция струва м/у 1000-2000 лева.зависи от сложността на операцията.Тъй като този доцент който ще ме оперира работи със здравната каса тя поема половината от разходите и операцията ми струва само 600 лева.това е една доста добра цена за такава операция.Говорила съм с много момичета и всички са страшно доволни от отношението към тях и от носовете си ест дано и при мен всичко да мине Oк .....
оффф все забравям да си влеза в профила това пак бях аз
az ne razbrah kak e minala operaciata razkaji malko,plss.
хих, дам бих си намалила бюстаПървоначално написано от radito
![]()
mislq 4e nqmam takava nujda)
Аз не бих променила никоя част от своето тяло.
Просто имам един мъничък белег над горната устна и като порастна, ще видим лекарите какво ще измислят как да ми го премахнат, или поне да направят така да не си личи много много
Тва е.
Ехееее кой ми изкара тая тема?Писах я още като бях на има няма 100 мнения
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не бих си направила пластична операция.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ндявам се вси4ко да е минало нормално доста бих искала да знам как е минала операцията maila ми е zuzuito@abv.bg [-o< много 6те се раджам ако ми пи6е6Първоначално написано от Анонимко
bix si slojila silikon v ustnite i moje bi malko mazninki v dupeto![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!