- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пластична операция
бихте ли си направили пластична операция някога и на коя част от тялото![]()
Let The BEAT Control Your Body
Az daBih si ugolemila biysta makar,4e toi si e golqm ama ni6to
S16to si bih od1ljila kosata i da si sloja silikon v ustnite moje a i da si napravq liposukciq navsqk1de :P
Oba4e s tebe mai golemi priqtelki stanahme a![]()
мааалииии....нааай-сложната пластична операция е тфа да знаитеПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата..на ушите и носЪ
nem nikoga ne bih se podlojila na plasti4na operaciq
az ne haresvam vun6nostta si...no dokato ima koi da me haresva nqma da imam nujda da se promenqm.a ina4e za operaciq nz.strah me e.
da,az bih promenila u6ite si,nostra6no mnogo me e strah :P
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
не нищо не бих променила,харесвам си се такава!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az su6to mnogo iskam operaciq na nosa no me e strah a i ne e 100% garantirano 4e 6te stana po krasiva sled tova,vse pak se gubi mn golqma 4ast ot van6nata krasota a i nastupva golqma promqna ,no da vi kaja haresvat me i mn hubavi mom4eta taka 4e zasega tazi operacia ne mi e tolko spe6na
Първоначално написано от ninsy
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Първоначално написано от LiCk|It_OfF
Може би бих си увели4ила малко гръдната обиколка![]()
![]()
Робинята на Quench
Да ... сега на 23-ти ми престои операция на носа,защото ми е счупен и сега се реших да си направя пластична операция.Някои ако се интересува може да ми пише) предполагам до 1-тина дена ще се прибера
Първоначално написано от Анонимко
това бях аз![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Колко струва такава операция или си с направление и къде ще ти я правят?Първоначално написано от SheLLia
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
Ей на това му казвам аз 13-годишна пикла,нейната мечта е да е фолк певица нали така ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
по темата:
аз няма да си оперирам нищо доста съм си добре така![]()
По принцип една такава операция струва м/у 1000-2000 лева.зависи от сложността на операцията.Тъй като този доцент който ще ме оперира работи със здравната каса тя поема половината от разходите и операцията ми струва само 600 лева.това е една доста добра цена за такава операция.Говорила съм с много момичета и всички са страшно доволни от отношението към тях и от носовете си естдано и при мен всичко да мине Oк .....
Първоначално написано от Анонимко
оффф все забравям да си влеза в профилатова пак бях аз
Благодаря миличка.Ще стискам палци всико да е ОК.Успех!Първоначално написано от SheLLia
П.П.Как се казва този доцент?
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
Мерси
Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е![]()
Аз си се харесвам и така, някой смятат че носа ми бил голям и нз още къв, но аз си го харесвам!Така че няма да се оперирам![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Тоя майче го познавам.Живееше преди в нашия блок.Ако е същия и жена му е лекарка и той.Първоначално написано от SheLLia
![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
нямам представа жена му дали е лекарка ама е много готин тип .... има страхотно излъчване и е много внимателен и мил , а не като много от лекарите - само като го видиш и те хваща страхПървоначално написано от LiCk|It_OfF
![]()
аз искам пластична операция на...лицето-цялото и ако може по някакъв начин да ми се смали ханша, а и (то не е операция ама карай) да ми се изсмучат излишните мазнини![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!