.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    аз така като гледам 90% искат да си оперират почти всяка една част ... май въпроса трябваше да се зададе "имя ли някой който НЕ иска да си оперира част от тялото"
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Guest
    Vsi4ko si mi e s/r na men samo bih iskala operaciq na gyrdite,no pyk kat se zamislq golqma ralta,koito si me obi4a nqma da me obi4a zaradi gyrdite mi q

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не мисля, че има нещо, което толкова много да не харесвам за да си направя пластична операция чак. Носа не си го харесвам особено, но определено няма нужда от операция.
    А и винаги съм била на мнение, че човек трябва да се възприема такъв, какъвто е. /Е...ако няма чак толкова набиващи се на очи белези и т.н. за да има нужда от операция/
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vsi4ko si mi e s/r na men samo bih iskala operaciq na gyrdite,no pyk kat se zamislq golqma ralta,koito si me obi4a nqma da me obi4a zaradi gyrdite mi q
    И аз така мисля, но ако някога отнякъде ми паднат няколко хиляди, не бих отказала да си направя операция. Иначе мисля, че всичко друго си ми е наред

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    аз преди исках да си оперирам носа.моят е чип и прав,ама ме беше фраснало фризби и беше подут и исках да си махна 'гърбицата',която се оказа цицина
    сестра ми има нос,тип римски,много я ебавам за което.тя пък ми се 'подиграваше',че съм имала мн плътни устни(което не е съвсем вярно)..абе бяхме малки и изтрещели..по-миналата или по-по-миналата година ме ухапа костенурката на мъжо..опитвах се да я целуна(дълга история) и тя ме гепи за горната устна..добре,че не я откъсна говедото,ама и така ми създаде грижи - доста се поду,се едно се бях оперирала и турила силикон..мн беше яко освен болката,ъф корс
    гледайки пълна промяна започнах да се обичам още повече и вече не мисля да се барам.освен тва вуйчо ми прави такива операции(корекции на нос,скули,ей такива шитове).та си е гнусно,и то доста,особено ако имаш нос,тип орел с ориз,и докато ти го дялкат с длетото ауууу.....ужасТ!!тя сестра ми искаше той да я оперира,ама той не ще нещо и тя се поотказа,май...абе мн ми е опетен разказа,сори!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    plasti4na operaciq li?????????? xa xa xa az sam tolko xubava 4e osven dobrite geni na mama i tatko ni6to drugo ne moje da me napravi tolkova krasiva znam 4e zvu4i adski tupo i vse edno sam nqkav narcis absoluten ama sa...tva si e taka.mn sam xubava i ne mi trqbva operaciq.a i iskam da vi kaja 4e i nA vas NE VI TRQBVAAAAAAAA 6toto vseki e krasiv samo trqbva da si povqrva.za6toto za da ni xaresat drugite parvo nie trqbva da se xaresame.i az kato bqx po-malka-na 11-12 godini i vse si mislex 4e sam grozna ama izvednaj prosto osaznax 4e ne e taka.povqrvax v sebe si i vsi4ko se podredi.sega ne samo az no i drugite mislqt 4e sam krasiva za6toto povqrvax v sebe si.taka 4e na nikoi ne mu trqbva operaciq

бих си сложила малко силикон ж устните инпланти ж скулите повдигане на гърди бих си направила липосукция на корема и краката и после жсеки ден на фитнес!
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

il4eto
    Guest
    мии аз бих си променила носа главно..аз въобще не си го харесвам...никой нищо не ми е казвал за него и така ме харесват ама като гледам примерно някоя фрка с перфектен нос и искам и моя да е такъв а той е некъв малко гърбав

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ам...не бих се подложила
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ami ne znam,no ako cicite mi sa mnogo malki,sigurno silikonche...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз пък нищо не бих променила в себе си!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За нищо на света не бих извършила подобно нещо

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SheLLia
    Мерси
    Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е
    tozi 4ovek e prosto vurha,nqma vtori kato nego
    az sum opredeleno ZA plasti4nite operacii,daje predi mesec se podlojih na rinoplastika,za koeto izob6to ne sujalqvam,pri uslovie 4e medicinata ni predostavq vuzmojnost,za6to da ne se vuzpolzvame ot neq

vapros4e
    Guest

:)

Мерси
    prosto vurha,nqma vtori kato nego
    az sum opredeleno ZA plasti4nite operacii,daje predi mesec se podlojih na rinoplastika,za koeto izob6to ne sujalqvam,pri uslovie 4e medicinata ni predostavq vuzmojnost,za6to da ne se vuzpolzvame ot neq
    kakvo e rinoplastika?

Град
    Dreamland
    rinoplastikata e operaciq za promqna na formata ili korigirane na defekti na nosa

аз не бих си направила пласти4на операция,имам си някой недостатъци както всеки 4овек,оба4е който ме харесва 6е ме харесва и с тях и без тях
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Ima nqkoi ne6ta koito iskam da promenq no ne bih si napravila plasti4na operaciq....
    |{I$$ ME
    H0LD ME IN Y0UR HANDS
    JU$T WANNA FEEL YOU NEXT TO MEeEE

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Just'Me
    Ima nqkoi ne6ta koito iskam da promenq no ne bih si napravila plasti4na operaciq....
    и аз тъй...не съм умряла без самочувствие и внимание

sweety-tu
    Guest

ei

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    rinoplastikata e operaciq za promqna na formata ili korigirane na defekti na nosa
    ei tva e qko i az to4no ako si promenqm ne6to iskam malko nosa...i kolko gore dolu struva rinoplastikata?

Град
    Dreamland
    http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=3566

6te nameri6 dostatu4no info

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Az da Bih si ugolemila biysta makar,4e toi si e golqm ama ni6to S16to si bih od1ljila kosata i da si sloja silikon v ustnite moje a i da si napravq liposukciq navsqk1de :P
    Аз съм същата стока...

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    tva s ustnite e gadno

Guest
    kakvo tolkova ima da si napravi6 korekciq kakvi sa tiq raboti ako horata te haresvat takava kakvato si ne stava vapros za horata a za teb samiq ili mn sam hubava nqmam nujda
    da i az sam hubava imam golemi ustni malak nos vinagi sa me haresvali i to mnogo i gardite mi ne bqha malki no vapreki tova si slojih silikon i izob6to ne sajelqvam ne e tolkova stra6no zavisi ot organizma na 4oveka pri men nqma6e bolka sled operaciqta kolkoto i da si hubava ako ima6 vazmojnost za6to da ne se poglezi6 i az bqh predi tvardo protiv a vijte me sega \/

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    da, na nusa 6toto mi e 4upen i sedi leko na edna strana, utre 6e hoda pri docenta

Guest
    еми не не бих харесвам се :P
    пък и да има нещо,което не харесвам в себе си пак не бих си направила операция,аз съм на принципа,че няма нищо случайно и дори и нещата които не си харесвам са си мой и са част от мен,така че е по-добре да ги приема и да се харесвам такава каквато сум,вместо да си правя операция
    Не че съм перфектна ( перфектни хора няма ) имам си недостатъци както ж характера така и във външния вид,но съм се примирила,свикнала съмс тях и си ги обичам,защото точно те ме правят различна и специална,а който ме обича ще ме обича такава каквато съм и с лошите ми страни
    Би било прекалено скучно ако всички сме перфектни! :P
    Така че не си губете времето да си търсите недостатъци и да се оплаквате и да мислите за опреции и тем подобни глупости,а си живейте живота(защото вие единствен и искате или не ще го прекарате в това тяло ) и се научете сами да се харесвате за да ви харесват и останалите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си